Tak mi please poveste co to podle vas je, dik moc. Potreboval bych to vedet jako potencionalni kupec
 Tak mi please poveste co to podle vas je, dik moc. Potreboval bych to vedet jako potencionalni kupec 

dyť se to musí přehřívat jak sviňa
  dyť se to musí přehřívat jak sviňa  Jednou mě na cestách rupnul chladič na 323 a musel sem dát nouzově na dojetí 4válcovej a to bylo neskutečný peklo-každých 20km to vřelo
  Jednou mě na cestách rupnul chladič na 323 a musel sem dát nouzově na dojetí 4válcovej a to bylo neskutečný peklo-každých 20km to vřelo  
 327i
 327i  325i
 325i  335i
 335i  328i
 328ityvole tak tobe bych rad nekdy prodal karu...za takovej mrdnik ja osobne bych dal tak maximalne cestu pro nej...a to by v tom muselo bejt neco zazracnyhoChvalda 318iS píše:Bastl už od pohledu. V m20 se moc nevyznám, ale dal bych mu tak 15Záleží taky na výbavě, pokud nějakou to auto má...

To víš, já jsem ještě hodnej kupujícíadam320 píše:tyvole tak tobe bych rad nekdy prodal karu...za takovej mrdnik ja osobne bych dal tak maximalne cestu pro nej...a to by v tom muselo bejt neco zazracnyhoChvalda 318iS píše:Bastl už od pohledu. V m20 se moc nevyznám, ale dal bych mu tak 15Záleží taky na výbavě, pokud nějakou to auto má...
 A třeba v tom je něco zázračnýho, i když jestli introš vypadá jak ten zbytek
 A třeba v tom je něco zázračnýho, i když jestli introš vypadá jak ten zbytek