jelikož si chci pořídit taky nějaký vozítko na boky, žádám o radu. Auto už sem vybral, E30 tka (teď ještě jakej motor) ?! Abych to upřesnil, auto bude na denní ježdění a víkendový "bokaření" a blbnutí. Velice se mi zamlouvá 318i (někdo asi bude namítat, že nemá dost výkonu, ale IS nechci, mam radši 8-mi ventily, táhnou líp z nízkejch) ... No, pak 2 litr, ten sem ale zavrhl (prý špatný motor) a tak to "asi" vyhraje dva a půlka ... (1,6 tku neberu jako motor

Tak a teď k jádru pudla ... chtěl bych poprosit zdejší znalce, aby mi poradili na co si dát bacha při koupi, co prohlídnout, skontrolovat ... abych si prostě nekoupil nějakou mrdku, znáte to ... Budu moc rád, když se tady rozvine diskuze, rady a typy, který pomůýou nejen mě, ale pak i ostatním "neznalým" ...

Předem moc díky ...
PS: Určitě budu vybírat "plasťáka" od 90 týho nahoru ... jo a cenu bych si představoval kolem 60 ti ... (hlavně nechci nějakej "domádo ťúúzing", křídla, neonky a hrací kostky na zrcátku ... :halahala: ) jen lehkej "setup" nějakej koník navíc, podvozek lehce dolu, pěkný "tróny" a 17" kolečka, folie na okna, prostě decentně ... )