Tomas is píše:
Horis to určitě ví, ale Ty, páč jsi jenom tupá hluchavka, tak nevíš, že to co napsal, by nestačilo ani na přestupek proti obč. soužití
Sorry za OT, ale tohle už je fakt moc

Proč se každé téma poté, co do něj Horis něco napíše, zvrhne ve slovní bitku proti němu?
A když už jsme u vyjednávání, tak s každým se dá vyjednávat, jen se nesmí vyhrožovat

. A není pravda, že policajti maj výhodu, naopak. Když policajt narazí na policajta blba, tak placka je spíš přítěž.
Je mi jasné, že vzhledem k tokání si s Horisem jsi nemohl napsat nic jiného. Kdybych si s někým rozuměl i v soukromém životě jako ty s ním, neučinil bych jinak. Tudíž tvé narážky beru úsměvně a nechává mě to chladným. Za hluchavku se nestydím

Ba naopak, jsem pyšný na to, že tu bílou košili nosím a nemusim romským spoluobčanům sahat na jehly do kapsy

Až si napíchneš taky nějakej hnus, dej adresu, pošlu ti bonboniéru.
Každý inteligentní člověk, co sem na to forum chodí, už delší dobu chápe, že s Horisem není něco v pořádku. Nejprve jsem to neřešil, potom mu napsal SZ a nyní už nemohu nic jiného, než stát za lidmi, které znám už delší dobu a vím co jsou zač.
Nicméně co jsem mohl čekat od člověka, co má blok motoru z 318iS a hlavu z M3
Prosím tě, a až budeš na netu, najeď na online slovník cizích slov a mrkni se co znamená slovo ironie

A ruku na srdce, kolikrát jsi byl oznámen za nějaký přestupek od kolegy ?