T613 píše:dobra otazka
nicmene si myslim ze tady bude mit zbran daleko vic lidi jen to nerekne, jenom trouba muze rozhlasovat a jeste vystavovat fotky co ma doma at uz kvuli poruseni zakona (viz horis bmwklub) nebo aby kazdy vedel co jsi zac ... ne kazdy se zbrane zalekne

Tak nějak to nechápu ..... Zbraň má dneska spousta lidí... A když napíšu, že jí nosím, není to proto, abych se tady chlubil, zveličoval něco, machraval ... atd. Nehledě na to, že zbraň s emusí v civilu nosit vždy
skrytě 
To znamená, že nikdo neví, že jí mám. Zbraň nosím stejně jako klíče, mob. telefon .. atd. Naprosto přirozeně ....

Mám ji pro zajištění bezpečnosti své vlastní, mojí rodiny a v neposl. řadě i ostatních slušných lidí.. Zastávám názor, že je lepší jí mít u sebe 100 x zbytečně, než-li jí jednou potřebovat a mít jí doma v trezoru zaprášenou. Já zakládal toto fórum z jediného důvodu. Vlastnit a sbírat zbraně, není nic špatného.. Pokud se s nima bezpečně zachází, je to stejné, jako sbírat známky, pivní etikety, mince ... atd

A že jsem na bmwklubu ukázal fotky své kanceláře, kde mám svojí sbírku se souhlasem mého nadřízeného vystavenou, sorry, na tom nevidím nic špatného

Nikdy bych si nedovolil, vystavovat něco nelegálního .. atd, vše si dobře promyslím. Na bmwklubu se to týkalo tématu, pamatuješ. Každý sběratel se rád pochlubí svým výsledkem dlouholetého a pracného snažení .. Ale to pochopí jenom sběratel. Pokud to někdo chápe jinak, je mi to líto
Zbraně se nemusí nikdo lekat, to máš pravu .. Hrdinů jsou plné hřbitovy, víš ...
Já se taky jen tak někoho a něčeho nebojím, ale zbraně se zaleknu, to připouštím .....
Mrzí mě, že někdo toto fórum pochopil jinak, než já původně smýšlel ...