4. Drift day 15.3.2008
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo jede??
Nebo se tam budu s E30 ztrapnovat sám??
Nebo se tam budu s E30 ztrapnovat sám??
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
já dnes pživezl jeden driftovací speciál.
jsem zvědav jak dlouho vydrží.
ukrutnej fešák E30 325.
ukrutnej fešák E30 325.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Možná ti něco přivezu, ale radši bych ti to předal ještě v práglu, nechce se mi to táhnout do Sosny a pak zase zpět. Jsou to takový ošklivý 4 kulatý kousky hliníku.Stany píše:mám to v plánu

tomik píše:já dnes pživezl jeden driftovací speciál.
ukrutnej fešák E30 325.
Hurá, doufám, že to přežije celý den a hlavně že to přivezeš na platu novým povozem V8.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

To radši ani neříkej, lano si přece vezmeš a na kameni nebyl sebemenší problém.Maranelo píše: nechci malovat certa na zed nebo jak se to rikaale ten platak bych taky radeji uvital
![]()

E30 340ic V8 6q- EX

Já myslel lano na přivázání motoru, aby se ti vrtule nepodívala do chladiče.Maranelo píše:nez na lane radeji zavolam odtahovku![]()
tomiku ne ze dorazis bez plata a doufam ze uz u tebe mam nejakou lepsi sazbu![]()
![]()
kourim dobre o to strach nemej

E30 340ic V8 6q- EX

Tak to bude mít tatík radost už si koupil i nové pneuBOOST píše:Možná ti něco přivezu, ale radši bych ti to předal ještě v práglu, nechce se mi to táhnout do Sosny a pak zase zpět. Jsou to takový ošklivý 4 kulatý kousky hliníku.Stany píše:mám to v plánu
Snad to stihnu dodělat, ale že jim tvůj tatík dal tím broušením.
![]()

V kolik hodin vyrazíme

cau jede nekdood zlina????ja ano tak pokud by nekdo mel zajem tak bysme se mohli scuknout.....nebo brno vyskov atd....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
kourim dobre o to strach nemej
zeptám se BOOSTA.
S vozejkem jedu,ale V8 ještě není na číslech.Není čas kurva.
zeptám se BOOSTA.
S vozejkem jedu,ale V8 ještě není na číslech.Není čas kurva.
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Na to zapomen,to nepřekousnu si ji tam mordovat,nebo něco jiného.
Na vleku pojede vozidlo u kterého mi bude střet se svodidly jedno...
Na vleku pojede vozidlo u kterého mi bude střet se svodidly jedno...