O těch mi ani nemluv. Minulej víken jsem poznal, jak je ta hospoda záludnáHory píše:...no a taky tam sou blízko Dvoračky

Zrovna včera sem se nějak nemohl rozhodnout co objednat za chlast, no a pak sem si vzpoměl na tebe a bylo jasnoMax-Max píše:jooo tak uz pristi tyden vas, vy parchanti znova potkam

Přemýšlím, že ti budu střídat kuřecí se sejrem celej tejden, at mám od tebe pokojFlery píše:hlavne at je pivo a lítací maso

mimochodem chchi oznámit všem co tam budou že před odjezdem bych tam rád oslavil své narozeniny takže slibuju nějaký to fajn pití....
 mimochodem chchi oznámit všem co tam budou že před odjezdem bych tam rád oslavil své narozeniny takže slibuju nějaký to fajn pití.... se to kurva pro jednou nauc a neopisuj porad
  se to kurva pro jednou nauc a neopisuj poradsem si rikal ze to zmenim at to hned neni na me...ja sem uz s ucenim zkoncil i kdyz je fakt ze se na jednu zkousku chystam ale uceni si beru sebouBlumen_071 píše:zase ses po skole?!se to kurva pro jednou nauc a neopisu porad
 na pozdní večery když bude chvilka..proste musim no..
 na pozdní večery když bude chvilka..proste musim no..Jestli to je aktuální, tak by mělo bejt ještě v našem pokoji místo pro dva lidi, žejo? Kdyžtak by ještě dva přijeli-nebyl by to nějakej problém? Nebo to musíš vědět třeba kvůli jídlu nějak víc dopředu? Jestli pojedou nebo ne bych se dozvěděl totiž až tak v pátek...Hory píše:Předběžné rezervace:
pokoj 1 Max maxovi - 2 + 2
pokoj 2 Fleryovi - 2
pokoj 3 Mártyovi - 3
pokoj 4 Hanis, Blumen, Lospiratos - 3
pokoj 5 Yx + paní + malej kůň + okřídlenej králík - 2+
Protože jsou ale všechny pokoje čtyřlůžkový, doufám, že páry k sobě eventuelně pustí další osoby....