škrábanečky na skle
- MagicMisel
škrábanečky na skle
chlapy nevíte jak se zbavit škrábanečků na skle?dneska jsem nechtene zapnul na sucho sterace a byl za nema takovej jemnej pisecek a udelal mi na skle skrabanecky!neexistuje nejakej přípravek nebo neco jak se toho zbavit?rozleštit nebo jak?poradte díky moc 

BMW e34 530i V8,BMW e39 TDSA
Existuje dělá jej firma Berner ale jdou s tím pravdu jen jemné škrábanešky
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
- MagicMisel
- MagicMisel
Re: škrábanečky na skle
Glass-Scratch.MagicMisel píše:chlapy nevíte jak se zbavit škrábanečků na skle?dneska jsem nechtene zapnul na sucho sterace a byl za nema takovej jemnej pisecek a udelal mi na skle skrabanecky!neexistuje nejakej přípravek nebo neco jak se toho zbavit?rozleštit nebo jak?poradte díky moc
Prakticky vyzkoušeno, funguje. Plochu cca 10x10 cm, podřenou písečkem na nádobí od nějakýho chytráka jsem zaleštil, že to není vůbec poznat.
- MagicMisel
ok díky moc!koupim to a zkusim!to by snad meli mit v autodílech ne!nebo to mam nekde na netu sehnat a obednat?Venca píše:Glass-Scratch.MagicMisel píše:chlapy nevíte jak se zbavit škrábanečků na skle?dneska jsem nechtene zapnul na sucho sterace a byl za nema takovej jemnej pisecek a udelal mi na skle skrabanecky!neexistuje nejakej přípravek nebo neco jak se toho zbavit?rozleštit nebo jak?poradte díky moc
Prakticky vyzkoušeno, funguje. Plochu cca 10x10 cm, podřenou písečkem na nádobí od nějakýho chytráka jsem zaleštil, že to není vůbec poznat.
Hledám, kde jsem to vlastně koupil - ulice Před skalkami, jižně od jižní spojky...MagicMisel píše: ok díky moc!koupim to a zkusim!to by snad meli mit v autodílech ne!nebo to mam nekde na netu sehnat a obednat?
http://www.netpraha.cz/kontakt.html
Jo, v roce 2003 měli jen krámek v bytě, stálo to cca 400,-.
- MagicMisel
tak to skusim v autodílech a je to!dík za raduVenca píše:Hledám, kde jsem to vlastně koupil - ulice Před skalkami, jižně od jižní spojky...MagicMisel píše: ok díky moc!koupim to a zkusim!to by snad meli mit v autodílech ne!nebo to mam nekde na netu sehnat a obednat?
http://www.netpraha.cz/kontakt.html
Jo, v roce 2003 měli jen krámek v bytě, stálo to cca 400,-.
- MagicMisel
tak sem se ptal v par autodílech a zatím sem nesehnal nic!Venca píše:Glass-Scratch.MagicMisel píše:chlapy nevíte jak se zbavit škrábanečků na skle?dneska jsem nechtene zapnul na sucho sterace a byl za nema takovej jemnej pisecek a udelal mi na skle skrabanecky!neexistuje nejakej přípravek nebo neco jak se toho zbavit?rozleštit nebo jak?poradte díky moc
Já pro to byl onehdá přímo u nich v bytě, kde měli sklad/krámek.MagicMisel píše: tak sem se ptal v par autodílech a zatím sem nesehnal nic!
Ten kramek je porad v byte, byl jsem u nich na podzim kupovat stahovaky. Jinak taky dik za tip, to se hodi... trochu si tim prelestim celni skloVenca píše:Já pro to byl onehdá přímo u nich v bytě, kde měli sklad/krámek.MagicMisel píše: tak sem se ptal v par autodílech a zatím sem nesehnal nic!

BMW 323i E36
- MagicMisel
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Takze info je takove ze ta vec opravdu dokaze sklo rozlestit ale je tam par ALEMaranelo píše:zitra to teda testnu

To co je na foto sem rozlestoval cca 1hod aku vrtackou. Sice sem zaroven delal i dalsi skrabance ale i kdybych delal jen ten flek stejne je to na dlouho. Tak aby nekdo nepocital s tim ze si sklo rozlesti za 10min jako lak

A dulezity je aby byl povrch stale mokry takze strikat strikat a zase strikat

foto

a nekdy priste se vrchnu na ty dlouhe rejpance od steracu tak sem zvedavej

Na 10 min. to skutečně není, já leštil tu "slepou" plochu 10x10cm s krátkýma přestávkama asi dvě hodiny (samozřejmě ručně, přesně dle návodu).Maranelo píše:...Tak aby nekdo nepocital s tim ze si sklo rozlesti za 10min jako lakDalsi ale je ze i kdyz je to delany na ruco lesteni ruco to proste nejde nebo tak mozna na mesic prace...
![]()
A dulezity je aby byl povrch stale mokry takze strikat strikat a zase strikat....
Namáčet nejlíp ždímáním mokrý houby u horního okraje skla, aby to stékalo dolů a trvale vlhčilo.
No, myslim ze cely predni sklo s tim teda lestit asi nebuduVenca píše:Na 10 min. to skutečně není, já leštil tu "slepou" plochu 10x10cm s krátkýma přestávkama asi dvě hodiny (samozřejmě ručně, přesně dle návodu).Maranelo píše:...Tak aby nekdo nepocital s tim ze si sklo rozlesti za 10min jako lakDalsi ale je ze i kdyz je to delany na ruco lesteni ruco to proste nejde nebo tak mozna na mesic prace...
![]()
A dulezity je aby byl povrch stale mokry takze strikat strikat a zase strikat....
Namáčet nejlíp ždímáním mokrý houby u horního okraje skla, aby to stékalo dolů a trvale vlhčilo.

Ja tam zadnej vyraznejsi skrabanec nikde nemam, ale je spis po tech letech posety po cely plose takovymi mikroskrabanecky...
BMW 323i E36