Tweety píše:Lukas-e21 píše:
za C) neuražej mě, protože si mě nařknul z trestneho činu, a ot zcela neopravněně.
§ 206 trestního zákona č. 140/1961 Sb.
Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
Tohle by měl Horis znát....
Jsem Lukáši schopen svědčit, že Horis tímto poškodil tvou vážnost u mne, jako spoluobčana

Horis to určitě ví, ale Ty, páč jsi jenom tupá hluchavka, tak nevíš, že to co napsal, by nestačilo ani na přestupek proti obč. soužití
Sorry za OT, ale tohle už je fakt moc

Proč se každé téma poté, co do něj Horis něco napíše, zvrhne ve slovní bitku proti němu?
A když už jsme u vyjednávání, tak s každým se dá vyjednávat, jen se nesmí vyhrožovat

. A není pravda, že policajti maj výhodu, naopak. Když policajt narazí na policajta blba, tak placka je spíš přítěž.