Tažný..

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Flip

Tažný..

Příspěvek od Flip » 28. 02. 2008 21:02

Prosil bych o radu.. jsou tažný kopatibilní na všeky e30? Někde najdu že je stejný sedan a kupé a tour má jiný.. jinde zase píšou že je to u všehstejný.. a teď kde je pravda?? :roll: Jo a ještě.. když koupím origo jetý tak mi stačí aby mělo štítek a zapíšou mi ho do TP? DĚKUJI!!!

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 28. 02. 2008 21:44

Origo tazny by melo byt stejny :wink: kombajn ma akorat vetsi nosnost na kulce myslim o 10kg. A k ofiko zapsani potrebujes bud papiry ze stejnyho auta na ktery to budes montovat/zapisovat a nebo typovej list od dovozce. Bud BMW 2500,- a nebo Westfalie 500,- pokud mas Westfalii a typ ktery maji v tabulkach je to jasny kam ale kdybys mel jinej co oni nemaj musis do BMW. Samotnej stitek z taznyho nestaci ale musis ho mit taky jinak ti nedaj typovej list... :lol: pak jeste technicka 100,- a zapis 50,-
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Flip

Příspěvek od Flip » 28. 02. 2008 21:55

Sem koukal jsem: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidla.htm
Ale moc hytrej z toho nejsem.. :roll:

Tohle by byl asi můj případ (asi ho koupím o člena fóra..)

,,Zápis tažného zařízení do technického průkazu vozidla - doplnění informací

Vzhledem ke stále opakujícím se dotazům a problémům doplňujeme předchozí informaci o následující údaje:

Možnosti, které nastávají a nejsou plně ošetřeny předchozí informací, jsou následující:
TZ demontované z jiného vozidla

Princip je obdobný jako u nového TZ. TZ lze do TP vozidla zapsat pouze na základě potvrzení obou zmiňovaných částí (garance shodnosti + potvrzení montáže). Shodnost TZ a jeho určení na dané vozidlo lze potvrdit následovně:

- TP vozidla, ze kterého bylo demontováno (pokud je toto vozidlo stále v provozu, je nutné TZ před zápisem do dalšího TP zrušit!)

+ potvrzení odborné montáže a stavu TZ ve zkušební stanici v rozsahu pravidelné technické prohlídky,,

Beton
E30.cz mecenáš

Příspěvek od Beton » 28. 02. 2008 22:01

Asi před 4mi lety jsem potřeboval pouze doklad o nabytí TZ a jeho montáži. Z AUTECu ještě doklad o hmotnostech přípojného vozidla (nebyly zapsány ve velkém TP) - 350.-kč. Na magistrátě zápis bez problémů, ceny si už nepamatuji.
Tam kde končí zadohrab, já teprve začínám 325iX

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 28. 02. 2008 23:40

Ceny v bmw za ruzny lejstra jsou trosku jiny nez pred lety bohuzel :cry: A odborna montaz byt nemusi proto jdes na technickou kde to manik omrkne a na testeru zkusi el. zapojeni a pokud je vse OK nic uz zapsani nebrani. Delal jsem to cca pred pul rokem mozna rokem takze bych rek ze od te doby to bude stejne :wink:
Ale samozrejme pokud trefis na kokota za okynkem muze ti udelat problemy a nic s tim nenadelas jako ja s prihlasenim dovezeneho auta (E30) ale to uz je jiny pribeh :lol:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Odpovědět