A ty si toho nevážíš .... A já pořád čekám, kdy mi svezež v Mercedes 2,3 a pustíš mi toho Zabijáka žralokůPawka G. píše:Sem rád že mam takovýho fanouškahoris píše:Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečnýPawka G. píše: Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletou![]()
![]()
![]()
![]()
Už mate přezuto na leto?
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
Zítra v 10 večer v Orlové, jo? Je to jediná možnost, pro každýho fanouška mám jen jeden termín, nezlob se že ti to dávam vědět tak pozdě ale nejsi jediný. Zabijáka žraloků ti pustim i při jízděhoris píše:A ty si toho nevážíš .... A já pořád čekám, kdy mi svezež v Mercedes 2,3 a pustíš mi toho Zabijáka žralokůPawka G. píše:Sem rád že mam takovýho fanouškahoris píše: Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kdyby ti to čirou náhodou nevyšlo tak budu moc zklamanej....
E36 323i coupé
Proč až Orlová ? To je trochu z ruky, ne ? Mám zato, že to někde na severu Moravy, tam co je Ostrava, to už je skoro Polsko... No tam opravdu nebudu ...Pawka G. píše:Zítra v 10 večer v Orlové, jo? Je to jediná možnost, pro každýho fanouška mám jen jeden termín, nezlob se že ti to dávam vědět tak pozdě ale nejsi jediný. Zabijáka žraloků ti pustim i při jízděhoris píše:A ty si toho nevážíš .... A já pořád čekám, kdy mi svezež v Mercedes 2,3 a pustíš mi toho Zabijáka žralokůPawka G. píše: Sem rád že mam takovýho fanouška![]()
![]()
Kdyby ti to čirou náhodou nevyšlo tak budu moc zklamanej....
P.S. - nejezdi pod D1 přes Vysočinu a Brno, máš tam kamarády a máš pražskou "erzetu" .....
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
Ty zmetku zelenej, co mi vůbec takhle familiárně lezeš do prdele, kdo je na tebe zvědavej? Nikdys neviděl Mercedes? Takhle vtipkujete u vás na stanici? Většího kreténa si myslim tohle foorum nepamatuje a že pamatuje hodněhoris píše:Proč až Orlová ? To je trochu z ruky, ne ? Mám zato, že to někde na severu Moravy, tam co je Ostrava, to už je skoro Polsko... No tam opravdu nebudu ...Pawka G. píše:Zítra v 10 večer v Orlové, jo? Je to jediná možnost, pro každýho fanouška mám jen jeden termín, nezlob se že ti to dávam vědět tak pozdě ale nejsi jediný. Zabijáka žraloků ti pustim i při jízděhoris píše: A ty si toho nevážíš .... A já pořád čekám, kdy mi svezež v Mercedes 2,3 a pustíš mi toho Zabijáka žraloků![]()
![]()
Kdyby ti to čirou náhodou nevyšlo tak budu moc zklamanej....A na zítřek už mám program
![]()
P.S. - nejezdi pod D1 přes Vysočinu a Brno, máš tam kamarády a máš pražskou "erzetu" .....![]()
![]()
E36 323i coupé
Zmetku zelenej, no já chcípnu .....
Kdo ti leze do prdele?? Tam si strč ten tvůj Mercedes v automatu i stou tvou pražskou "erzetou" ...
Že nejdeš otravovat na fórum o mědvědech, co ??? No, tam by měli asi radost
A toho pražského taxikáře vem za ruku, budete výstavní dvojka, tssss 
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
mno uražet ti jde moc hezky, odvahu a koule ukazat se na srazu nemáš (no ani se ti nedivim), na mercedes foru sem dele než ty tady na e30foru, tak se sklidni už mě ty tvoje keci fakt nebaví.horis píše:Zmetku zelenej, no já chcípnu .....![]()
Kdo ti leze do prdele?? Tam si strč ten tvůj Mercedes v automatu i stou tvou pražskou "erzetou" ...
![]()
![]()
Že nejdeš otravovat na fórum o mědvědech, co ??? No, tam by měli asi radost
![]()
A toho pražského taxikáře vem za ruku, budete výstavní dvojka, tssss
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Myslim že na sraz bys měl jet, dokonce na BMW BIG, možná když od víc lidí uslyšíš co jsi za kokota tak půjdeš do sebehoris píše:No jo, koleduji se o tr. oznámení, už teď mám strach ....![]()
![]()
Jediný co se mi tak může stát, je že se tomu zasměji, nic víc ... Co bych asi tak na srazu dělal, poslouchal ty kecy co slyším tady ??? Ty urážky, nadávání ??? Ne, děkuji ...
![]()
E36 323i coupé
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Horisi, ty se snazis, je to na tobe videt, ale furt budes jen blbecek co si potrebuje neco dokazovat a pak si honi pero nad tim, jak nam to tady vsem natrel... klidne pokracuj, tva slova mne vzdy uzasne pobavi. Musim rict, ze sem vdecnej za tvou existenci, vedle takovych jako ses ty alespon vynikne i takovej hnup jako Vlada.
Tak smele dal, ses fakt dobrej.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
NBE, jen jsi mě obvinil z trestného činuhoris píše:No jo, koleduji se o tr. oznámení, už teď mám strach ....![]()
![]()
Jediný co se mi tak může stát, je že se tomu zasměji, nic víc ... Co bych asi tak na srazu dělal, poslouchal ty kecy co slyším tady ??? Ty urážky, nadávání ??? Ne, děkuji ...
![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Je teda fakt, že ty štrykovaný kalhotky se znakem BMW nevypadaj špatně.ferda píše:Horis napsal:![]()
Jsi opět na omylu.. Nejrovnější na světě je pravítko, nejlepší je Ferda... to ví přeci už každý dítěNicméně, docela mě těší, že jsem středem tvého zájmu, dívej se mi na ruce, něco se naučíš.....
dík![]()
Něco na tom tvrzení asi bude.
BMW The Ultimate Driving Machine
Hmm a co s tím uděláš ??? Já ti to řeknu, vůbec NIC !!! Nic o tom nevíš, tr. právo kolem tebe proběhlo rychlostí blesku, víš o tom to samé, co já o jaderné fyzice.... Proto si z tebe dělám jen cecky, chápeš ??? A vůbec, co se tady z s VÁMI zahazüji. Většina lidí je tu super, ty pražské namachrovaná kurvy to tady jenom zasíraj ....Lukas-e21 píše:NBE, jen jsi mě obvinil z trestného činuhoris píše:No jo, koleduji se o tr. oznámení, už teď mám strach ....![]()
![]()
![]()
a to se mi fakt nelíbí.
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
mno tak panove seru na to. Jdu behem vikendu dat auto na letni. Kdyz bude hsnusne pojedu 106kou, taje na zimakach. Ja uz to fatm nevydrzim koukat na ty cerny ziletky na plechach. 
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska