Přestavba
Přestavba
Mam doklady k 316, auto sem zbořil a shánim nový. Od nedávna se prej přestal evidivat motor takže bych si teoreticky moch koupit třeba 318.
Takhle nějak mi to řikal jeden známej, ale radši si to ověřim.
A ještě jeden dotaz: Když koupim auto bez TP (třeba v annonci) tak co dostanu? Vim že e30 dotažená třeba z německa musí mít taky německý papíry.
Takhle nějak mi to řikal jeden známej, ale radši si to ověřim.
A ještě jeden dotaz: Když koupim auto bez TP (třeba v annonci) tak co dostanu? Vim že e30 dotažená třeba z německa musí mít taky německý papíry.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
No číslo motoru se neeviduje ale je tam typ motoru na to bacha!!! nevim jak je to u 4 valu ale u 6válu je to 2,0i - 206K a u 2,5i je to 256K někdy je za tim K este pismeno A nebo B podle roku výroby nebo síly motoru takže typuju že 316i má typ motoru 164K a 318i - 184K ale nevim jukni do TP pokud máš typ motoru BMW tak je to OK jinak s vin specifikací ti já nepomůžu ale vim že se dá hodně udělat přes Stehlíka v BMW a neni to drahý. Jinak pokud koupíš auto na přestavbu je nutný mít ORIGINÁLNÍ TP ze státu odkud je a doklad o proclení!!! pokud tohle mít nebudeš můžeš akorát tak převařit VINKO což já nedoporučuju páč bys sis za to moh jít i sednout za padělání....hodně štěstí....
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
neni to verejná listina ale pokad by ti polisi dokazali ze si to prevaril tak je to vlastne padelani ...
v kazdym pripade dela se to ale nema se to....
a vsadil bych se že by tě za tohle zavreli pac dneska neodsoudi jenom vrahy a násilníky ne? sme v ČR bohužel
v kazdym pripade dela se to ale nema se to....
a vsadil bych se že by tě za tohle zavreli pac dneska neodsoudi jenom vrahy a násilníky ne? sme v ČR bohužel

Tel : 773 622 822
Já jezdim teď Filckou a vidim ten rozdíl. BMW z roku 90 a Filcka o dost novější
To pohodlí v BMW je o několik tříd lepší. Ty jízdní vlastnosti..
Nezlobte se vy kdo máte Škodovku, má určitě svoje výhody.
Ale jak je to s tou přestavbou jak sem psal? Padali tu slova jako kriminál, padělání... a to mě trošku znepokojilo.

Nezlobte se vy kdo máte Škodovku, má určitě svoje výhody.
Ale jak je to s tou přestavbou jak sem psal? Padali tu slova jako kriminál, padělání... a to mě trošku znepokojilo.