Takže celá věc se má tak:Kripl mi psal SZ že ztáhne obvinění!!!!!!!!!!! (chápe te to-podvodník obviní oběť) a zaplatí mi dluh,ale na policejní stanici.Jelikoz to jsem se tam byl optat, a pan policista konající sluzbu mi rekl ze ano, ze tu nejakej trotl byl, ale ze neví podrobnosti ale ze at mu doporucim at to stahne,takze tak.Dostavil jsem se na policii,právník který měl jít se mnou, bohuzel dostal jiný důlezitejsí úkol, coz je skoda, hodlal sem to resit na míste.Na sluzebne byl kripl a príslusník.Predal sem telefon, on mě peníze, príslusník napsal papír ze jest vse vyrovnáno a sli sme.Curak mel stále v ruce ono trestní oznámení a hodlal se odejít.Tomu sem sdelil at okamzite nakulí ten papír,jelikoz to mi právník nakázal at to okamzite stopim, at víme co a jak a hlavne zmrdovo inicialy.Jake prekvapení mě čekalo kdyz jsem si ho okopíroval v nedalekem hotelu.Stálo tam mezi kravinama , že jsme se dohodli na zaplacení nádrže LPG druhý den od odebrání a že se dostavil k oné dílně a tam mi peníze predal

, a ze v onu inkriminovanou sobotu,jsem se ze zájemce na díly na mrtvou 324d vyklubal já a ze jsem prohlásil,že ty peníze který mi predal tak jsou málo a at nakulí dalsí litr

,pak ze sem mu pohrozil tim ze dostane pres drzku a at nakulí telefon jako zastavu.Takze sem byl narcen 2 krat z absolutní lži, coz jsem sel konzultovat zpet na sluzebnu.Pan konajici sluzbu mi pana proklepnul a doporucil "pokud by se nasli nahodou nejaci svedkove" ze se to da oznacit za trestný čin kriveho obvineni ,dale,kriva vypoved,pomluva a jeste neco, co si uz nepamatuju, dale mi pana podelavku projel v evidenci a nic bohuzel nenasel.Tento pripad dostal na starosti otcuv kolega-právník absolovent a hodlam pana dusit co to pujde, ansto MI HODNE A TO HODNE NASRAL, a nejak se nasli i svedci-
Jedná se o pána Petra Hlaváče z Vodochod u Prahy.
Jeho podobizna je stále k mání po SZ.
Proto doporucuji tohoto nejubozejsiho usvedceno lháře a podvodníka nevpouštět na srazy poradane timto klubem, protoze nemohu rucit za sebe a moje blízké v případě,že by se tam objevil.
Ještě ke všem věcem co mi napsal po SZ-
mas tech aut na sebe napsanejch dost-nedivil bych se kdyby bylo nejaky levy-kriple vsechny moje auta jsou cisty jak lilie
ta tvoje dilna, nedivil bych se kdyby se tam nasli nejaky corky-kriple, dilna neni moje a pan majitel tý dílny má už tvoje inicialy a chce si promluvit
podle kameroveho zaznamu vyhodnotil policista naprazeni tve ruky jako ohrozeni-kriple, zadnej zaznam neexistuje
Tudiz tedy pozor na ubozaky,kteří se ohánějí policií.A kdyz narazí,ještě vyhrožují.
Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.
Díky neznámému vojínovi z Kladna ve sluzbe za konzultace.