Policajti a BMW!!!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
budha
člen E30.cz

Příspěvek od budha » 08. 02. 2008 22:37

me stavej skoro porad... :oops:
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990

Luter

Příspěvek od Luter » 09. 02. 2008 12:14

já mám co se bmw a policie týče dobré zkušenosti a nemám si nač stěžovat ba naopak......jednou jsem spěchal do práce.....před křižovatkou jsem předjížděl kolonu cca 10ti aut přes plnou v protisměru a v úrovni semaforů jsem se zařadil do svého odbočovacího pruhu přímo před policejní felicii...mohl jsem jim ujet ale poctivě zastavil...policajti v šoku co jsem udělal :lol: :oops: a nakonec při zmínce že jsem taxikář a platbě formou vizitky jsem odjel s oboustrannými úsměvy na tváři :-) vždycky se s nima dá nějak rozumně dohodnout když se k nim chováme slušně.už mi prominuli 4 šestibodové hříchy :) :) tot má zkušenost
e36 2.0

Mano

Příspěvek od Mano » 05. 03. 2008 12:15

Ja mam zkusenosti takove ze kdykoli jedu v cemkoli jinem nez BMW tak me nikdy nezastavili ve felicii to neexistuje. :!: :!: :!:
Ale kdyz jsem jel v kterem koli BMW odpoledne ale hlavne v noci tak me furt neustale dokola i 2x za noc zastavovali a ptali se jak dva blbecci na to sami (takovy karieristi) vozil jsem totiz hostesky po hospodach. svestky si asi mysleli a nakej frajirek v BMW plny auto kundicek ten musi byt vylitej od jedny hospode k druhy. :D :D :D

Jinak HORISI prosim te zajimalo by me jelikoz jsem z JIhlavy a wubec jsem neslysel o tom ze tady nekomu prostrileli auto 13 kulkama kvuli ridicaku.
Nerekl bys mi neco blizsiho treba kde jaky auto apod.....???

matej-matej

hm

Příspěvek od matej-matej » 05. 03. 2008 19:14

horis?

Salám

Příspěvek od Salám » 05. 03. 2008 19:42

Mě stavěli nedávno. Půl jedenácté večer, padesátka v obci, výfuck tichý, fólie nichts, puštěný obyč světla, klidná jízda... V tom ejhle, policejní transportér. Málem se otočili na boudu, když rval za volant aby se za mnou otočil, protože jeli proti mě. Prvně začal držkovat, že mám koncovku výfuku do vrchu a musel sem to i nastartovat, aby to slyšel. Dobrá, to bych přežil. Ale, začal obcházet auto a protože se mi sjela pravá přední guma jen z venkovní strany, asi dva centimetry, zbytek gumy gut, tak se rozjel... Měl navrcha vyloženě se bavil. Jo, špatná sbíhavost dělá divy a prostě sem to neukecal. Flastr zasloužen, to taky ještě beru! A aby si to ten malej zmetek ještě užil, začal mi vykládat jakýsi paragrafy a srance a ve finále z něj vypadlo, že mi za to klidně může sebrat řidičák! :evil: Kua, tady jezdí takovej debilů! Ať už jsou namrdaní, jezdí jak prasata, auto=vrak... A on mi tam takhle vyhrožuje? Kde sme? Samozřejmě, nenadávám na všechny policajty! Jsou i slušní, jako: "dobrý den, doklady, fouknout si a nashledanou." Proč ne, tohle beru! Ale vyžívat se na někom? Si ho pak večer honí nad pokutama nebo co? :!:
E30 318is

Jede JAXVIŇA!!!

dr.zejus

Příspěvek od dr.zejus » 06. 03. 2008 09:21

Salám píše:Mě stavěli nedávno. Půl jedenácté večer, padesátka v obci, výfuck tichý, fólie nichts, puštěný obyč světla, klidná jízda... V tom ejhle, policejní transportér. Málem se otočili na boudu, když rval za volant aby se za mnou otočil, protože jeli proti mě. Prvně začal držkovat, že mám koncovku výfuku do vrchu a musel sem to i nastartovat, aby to slyšel. Dobrá, to bych přežil. Ale, začal obcházet auto a protože se mi sjela pravá přední guma jen z venkovní strany, asi dva centimetry, zbytek gumy gut, tak se rozjel... Měl navrcha vyloženě se bavil. Jo, špatná sbíhavost dělá divy a prostě sem to neukecal. Flastr zasloužen, to taky ještě beru! A aby si to ten malej zmetek ještě užil, začal mi vykládat jakýsi paragrafy a srance a ve finále z něj vypadlo, že mi za to klidně může sebrat řidičák! :evil: Kua, tady jezdí takovej debilů! Ať už jsou namrdaní, jezdí jak prasata, auto=vrak... A on mi tam takhle vyhrožuje? Kde sme? Samozřejmě, nenadávám na všechny policajty! Jsou i slušní, jako: "dobrý den, doklady, fouknout si a nashledanou." Proč ne, tohle beru! Ale vyžívat se na někom? Si ho pak večer honí nad pokutama nebo co? :!:
Asi mu stará běhá za někým, kdo má BMW, tak se mstí :lol: Takový zakomplexovaný chudáčky do kulí nakopat :roll:

Nerad bych zakřiknul, ale na mě policie zjevně hází bobek. Za tu dobu co mám BMW mě nestavěli ani jednou. 8)
BMW E46 318i tour - takový obyčejný auto
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn

Salám

Příspěvek od Salám » 06. 03. 2008 19:07

dr.zejus Nakopat?! :evil: ROZKOPAT mu je!!! :twisted:
Tak to máš kliku, mluvil sem s borcem z Brna a ten říkal, že po něm jdou jak slepice po flusu :? A to má v klidu auto, žádná vyzývačka...
E30 318is

Jede JAXVIŇA!!!

Odpovědět