Kolena zaregistrována.romeo-bv píše:Dojeli by sme 2 lidi (možná i se dvouma autama, ale to není jisté) ale určitě bych si chtěla objednat 2 kolínka. Děkuji

Pro ostatní: Uzavírka kolen dnes do 13Hod!!!!
Jo,ve 13.Včera mě nějaký zmetek urval logo z kapoty,PROSÍM,jestli nekdo má,e36,predek,obětuju to koleno za vrtulkudan16 píše:Nevim jsstli neni pozde,ale taky bych jedno kolinko.Jo a ten sraz je ve 13hod. u FATRY?
Je to stejné Miky jako na e30?? Ten snad nekde mamMiky e30 píše:Jo,ve 13.Včera mě nějaký zmetek urval logo z kapoty,PROSÍM,jestli nekdo má,e36,predek,obětuju to koleno za vrtulkudan16 píše:Nevim jsstli neni pozde,ale taky bych jedno kolinko.Jo a ten sraz je ve 13hod. u FATRY?
ty hade.. o takove lestence si muzes nechat zdat1flip1 píše:dnes sem mluvil se zralokarem.....a KM a OKOLI....zitra sraz ve 12:00 na hanackym namesti......a AT TO MATE UMYTYhlavne veteiks...ten me dnes vez......a faakt koule blaaata
no ja myslim ze nas bylo hodne, co jsme meli minule 2 srazy tak nas bylo okolo 10 aut, takze paradaveteiks píše:tak bylo krasne.. a bricho me boli jeste ted, jaxem se precpal z toho kolena..diky vsem zucastnenym, ze jste dojeli .. snad nas priste prijede jeste vic:)
no este raz sorry za to ste tam na nas cakalibazz píše:Jasně, kdo chce může se ke mě připojit v Uherském Hradišti. Pokud by byl zájem tak napište a vymyslíme nějaké místo a čas.