BMW e30 318i, rv. 1986, motor M10 - najeto "cca 230tis", auto jsem používal hlavně na víkendy atd... Takže k autu: podvozek KONI, přední spoiler Lumma+ čiré blinkry, zbytek Rieger + M3 křídlo s nastavitelnou lištou... dvojtý výfuk DTM 2x90mm (auto jde dřív slyšet než vidět)
2polohový šibr, světle béžová "kůže", hudba- rádio Blaupunkt San Diego MP35 , repráky Magnát, gsm alarm domácí výroby, angel eyes v červené barvě v dálkových světlech...
Auto je na 14" plecháčích zimákách s pěkným vzorkem, dám k tomu i 15" BBSa na dvou je vzorek 2-3mm na zbylých dvou do 2mm(ale jedno kolo je zřejmě píchlé, musím se na to ještě mrknout), koncem léta vyměněné brzdové destičky, o vánocích jsem koupil novou baterii, vyměnil kabely ke svíčkám a svíčky, motor jede a drží dobře, neklepe, prostě bez problému...
Jinak by se chtělo podívat na spojku a asi i vyměnit oleje...
Závady- nefunkční centrál, na závadu jsem nepřišel, možná je chyba jen v ovládači... Dále- rez, na blatnících jsou pupínky, a jinak na spodku na klasických místech u řidiče pod nohama se něco najde... jinak jsem měl kdysi kolizi a vletěl do pole, takže auto má nějaké oděrky, které jsem opravil... Ale v celkovém dojmu se to bez problému ztratí...
K autu dodam ještě par drobnosti včetně delších šroubů na bbsa atd...
Auto mám už 3 roky a za celou dobu s ním nebyl žádný problém! Za což jsem neskutečně vděčný!

Cena 35.000, dohoda...
Byl bych rád kdyby se dostal do dobrých rukou

brzo udělám nějaké detailnější fotky...
Nová STK a emise 13.3.08
Prozatím zamluveno!