pořídil jsem si m3 zrcátka a zajimalo by mě jestli nemáte někdo zkušenost s instalaci. Problém u mě není ani tak v samotné instalaci, ale jelikoz jsou elektická tak jak to zapojit

diky všem
Nutno mít příslušný přepínače na madlo dveří u řidiče, kabely a konektory.Johnny píše:zdravím,
pořídil jsem si m3 zrcátka a zajimalo by mě jestli nemáte někdo zkušenost s instalaci. Problém u mě není ani tak v samotné instalaci, ale jelikoz jsou elektická tak jak to zapojit
elektricky uz tam byly takze to je v pohode... mam adapter na zrcatka a uz jsem je montoval jenze me zarazila jedna vec a to ze u tech origo jsou ctyri kabely a u tech m3jenom tri kabely tak nevim jak je zapojit... zkusim zitra nafotit v garazi at viditeVenca píše:Nutno mít příslušný přepínače na madlo dveří u řidiče, kabely a konektory.Johnny píše:zdravím,
Uvnitř je motor + řadící cívka, 3 vodiče musí stačit.Johnny píše:... u tech origo jsou ctyri kabely a u tech m3jenom tri kabely ...
)Venca píše:Uvnitř jeJohnny píše:... u tech origo jsou ctyri kabely a u tech m3jenom tri kabely ...
pokusim se to zitra nafotit... pak budu muset sehnat tu spojku a kostru teda nepripevnim, ale to snad nevadiVenca píše:Jako jeden z těch čtyř je kostra natvrdo, asi hnědý vodič.
Ten nebude využit.
a nevis kde bych to mohl sehnat??PET77 píše:co si pamatuji, tak by problem mel byt v tom, ze origo bmw zrcatka by mela mit 2 motorky pro pohyb nahoru-dolu + doprava-doleva proto 4 draty... ty m3 kopie maji jen jeden motorek a prepinac proto 3 draty... proto k tem m3 potrebujes jeste nejaky extra ovladac, ktery s timhle systemem umi, ten co je origo v aute to z vyse popsanych duvodu nezvlada
To se asi pamatuješ špatně.PET77 píše:co si pamatuji, tak by problem mel byt v tom, ze origo bmw zrcatka by mela mit 2 motorky pro pohyb nahoru-dolu + doprava-doleva proto 4 draty... ty m3 kopie maji jen jeden motorek a prepinac proto 3 draty... proto k tem m3 potrebujes jeste nejaky extra ovladac, ktery s timhle systemem umi, ten co je origo v aute to z vyse popsanych duvodu nezvlada
Jak už jsem, napsal, E30, měla v každým zrcátku dva motůrky, nebo jeden.PET77 píše:no mel by jsi shanet ovladac (to co mas v aute ted na ovladani zrcatek) z auta, ktere to ma resene jednim motorkem a prepinacem... zjistit ktere to tak ma uz je na tobe...