e21 323i za 6000,-
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
e21 323i za 6000,-
http://www.avizo.cz/bmw-rada-3-323i-959395.html
tady je inz, na který jsem se informoval, prodávající mi odepsal:
jeste ho mam,auto je cele i s doklady,chyby akorat rozdelovac na vstrikovace a je vadny diferak,protoze motor je delany na 176koni a dyferak to nedal,mam k tomu tazne,zadni okynka jsou vyklapeci,mam to u kamarada na poli a potrebuju to co nejdrive odvezt.
chtěl bych slyšet nějaké názory na zmíněný výkon, a na možnost sehnat chybějící a špatné věci...
za ty peníze bych to vzal na pobavení k baráku
dík za odpovědi!
P.S: omlovám se za umístění do sekce prodej, ale možná by měl zájem ještě někdo jiný! Jinak to přesuňte.
tady je inz, na který jsem se informoval, prodávající mi odepsal:
jeste ho mam,auto je cele i s doklady,chyby akorat rozdelovac na vstrikovace a je vadny diferak,protoze motor je delany na 176koni a dyferak to nedal,mam k tomu tazne,zadni okynka jsou vyklapeci,mam to u kamarada na poli a potrebuju to co nejdrive odvezt.
chtěl bych slyšet nějaké názory na zmíněný výkon, a na možnost sehnat chybějící a špatné věci...
za ty peníze bych to vzal na pobavení k baráku
dík za odpovědi!
P.S: omlovám se za umístění do sekce prodej, ale možná by měl zájem ještě někdo jiný! Jinak to přesuňte.

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
znám jednoho co se na to byl podívat adle něho je tam origo motor 323í který má papírově 140PS, jinak po vytažení měrky oleje tam nebyla ani kapka a chlapci s tím jezdíli domácí závody po poli, hodí se to jen na náhradní díly jestli vůbec
E28 520 stále v garáži
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
koupím motor 325E 95KW nabídky do sz díky
Sorry za OT, ale takychto RETARDOV (Ano RETARDOVANYCH ludi) nikdy nepochopim, do riti, sak to neni ziadna skodovka, ktorych sa vsade povaluje plno, ale vzacnost, original 323i E21, v nemecku za dobre kusy idu ruky utrhnutorigo motor 323í který má papírově 140PS, jinak po vytažení měrky oleje tam nebyla ani kapka a chlapci s tím jezdíli domácí závody po poli

E30 325i
E34 535i
E34 535i
Souhlas, 323i E21 už je pomalu rarita a shání se dost blbě...Helldiver píše:Sorry za OT, ale takychto RETARDOV (Ano RETARDOVANYCH ludi) nikdy nepochopim, do riti, sak to neni ziadna skodovka, ktorych sa vsade povaluje plno, ale vzacnost, original 323i E21, v nemecku za dobre kusy idu ruky utrhnutorigo motor 323í který má papírově 140PS, jinak po vytažení měrky oleje tam nebyla ani kapka a chlapci s tím jezdíli domácí závody po poli. Fakt ma to vie nasrat ale poriadne vzdy ked nieco taketo pocujem... Nicit vie kazdy najprimitivnejsi obmedzeny d*bil.
- Jan Kučera
Ja s nim mluvil taky, ale bohuzel je to az ve Frydku mistku-co je na tom aute cenne je spera,ktera je ale vysypana pak zadni naprava a predni byrzdy, coz je za cestu s platem dost.....
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti

- veteiks
- Kontaktovat uživatele:
:(
to jo.. skoda takovyho auta.. zrovna 323i 

http://forum.zraloci.net ... oficiální fórum E21 klubu a nejen těhle žraloků..
tohle auto už jsem chtěl kupovat někdy minulej rok a to za něj chtěl 15tis.Už jsem řešil i dopravu s Honzou Kučerou ,ale tady od nás je to do FM fakt dálka a doprava by byla ranec.
Jinak jestli to má někdo kousek ,tak bych neváhal.Sice je to 320 s motorem 2,3i ,nemá zad.kotoučovou nápravu ,má bubny.Ale jinak ten motor je zřejmě asi fakt nějak upravovanej ,prototože mi majitel posílal nějaky videa a to co to auto dělá ,no to je fakt síla.V chodu je to pěkná bestie.Je tam problém s rozdělovačem paliva a rosekanej difer.To zas není takovej problém.Nemít to přez 900 km tam a zpět ,tak už by mi dávno stál v garáži.
Jinak jestli to má někdo kousek ,tak bych neváhal.Sice je to 320 s motorem 2,3i ,nemá zad.kotoučovou nápravu ,má bubny.Ale jinak ten motor je zřejmě asi fakt nějak upravovanej ,prototože mi majitel posílal nějaky videa a to co to auto dělá ,no to je fakt síla.V chodu je to pěkná bestie.Je tam problém s rozdělovačem paliva a rosekanej difer.To zas není takovej problém.Nemít to přez 900 km tam a zpět ,tak už by mi dávno stál v garáži.
- Jan Kučera
...aha tak ani kotouce vzadu?Tak to je naky podezrely,ja sem mel 323i na papirech 320i, tak jestli tyhle 2 auta nebyli prohozeny........ ale jet tam jen kvuli spere kterou vysipeš do šrotu je fakt moc, to je tak za 2000 a odvoz
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti

524TdA RULEZZ
WRX Sti

- Jan Kučera
Re: ))
HadeRoomin325 píše:asi se zajedu kouknout mam to 20 KM))))

Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti

524TdA RULEZZ
WRX Sti

:(
Byl jsem se na to kouknout asi před 14ti dny. Tehdy po mě ten chlápek chtěl minimalně 10 ti. Ale to je jedno stejně bych to nevzal ani za těch 6.
V tomhle musím s Ferdou souhlasit !!!! Je to bez technicke, rozdělovače vstřiků, kapky vody/oleje a měrka mi navíc ještě zůstala v ruce
.Podle těch videí co měl v mobilu na kderých dělají hovadiny bych řekl, že je ten motor po smrti.
Kastle je schnilá přestříkaná snad jen matným černým sprejem.
Interiér je na vyhození.
Kdyby ten motor šel aspon natočit, ale takhle jsou to akorát vyhozený prachy. Je to šrot !!!
Navíc na tom poli bylo rozeseto spousta úlomků z jiných aut.
P.S. Jestli si pro to někdo pojede tak si na vytažení vemte auto se 4x4 náhonem, nebo rovnou Tank . To bahýnko je facht pohádka
V tomhle musím s Ferdou souhlasit !!!! Je to bez technicke, rozdělovače vstřiků, kapky vody/oleje a měrka mi navíc ještě zůstala v ruce

Interiér je na vyhození.
Kdyby ten motor šel aspon natočit, ale takhle jsou to akorát vyhozený prachy. Je to šrot !!!
P.S. Jestli si pro to někdo pojede tak si na vytažení vemte auto se 4x4 náhonem, nebo rovnou Tank . To bahýnko je facht pohádka

Re: :(
No taky jsem nad ním uvažoval abych se přiznal,ale jak to tu čtuLukasE21 píše:Byl jsem se na to kouknout asi před 14ti dny. Tehdy po mě ten chlápek chtěl minimalně 10 ti. Ale to je jedno stejně bych to nevzal ani za těch 6.
V tomhle musím s Ferdou souhlasit !!!! Je to bez technicke, rozdělovače vstřiků, kapky vody/oleje a měrka mi navíc ještě zůstala v ruce.Podle těch videí co měl v mobilu na kderých dělají hovadiny bych řekl, že je ten motor po smrti.
Interiér je na vyhození.

Nemáte někdo fotky toho chudáčka?
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
okferda píše:spojím se s ním a řeknu mu o nějaké foto, aktualní stavswaczynad píše:zajímave, pak by ses mohl podělit o osudu auta, nebo přímo majitel...ferda píše:už asi ne známý to koupil

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz