Tak vás prosím o pomoc,chci zkusit neco novějsího např. 318i m40,
518,525tds,jo a jeste 318 is.Potřebuju spotřebu aspoň do 8-10litru.
Prosím ty co maj zkušenosti s těmito typy bmw at mi písou své názory ,díkes!!!!Těším se na BIG
Proč by mělo pořádný auto mít alespoň šest válců? Nejdřív napíšeš tohle a pak sem napíšeš, "klidně LPG" HYBRID je lepší než čtyři válce?Gabo píše:Pořádný auto má aspoň šest válců a dva a půl litru objmuA jezdi za deset se s tim dá taky, pokud člověk nejezdí jen krátký trasy. Takže 325 nebo ETU, a klidne s LPG. Ale tos do výběru nedal ...
No, já osobně LPG považuju za lepší palivo než benzín - je ekologičtější, v případě nehody bezpečnější, je výhoda dvou nádrží a hlavně LPG je levnější. LPG má výhodu i ve věší odolnosti proti deonačnímu hoření (nevim, jestli se u LPG udává oktanový číslo, nicméně LPG má ekvivalent oktanovýha čísla 110). Kvalitně provedená přestavba má v podstatě shodný parametry jako auto, který jezdí jen na benzín. LPG má samozřejmě i nevýhody - druhá nádrž něco váží a zabírá místo, přestavba něco stojí, síť čerpacích stanic není až tak rozsáhlá (ale už je to pohoda), tankvací ventil je většinou vidět a není moc pěknej, musí se jezdit na revize, platnost nádrže je 10 let, pak se musí vyměnit, LPG má vyšší nároky na zapalovací soustavu, můžout trpět sedla ventilů, je pořeba zkrátit výměnu oleje, auto s LPG nesmí parkovat v podzemních garážích ani v garáži s jámou (LPG je těžší než vzduch a je nedýchatelné). Já auo s LPG mám a nemyslim, že by to byl nějakej hybrid. Krátký trasy jezdim cca za 13 l LPG, dálky se daji i lehce pod 8 - 300 km skoro v tahu, po pěkných silnicích, mimo obec konstanně 100 - 120 na tachomeru). Pro mě výhody LPG převyšoujou nad nevýhody. A pořád mám auto který fantasticky jede, má skvělej zvuk a náhlady na palivo nepřesáhnou 2 Kč/km (případ krátkejch tras - třeba moje dojíždění do práce). Můj názor - LPG ano.meda. píše:Jestli sis nevšiml, tak je tam smajlik ...Gabo píše:Pořádný auto má aspoň šest válců a dva a půl litru objmuA jezdi za deset se s tim dá taky, pokud člověk nejezdí jen krátký trasy. Takže 325 nebo ETU, a klidne s LPG. Ale tos do výběru nedal ...
Proč by mělo pořádný auto mít alespoň šest válců? Nejdřív napíšeš tohle a pak sem napíšeš, "klidně LPG" HYBRID je lepší než čtyři válce?
Musim než souhlasit. 6ti vál je 6ti vál a navíc mám i LPG a vše včetně spotřeby souhlasí. Nádrž mám v rezervě takže jediný místo který musim řešit je rezerva samotná (dojezdovka to jistíGabo píše:No, já osobně LPG považuju za lepší palivo než benzín - je ekologičtější, v případě nehody bezpečnější, je výhoda dvou nádrží a hlavně LPG je levnější. LPG má výhodu i ve věší odolnosti proti deonačnímu hoření (nevim, jestli se u LPG udává oktanový číslo, nicméně LPG má ekvivalent oktanovýha čísla 110). Kvalitně provedená přestavba má v podstatě shodný parametry jako auto, který jezdí jen na benzín. LPG má samozřejmě i nevýhody - druhá nádrž něco váží a zabírá místo, přestavba něco stojí, síť čerpacích stanic není až tak rozsáhlá (ale už je to pohoda), tankvací ventil je většinou vidět a není moc pěknej, musí se jezdit na revize, platnost nádrže je 10 let, pak se musí vyměnit, LPG má vyšší nároky na zapalovací soustavu, můžout trpět sedla ventilů, je pořeba zkrátit výměnu oleje, auto s LPG nesmí parkovat v podzemních garážích ani v garáži s jámou (LPG je těžší než vzduch a je nedýchatelné). Já auo s LPG mám a nemyslim, že by to byl nějakej hybrid. Krátký trasy jezdim cca za 13 l LPG, dálky se daji i lehce pod 8 - 300 km skoro v tahu, po pěkných silnicích, mimo obec konstanně 100 - 120 na tachomeru). Pro mě výhody LPG převyšoujou nad nevýhody. A pořád mám auto který fantasticky jede, má skvělej zvuk a náhlady na palivo nepřesáhnou 2 Kč/km (případ krátkejch tras - třeba moje dojíždění do práce). Můj názor - LPG ano.meda. píše:Jestli sis nevšiml, tak je tam smajlik ...Gabo píše:Pořádný auto má aspoň šest válců a dva a půl litru objmuA jezdi za deset se s tim dá taky, pokud člověk nejezdí jen krátký trasy. Takže 325 nebo ETU, a klidne s LPG. Ale tos do výběru nedal ...
Proč by mělo pořádný auto mít alespoň šest válců? Nejdřív napíšeš tohle a pak sem napíšeš, "klidně LPG" HYBRID je lepší než čtyři válce?