Jo díky, už se moc těším.DC píše:jasně, je to sraz jak majitelů, tak fanoušků, což snad budeš splňovat
Kdyžtak si dopředu přilepím ledvinky.

Zaja.cz píše:DC, chci se zeptat jestli mě tam pustíte, když nebudu mít BMW, ale Peugeot 206?Mojeho bafíka jsem už prodal.
![]()
![]()
Ale sprint pojedu
Ja přijedu opět Medvědembodie 1 píše:Zaja.cz píše:DC, chci se zeptat jestli mě tam pustíte, když nebudu mít BMW, ale Peugeot 206?Mojeho bafíka jsem už prodal.
![]()
![]()
Ale sprint pojedu
Já se k tobě přidám se svojí 806 ale na spanilku raději pojedu s E36![]()
Jinak jak psal DC nepořadá to žadný klub ale jen lidi kteří mají srdce na pravem místě a ti co jsou nám podobní jsou srdečně vítani
Ale vždyť je to tak jednoduché,ráno obřad nejlepe v 6:00 a svatební cesta rovnou do Hoškovic s příjezdem v 11:00RobCz píše:a ja to mam letos zpackane, vychazi mi na dany vikend datum svatby, ktera je zatim na 99% jista. bohuzel je vse uz dopredu naplanovane, navic s datem nemuzu hybat, protoze i zbytek familie,co bydli v zahranici, ma domluvene volno na ty dny, takze bych vas chtel poprosit o jine datum srazu, jinak proste neprijedu a hotovo.
stve me to,ale coz, snad DC domluvi primy prenos na Eurosportu,nebo na necem podobnem..kez by to slo.