kdyžtak z něj udělám tažnýho, kdyby tříca někde sklamala
vim že to sem nepatří ale mám krizi
- Kuba318ie30
Kdysi jsem svého psa trestal tak, že jsem ho plácnul dlaní přes prdel (stehno) a ten hňup se pak tvářil tak nějak spokojeně. Tak jsem se ptal veterináře, proč je spokojený, když ho řežu a on prý má na prdeli erotogenní zóny!Kuba318ie30 píše:No to já když dám jednu za vyučenou tomu našemu, tak je ještě víc rozdováděnej....
Fx o tom něco ví že!Asmodeus píše:Kdysi jsem svého psa trestal tak, že jsem ho plácnul dlaní přes prdel (stehno) a ten hňup se pak tvářil tak nějak spokojeně. Tak jsem se ptal veterináře, proč je spokojený, když ho řežu a on prý má na prdeli erotogenní zóny!Kuba318ie30 píše:No to já když dám jednu za vyučenou tomu našemu, tak je ještě víc rozdováděnej....![]()
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

cože, tak to už ho nikdy nemlátim na prdel zmetka, eště by si to užíval. Jinak ta Kolie je pěkná, snad tě nepřeroste.Asmodeus píše:Kdysi jsem svého psa trestal tak, že jsem ho plácnul dlaní přes prdel (stehno) a ten hňup se pak tvářil tak nějak spokojeně. Tak jsem se ptal veterináře, proč je spokojený, když ho řežu a on prý má na prdeli erotogenní zóny!Kuba318ie30 píše:No to já když dám jednu za vyučenou tomu našemu, tak je ještě víc rozdováděnej....![]()
To video je fakt dobrý, co kdyby ti ale trhnul volantem co
- Kuba318ie30