Tažný..
Tažný..
Prosil bych o radu.. jsou tažný kopatibilní na všeky e30? Někde najdu že je stejný sedan a kupé a tour má jiný.. jinde zase píšou že je to u všehstejný.. a teď kde je pravda??
Jo a ještě.. když koupím origo jetý tak mi stačí aby mělo štítek a zapíšou mi ho do TP? DĚKUJI!!!
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Origo tazny by melo byt stejny
kombajn ma akorat vetsi nosnost na kulce myslim o 10kg. A k ofiko zapsani potrebujes bud papiry ze stejnyho auta na ktery to budes montovat/zapisovat a nebo typovej list od dovozce. Bud BMW 2500,- a nebo Westfalie 500,- pokud mas Westfalii a typ ktery maji v tabulkach je to jasny kam ale kdybys mel jinej co oni nemaj musis do BMW. Samotnej stitek z taznyho nestaci ale musis ho mit taky jinak ti nedaj typovej list...
pak jeste technicka 100,- a zapis 50,-
Sem koukal jsem: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidla.htm
Ale moc hytrej z toho nejsem..
Tohle by byl asi můj případ (asi ho koupím o člena fóra..)
,,Zápis tažného zařízení do technického průkazu vozidla - doplnění informací
Vzhledem ke stále opakujícím se dotazům a problémům doplňujeme předchozí informaci o následující údaje:
Možnosti, které nastávají a nejsou plně ošetřeny předchozí informací, jsou následující:
TZ demontované z jiného vozidla
Princip je obdobný jako u nového TZ. TZ lze do TP vozidla zapsat pouze na základě potvrzení obou zmiňovaných částí (garance shodnosti + potvrzení montáže). Shodnost TZ a jeho určení na dané vozidlo lze potvrdit následovně:
- TP vozidla, ze kterého bylo demontováno (pokud je toto vozidlo stále v provozu, je nutné TZ před zápisem do dalšího TP zrušit!)
+ potvrzení odborné montáže a stavu TZ ve zkušební stanici v rozsahu pravidelné technické prohlídky,,
Ale moc hytrej z toho nejsem..
Tohle by byl asi můj případ (asi ho koupím o člena fóra..)
,,Zápis tažného zařízení do technického průkazu vozidla - doplnění informací
Vzhledem ke stále opakujícím se dotazům a problémům doplňujeme předchozí informaci o následující údaje:
Možnosti, které nastávají a nejsou plně ošetřeny předchozí informací, jsou následující:
TZ demontované z jiného vozidla
Princip je obdobný jako u nového TZ. TZ lze do TP vozidla zapsat pouze na základě potvrzení obou zmiňovaných částí (garance shodnosti + potvrzení montáže). Shodnost TZ a jeho určení na dané vozidlo lze potvrdit následovně:
- TP vozidla, ze kterého bylo demontováno (pokud je toto vozidlo stále v provozu, je nutné TZ před zápisem do dalšího TP zrušit!)
+ potvrzení odborné montáže a stavu TZ ve zkušební stanici v rozsahu pravidelné technické prohlídky,,
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Ceny v bmw za ruzny lejstra jsou trosku jiny nez pred lety bohuzel
A odborna montaz byt nemusi proto jdes na technickou kde to manik omrkne a na testeru zkusi el. zapojeni a pokud je vse OK nic uz zapsani nebrani. Delal jsem to cca pred pul rokem mozna rokem takze bych rek ze od te doby to bude stejne
Ale samozrejme pokud trefis na kokota za okynkem muze ti udelat problemy a nic s tim nenadelas jako ja s prihlasenim dovezeneho auta (E30) ale to uz je jiny pribeh
Ale samozrejme pokud trefis na kokota za okynkem muze ti udelat problemy a nic s tim nenadelas jako ja s prihlasenim dovezeneho auta (E30) ale to uz je jiny pribeh