NE a mas toBlumen_071 píše:...Maranelo, promine![]()

SZ dosla a tak ti k tomu gratuluju ale nemam silu a snad ani odvahu na takovou perlu odpovedetvlada320 píše:Máro máš SZ aby ti to nebylo líto...

Taaaak a abych nebyl pozadu poslal sem vam vsem SMS

Iwan píše:az sem si z toho musel sam sobe poslat SZ![]()
![]()
Díky,ale musím ti poslat SZ,že mi tvoje SZ o tom, že mám poslat SZ nedošla-hoď mi to kdyžtak prosím do SZ znovu,jestli ti ta SZ nepřijde. Jinak až mi dojde tvoje SZ,tak Vladovi napíšu SZ,že jsi mi poslal SZ,abych mu poslal SZ a jsem hrozně zvědav,jestli mi pošle SZ,že mu došla SZ,kterou jsem mu poslal na základě tvé SZ,abych mu poslal SZ, a že mu nemám posílat SZ,když mi to píšeš ty v SZ,protože ho nemáš rád.Jakmile dostanu odpověď na moji SZ,tak ti hned pošlu SZ,tak mi prosím tě, kdyžtak pošli SZ,jestli ti ta moje SZ přijde.Lukas-e21 píše:poslal sem ti SZ, abys poslal SZ Vládovi, když mu ty SZ tak vadí.
Tomu klukovi už žádný drogyKuaJa píše: Díky,ale musím ti poslat SZ,že mi tvoje SZ o tom, že mám poslat SZ nedošla-hoď mi to kdyžtak prosím do SZ znovu,jestli ti ta SZ nepřijde. Jinak až mi dojde tvoje SZ,tak Vladovi napíšu SZ,že jsi mi poslal SZ,abych mu poslal SZ a jsem hrozně zvědav,jestli mi pošle SZ,že mu došla SZ,kterou jsem mu poslal na základě tvé SZ,abych mu poslal SZ, a že mu nemám posílat SZ,když mi to píšeš ty v SZ,protože ho nemáš rád.Jakmile dostanu odpověď na moji SZ,tak ti hned pošlu SZ,tak mi prosím tě, kdyžtak pošli SZ,jestli ti ta moje SZ přijde.
Jestli někdo chcete taky napsat SZ,až mi přijde SZ, tak mi prosím Vás pošlete SZ a já vám pošlu SZ,že mi došla vaše SZ,abych Vám poslal SZ,až mi dorazí SZ, o který Vám můžu poslat nějaký detaily v SZ.
Poslal sem ti opět SZ, abys poslal SZ Vládovi, kdyby ti opet ta SZ nedorazila, napiš mi SZ abych ti poslal SZ opět znovu SZ abys poslal SZ vladikovi.KuaJa píše:Díky,ale musím ti poslat SZ,že mi tvoje SZ o tom, že mám poslat SZ nedošla-hoď mi to kdyžtak prosím do SZ znovu,jestli ti ta SZ nepřijde. Jinak až mi dojde tvoje SZ,tak Vladovi napíšu SZ,že jsi mi poslal SZ,abych mu poslal SZ a jsem hrozně zvědav,jestli mi pošle SZ,že mu došla SZ,kterou jsem mu poslal na základě tvé SZ,abych mu poslal SZ, a že mu nemám posílat SZ,když mi to píšeš ty v SZ,protože ho nemáš rád.Jakmile dostanu odpověď na moji SZ,tak ti hned pošlu SZ,tak mi prosím tě, kdyžtak pošli SZ,jestli ti ta moje SZ přijde.Lukas-e21 píše:poslal sem ti SZ, abys poslal SZ Vládovi, když mu ty SZ tak vadí.
Jestli někdo chcete taky napsat SZ,až mi přijde SZ, tak mi prosím Vás pošlete SZ a já vám pošlu SZ,že mi došla vaše SZ,abych Vám poslal SZ,až mi dorazí SZ, o který Vám můžu poslat nějaký detaily v SZ.