Konec podvodníků v Čechách

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 12. 02. 2008 23:43

Jan Kučera píše:Všem kdo mají zájem o portrét podělávače ho zašlu po SZ.
Taky bych prosil, díky :wink:
Obrázek
Za jedenácté: Nebudeš jiného vozu než BMW říditi...
BMW 318iS Dinan, BMW 323i TC Baur

hanys

Příspěvek od hanys » 13. 02. 2008 11:32

Max-Max píše:
hanys píše:Možná by nebylo od věci zveřejnit ho zde :!:
mozna by hodne lidi bylo neprijemne prekvapeno
Tady už asi nikoho nic nepřekvapí :lol: :lol:
ex 327e ostrá, akt. 325i kupe E 30, 318 touring

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 13. 02. 2008 15:31

Sem s nim s chcípákem :twisted:

hyry

Příspěvek od hyry » 13. 02. 2008 18:26

Pošlete mi to taky prosím.Já jsem lumpa neviděl ani nepamatuju.Unás jsou slušný lidi. :lol:

Modestyna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Modestyna » 13. 02. 2008 18:38

hyry píše:Pošlete mi to taky prosím.Já jsem lumpa neviděl ani nepamatuju.Unás jsou slušný lidi. :lol:
sundej si ty růžový brejle, už z toho blbneš :lol:
E30 318i M10
E46 330iT
ObrázekObrázek

Tomas is

Příspěvek od Tomas is » 15. 02. 2008 10:03

Hlavně to nikdo nezveřejňujte přímo na tyhle stránky. Honza není blbej a proto ten portrét nabízí přes SZ :wink:

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 16. 02. 2008 15:18

Takže celá věc se má tak:Kripl mi psal SZ že ztáhne obvinění!!!!!!!!!!! (chápe te to-podvodník obviní oběť) a zaplatí mi dluh,ale na policejní stanici.Jelikoz to jsem se tam byl optat, a pan policista konající sluzbu mi rekl ze ano, ze tu nejakej trotl byl, ale ze neví podrobnosti ale ze at mu doporucim at to stahne,takze tak.Dostavil jsem se na policii,právník který měl jít se mnou, bohuzel dostal jiný důlezitejsí úkol, coz je skoda, hodlal sem to resit na míste.Na sluzebne byl kripl a príslusník.Predal sem telefon, on mě peníze, príslusník napsal papír ze jest vse vyrovnáno a sli sme.Curak mel stále v ruce ono trestní oznámení a hodlal se odejít.Tomu sem sdelil at okamzite nakulí ten papír,jelikoz to mi právník nakázal at to okamzite stopim, at víme co a jak a hlavne zmrdovo inicialy.Jake prekvapení mě čekalo kdyz jsem si ho okopíroval v nedalekem hotelu.Stálo tam mezi kravinama , že jsme se dohodli na zaplacení nádrže LPG druhý den od odebrání a že se dostavil k oné dílně a tam mi peníze predal :!: :!: :!: :!: , a ze v onu inkriminovanou sobotu,jsem se ze zájemce na díly na mrtvou 324d vyklubal já a ze jsem prohlásil,že ty peníze který mi predal tak jsou málo a at nakulí dalsí litr :!: :!: :!: :!: :!:,pak ze sem mu pohrozil tim ze dostane pres drzku a at nakulí telefon jako zastavu.Takze sem byl narcen 2 krat z absolutní lži, coz jsem sel konzultovat zpet na sluzebnu.Pan konajici sluzbu mi pana proklepnul a doporucil "pokud by se nasli nahodou nejaci svedkove" ze se to da oznacit za trestný čin kriveho obvineni ,dale,kriva vypoved,pomluva a jeste neco, co si uz nepamatuju, dale mi pana podelavku projel v evidenci a nic bohuzel nenasel.Tento pripad dostal na starosti otcuv kolega-právník absolovent a hodlam pana dusit co to pujde, ansto MI HODNE A TO HODNE NASRAL, a nejak se nasli i svedci-

Jedná se o pána Petra Hlaváče z Vodochod u Prahy.
Jeho podobizna je stále k mání po SZ.

Proto doporucuji tohoto nejubozejsiho usvedceno lháře a podvodníka nevpouštět na srazy poradane timto klubem, protoze nemohu rucit za sebe a moje blízké v případě,že by se tam objevil.

Ještě ke všem věcem co mi napsal po SZ-

mas tech aut na sebe napsanejch dost-nedivil bych se kdyby bylo nejaky levy-kriple vsechny moje auta jsou cisty jak lilie

ta tvoje dilna, nedivil bych se kdyby se tam nasli nejaky corky-kriple, dilna neni moje a pan majitel tý dílny má už tvoje inicialy a chce si promluvit

podle kameroveho zaznamu vyhodnotil policista naprazeni tve ruky jako ohrozeni-kriple, zadnej zaznam neexistuje

Tudiz tedy pozor na ubozaky,kteří se ohánějí policií.A kdyz narazí,ještě vyhrožují.

Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.

Díky neznámému vojínovi z Kladna ve sluzbe za konzultace.
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 16. 02. 2008 16:00

Nikdy bych necekal, ze se to dostane az takhle daleko... :shock:

Je to masakr. Predpokladam, ze bude pokracovani, tak na nas zde nezapomen... :lol: 8)
Obrázek

ferda

Příspěvek od ferda » 16. 02. 2008 16:43

Jan Kučera píše:Takže celá věc se má tak:Kripl mi psal SZ že ztáhne obvinění!!!!!!!!!!! (chápe te to-podvodník obviní oběť) a zaplatí mi dluh,ale na policejní stanici.Jelikoz to jsem se tam byl optat, a pan policista konající sluzbu mi rekl ze ano, ze tu nejakej trotl byl, ale ze neví podrobnosti ale ze at mu doporucim at to stahne,takze tak.Dostavil jsem se na policii,právník který měl jít se mnou, bohuzel dostal jiný důlezitejsí úkol, coz je skoda, hodlal sem to resit na míste.Na sluzebne byl kripl a príslusník.Predal sem telefon, on mě peníze, príslusník napsal papír ze jest vse vyrovnáno a sli sme.Curak mel stále v ruce ono trestní oznámení a hodlal se odejít.Tomu sem sdelil at okamzite nakulí ten papír,jelikoz to mi právník nakázal at to okamzite stopim, at víme co a jak a hlavne zmrdovo inicialy.Jake prekvapení mě čekalo kdyz jsem si ho okopíroval v nedalekem hotelu.Stálo tam mezi kravinama , že jsme se dohodli na zaplacení nádrže LPG druhý den od odebrání a že se dostavil k oné dílně a tam mi peníze predal :!: :!: :!: :!: , a ze v onu inkriminovanou sobotu,jsem se ze zájemce na díly na mrtvou 324d vyklubal já a ze jsem prohlásil,že ty peníze který mi predal tak jsou málo a at nakulí dalsí litr :!: :!: :!: :!: :!:,pak ze sem mu pohrozil tim ze dostane pres drzku a at nakulí telefon jako zastavu.Takze sem byl narcen 2 krat z absolutní lži, coz jsem sel konzultovat zpet na sluzebnu.Pan konajici sluzbu mi pana proklepnul a doporucil "pokud by se nasli nahodou nejaci svedkove" ze se to da oznacit za trestný čin kriveho obvineni ,dale,kriva vypoved,pomluva a jeste neco, co si uz nepamatuju, dale mi pana podelavku projel v evidenci a nic bohuzel nenasel.Tento pripad dostal na starosti otcuv kolega-právník absolovent a hodlam pana dusit co to pujde, ansto MI HODNE A TO HODNE NASRAL, a nejak se nasli i svedci-

Jedná se o pána Petra Hlaváče z Vodochod u Prahy.
Jeho podobizna je stále k mání po SZ.

Proto doporucuji tohoto nejubozejsiho usvedceno lháře a podvodníka nevpouštět na srazy poradane timto klubem, protoze nemohu rucit za sebe a moje blízké v případě,že by se tam objevil.

Ještě ke všem věcem co mi napsal po SZ-

mas tech aut na sebe napsanejch dost-nedivil bych se kdyby bylo nejaky levy-kriple vsechny moje auta jsou cisty jak lilie

ta tvoje dilna, nedivil bych se kdyby se tam nasli nejaky corky-kriple, dilna neni moje a pan majitel tý dílny má už tvoje inicialy a chce si promluvit

podle kameroveho zaznamu vyhodnotil policista naprazeni tve ruky jako ohrozeni-kriple, zadnej zaznam neexistuje

Tudiz tedy pozor na ubozaky,kteří se ohánějí policií.A kdyz narazí,ještě vyhrožují.

Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.

Díky neznámému vojínovi z Kladna ve sluzbe za konzultace.
pokud na tebe někdo podával trestní oznámení a vypověděl do něj nepravdu tak se v tvém případě dopustil maximálně přestupku, jiná věc by byla, kdyby křivě vypovídal a tobě by v té věci bylo sděleno obvinění z trestného činu a posléze by se prokázalo, že vypověděl nepravdu to by se opravdu dopustil trestného činu on, jinak osoba, která podává oznámení je povinná vypovídat pravdu avšak osoba, která je vyslýcháná jako podezřelá se může hájit i nepravdou :wink:
E28 520 stále v garáži

koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky

Marosh

Příspěvek od Marosh » 16. 02. 2008 18:54

Jan Kučera píše: Chtel jsem sem dát naskenovaný to trestní oznamení,ale bohuzel je moc světlý a nejde toho moc prečíst.
Jestli chceš, tak mi to pošli na mail, co mám tady pod jménem... můžu to zkusit upravit ve photoshopu a dát to sem, abychom se také pobavili. :)

mattli

Příspěvek od mattli » 17. 02. 2008 09:49

:D Já bych na něj poslal pár negrů s letlampama aby jeho prodel poznala středověk :D
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka

Albert

Příspěvek od Albert » 17. 02. 2008 11:01

Pošli mi toho xichta taky do sz :) dík
e28 525i, e83 X3

EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 17. 02. 2008 17:21

Prosil bych taky fotku xichtu.. Ne, nebudu se nad ní ukájet 8)
:D
No smoke, no fun...
Obrázek

Modestyna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Modestyna » 17. 02. 2008 17:27

Míšánek píše:Prosil bych taky fotku xichtu.. Ne, nebudu se nad ní ukájet 8)
:D
u Tebe člověk nikdy neví :twisted: :lol:
E30 318i M10
E46 330iT
ObrázekObrázek

typhoon

Tak to je teda fakt dost ubohý!!!!

Příspěvek od typhoon » 19. 02. 2008 07:25

To je ubohost rozesílat foto po sz, nádrž co jsem odkoupil jsem druhý den zaplatil a byli jsme si kvit tak nevím co to tu remcá. to že pod hrozbou ublížení nazdraví vzal klíčky od auta, chtěl GPS a nakonec jsem mu musel!! vydat telefon. Byl jsem obviněn že jsem feták (jsem abstinent a ani nekouřím) tak to je fakt ubohý. Defakto ukradne telefon a stáhne si z něj všechna data!!!! Tomu říkám fakt kurva. když jsem taková sketa tak at někdo (skutečně) napíše co jsem si od koho kdy vzal a co jsem nezaplatil!!! jsi chudák a vy všichni na foru asi taky když se ani nezeptáte té osoby o kterou se jedná co ona na to. kdyby mě jeden slušný člen neupozornil na toto téma tak o tom dodnes nevím. bohužel všichni jen kecaj a sbíraj fotky, ostatním schazujou inzeráty atd. A to jen proto aby měli ty jejich větší šanci. To je opravdu ubohý!!!!Lituju těch 150Kč co jsem dal za členství ve foru e30.cz, to na bmwklubu jsou alespon lidi na urovni!!

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 19. 02. 2008 08:05

Tento příspěvek je ta nejčistší lež, že by měla bejt pod slovem lež ve slovníku.Lzes i v něm, ty hajzle, uboha, mam zverejnit ty SZ co si mi psal podle toho jak se tady diskuze vyvíjela????Tahni odsud do Podělákova!!!Hnido.A prodej bmw, bud tak hodnej.

nádrž co jsem odkoupil jsem druhý den zaplatil - SUPER LEŽ

..."jsi chudák a vy všichni na foru asi taky když se ani nezeptáte té osoby o kterou se jedná co ona na to...."

--------------------------------------------------------------------------------
Gangsta napsal:

A ze se k tomu ten "tajfůn" nevyjadri, kdyz chce podavaat trestni oznameni...

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

typhoon

al

Příspěvek od typhoon » 19. 02. 2008 13:11

alespon vidíte s kým máte tu čest, tím končím účast na tomto foru.

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 19. 02. 2008 13:31

Běž do hajzlu, zmrde :twisted:
No smoke, no fun...
Obrázek

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 19. 02. 2008 15:20

tohle mi dnes prislo do SZ.chapu ze se klucina trochu splet.ja a adimin to asi tezko ale to je jedno.preposilam to adminovi a i vam sem at vidite jak sprostej a ubohej je to clovek.nevim komu mam verit ale ja uz jsem zazil takovejch smejdu ze neverim nikdy nikomu.tim chci rict ze neverim typhoonovi ale ani Janu Kucerovi.protoze mi prijde ze ani jeden z vas nemluvi cistou pravdu a meli byste se nad sebou zamyslet.ono hazet vsechnu spinu an nekoho umi kazdej.

toto mi poslal:
Ahoj Vládo mám na tebe jednu prosbičku tedy pokud jsi něco jako admin fora, bohužel to tu nepoznám kdo je a kdo není. Mám problém s jedním členem, má nick Jan kučera, měl jsem sním potyčku která byla vinou na jeho straně. To se vyřešilo ale neustále mě tady pomlouvá a nabízí i moje fotky po sz at prej lidi vidí toho zmrda! Myslím že toto forum má víc členů co mu ubližujou než pomáhají. Chtěl by jsem tě poprosit o alespon nějaké napomenutí tohoto člena který mě uráží neprávem. Udělal dost špatných věcí které jsem mu prominul ale tímhle mě dostává opět do varu. Ikdyž to velmi nerad říkám tak tohle forum mě přestává zajímat a pomalu lituju že jsem dal i těch 150kč sponzorský příspěvek. e30 jsou můj život a já jsem nikdy nikoho nepodvedl ani nic nedodržel. Tuším že i ty jsi mi psal na nějaký ten inzerát. prosím šlo by stím něco udělat? děkuju za odpověd. Typhoon

tot vse preberte si to sami Vlada
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Lukas-e21

Re: Tak to je teda fakt dost ubohý!!!!

Příspěvek od Lukas-e21 » 19. 02. 2008 15:48

typhoon píše:To je ubohost rozesílat foto po sz, nádrž co jsem odkoupil jsem druhý den zaplatil a byli jsme si kvit tak nevím co to tu remcá. to že pod hrozbou ublížení nazdraví vzal klíčky od auta, chtěl GPS a nakonec jsem mu musel!! vydat telefon. Byl jsem obviněn že jsem feták (jsem abstinent a ani nekouřím) tak to je fakt ubohý. Defakto ukradne telefon a stáhne si z něj všechna data!!!! Tomu říkám fakt kurva. když jsem taková sketa tak at někdo (skutečně) napíše co jsem si od koho kdy vzal a co jsem nezaplatil!!! jsi chudák a vy všichni na foru asi taky když se ani nezeptáte té osoby o kterou se jedná co ona na to. kdyby mě jeden slušný člen neupozornil na toto téma tak o tom dodnes nevím. bohužel všichni jen kecaj a sbíraj fotky, ostatním schazujou inzeráty atd. A to jen proto aby měli ty jejich větší šanci. To je opravdu ubohý!!!!Lituju těch 150Kč co jsem dal za členství ve foru e30.cz, to na bmwklubu jsou alespon lidi na urovni!!

a kde maš teda hvězdičku když si platil "členství".
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Odpovědět