Už mate přezuto na leto?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Už mate přezuto na leto?

Už jsem přezul
11
15%
Už budu přezouvat
7
10%
Zima ještě neskončila tak zustavaj zimaky
49
67%
...zimaky ...letňaky ...huh? vo čem to mluvite?
6
8%

Celkem hlasů: 73

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 02. 2008 15:42

honzeeek píše:
Pawka G. píše: No mně například slovo cajzl sere jako vás slovo vidlák :lol:
Šeredně se pleteš, nás nenasereš cajzle :twisted: :lol:
Tak já nikoho nasrat nechci, vy ste stejně samonasírací :lol:
E36 323i coupé

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 02. 2008 16:10

Mimochodem všem obyvatelům Brna doporučuju přečíst tohle včetně komentářů, nejsem jedinej komu to tam připadá na palici:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004092701
E36 323i coupé

břečka

Příspěvek od břečka » 06. 02. 2008 16:19

ježiš tak sem nejezdi ne? :D Když je celý Brno "na palici" :wink: Cajzle :twisted: :lol:
jinak to čtení od té hodné paní je velice výživné :wink:
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Helldiver

Příspěvek od Helldiver » 06. 02. 2008 16:27

Pre mna ako uplne nestranneho pozorovatela je to velmi zabavne citanie :D . Inak pre odlahcenie situacie: http://www.youtube.com/watch?v=H-tQYWm_aEE :P .
E30 325i
E34 535i

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 02. 2008 16:33

břečka píše:ježiš tak sem nejezdi ne? :D Když je celý Brno "na palici" :wink: Cajzle :twisted: :lol:
jinak to čtení od té hodné paní je velice výživné :wink:
Neboj, už tam nestavim :lol: To co napsala ta buchta je možná moc, ale proto sou tam i komentáře, a z toho už si člověk obrázek udělat může :wink:
E36 323i coupé

břečka

Příspěvek od břečka » 06. 02. 2008 17:51

Pawka G. píše:Neboj, už tam nestavim :lol: To co napsala ta buchta je možná moc, ale proto sou tam i komentáře, a z toho už si člověk obrázek udělat může :wink:
nechtěj po mě prosím abych si dělal obrázek o všech obyvatelích každýho města podle komentářů v diskuzích na internetu :wink: Opravdu nerad bych měl například všechny pražáky, slováky a podobně za čuráky :wink: Jestli Ty takhle "funguješ" tak potěš koště :D
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 06. 02. 2008 18:36

Pawka G. píše:Mimochodem všem obyvatelům Brna doporučuju přečíst tohle včetně komentářů, nejsem jedinej komu to tam připadá na palici:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004092701
Ten članek je pěknou pohádkou pro zakomlexovaný cajzly, ale jinak totál blbost. Aby na ni mluvilo v takovým krátkým intervalu tolik brňáku hantecem a navíc slovama který ani ve slovníku hantecu nejsou, je dost unreal :lol: Příjde mi fakt divný, že s klukama z pražské HTT odnoše jsme na žádnej verbální problém nenarazili a to už jsme se potkali několikrát. Mám z toho článku pocit že paní bude tak trošku přecitlivělá blbka

Toto mě jen utvrdilo...
teta z cajzlova píše:Chtěla jsem jízdenku na tramvaj. Nikoliv vysomrovat, ale koupit. Ne na dluh, platím cash. Jezinka v okénku zahlásila, že nic takového (jízdenky) nemá. Ale, světe, div se, šalinkartu (kterou chtěla paní stojící za mnou) měla… Zaraženě jsem odešla, nechtělo se mi vyvolávat konflikt. Výše zmíněnou MF Dnes jsem už koupila v supermarketu…
jesi to dobře chápu, tak paní si chtěla koupit lístek na tramvaj a časopis v okýnku určeném pro výdej tramvajenek, nebo jak vy tomu řikate(po našem šalinkarta), a ještě se diví, že ji nedostala :roll:

Jsem toho názoru, že vše je o lidech, ne o tom kdo kde bydlí. Je mi jedno jesi se potkám s cajzlem, nebo cypem z Ovy pokud sou normální.

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 06. 02. 2008 18:51

Tohle je flejm úplně na prdlačku - se tady akorát plácáte po zádech a rozumně si povídáte :?
Chiméra byl správnej flejmr-pražák.

ach jo..
Hey dude, where is my car? :-)
M52B28 e39 Obrázek a spagheti storyObrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 02. 2008 19:51

břečka píše:
Pawka G. píše:Neboj, už tam nestavim :lol: To co napsala ta buchta je možná moc, ale proto sou tam i komentáře, a z toho už si člověk obrázek udělat může :wink:
nechtěj po mě prosím abych si dělal obrázek o všech obyvatelích každýho města podle komentářů v diskuzích na internetu :wink: Opravdu nerad bych měl například všechny pražáky, slováky a podobně za čuráky :wink: Jestli Ty takhle "funguješ" tak potěš koště :D
Nikdo to po tobě nechce, a vůbec, běžte do prdele :lol:
E36 323i coupé

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 06. 02. 2008 19:52

KuaJa píše:Tohle je flejm úplně na prdlačku - se tady akorát plácáte po zádech a rozumně si povídáte :?
Chiméra byl správnej flejmr-pražák.

ach jo..
Každej se sem hádat nechodí, asi si budeš muset najít jinej klub :lol:
E36 323i coupé

břečka

Příspěvek od břečka » 06. 02. 2008 19:53

tady je to o houně, Vlaďa má asi ban nebo dostal po kulích od paštiky a Horis nic kloudnýho nevymyslí...
H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 06. 02. 2008 21:24

břečka píše:tady je to o houně, Vlaďa má asi ban nebo dostal po kulích od paštiky a Horis nic kloudnýho nevymyslí...
:D :D :D

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 07. 02. 2008 10:36

Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Pafka G. je vyklidněnej pražák se zimákama a jen aby mel o cem psat a nahanel si prispevky, tak stoji na druhy strane barikady.
Fakt dekadence.. :roll:

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 07. 02. 2008 13:03

honzeeek píše:
Pawka G. píše: Například slovo cajzl který nikde jinde než v Brně nepoužívaj ti asi uniklo,žejo...
Cajzl není nadávka, nýbrž výraz z brněnskýho hantecu a to taky vysvětluje, proč se nikde jinde nepoužívá :lol:

A co se týče cajzlovské značky ve štatlu, tak věř že nás brňáky to nerozhodí. Dost brnaku tu má firemní auta s Ačkem. Takže ty pražský naplaveniny spíš berem jako brňáky v pražských služebácích.

Co se tyče pneumatik letní/zimní tak v zimě sou zimní jasna volba. Co neubrzdíš neukecáš. Na letních v zimně jezdí takzvaní ,,horisovci". Mimoňové, obhajující i sebevětší blbost(letní gumy v zimě, puštěný mlhy ve chvili kdy to situace nevyžaduje a pod.) a prsící se nad přiznáním že se za tu blbost nestydí ba dokonce sou hrdi na to že to přiznali a nelhali i když to s sebou nese rizika. Horisi seš nejrovnější a nejlepší na světě Obrázek
Jsi opět na omylu.. Nejrovnější na světě je pravítko, nejlepší je Ferda... to ví přeci už každý dítě :D Nicméně, docela mě těší, že jsem středem tvého zájmu, dívej se mi na ruce, něco se naučíš.....

No a něco málo k OT .....

Těžko se mi to píše, ale naprosto se vším souhlasím (skoro to ani nemůžu napsat, ale můj morální a etický kodex mi to přikazuje), to co napsal můj největší oponent zde na fóru ( to si rád, že jsi předběhl Maxe, co ? :lol: ), Pawka G. :wink: :wink:
Mojí 3 kolegové a dobří kamarádi ( všichni Kladeňáci), studovali 99-2001 v Brně na policejní škole. Praha 9 bylo plná, tak chytili Brno. To co mi potom vyprávěli, to mi vyrazilo dech. Brňané, vycházejíc pravděpodobně z jejich zeměpistné neznalosti, z nich okamžitě udělali Pražáky ... Nepochopili, že sice Kladno je ve stř. Čechách, nicméně nemá s Prahou nic společného... No a dále.... Učitelky nä češtinu jim neustále dávali najevo, že jejich čeština je horší jak jejich, neustále ponižování, narážky, ... atd, to vše trvalo celé 2 roky. Když kluci po škole přišli někam na bar, bylo to samé. Pořád všude terčem posměšků. No a k těm R.Z. Člověk nemusí mít na "erzetě" pouze "A", postačí taky "S"-stř. Čechy. Kluci vyprávěli, jak jsou tyto auta nemilosrdně v Brně poškozovány.... Do Brna radši jezdili vlakem, bussem, nebo auto nechávali někde na kraji. Nikdy jsem nechápal, kde se bere ta nenávist vůči pražákům a všemu českému .....

Já osobně nikdy neměl s Brňany problémy, pouze jsem napsal, jak mi studium v Brně a následnou nenávist popsali kolegové, kterým bezmězně věří, roky jsme parťáci ...
:wink: :wink: Tolika autor ...
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

KuaJa

Příspěvek od KuaJa » 07. 02. 2008 14:32

Blbost, nechávali jsme auto s xAx XXXX RZ v Brně na různých parkovištích - i v Cejlu a nikdy nic. Je pravda, že k poctě pražských řidičů, když se tu motá někdo konkr. třeba s jihočeskou RZ, tak jsou k němu opatrnější a třeba právě přejíždění z pruhu do pruhu umožňují, zdá se mi, možná ochotněji.

Jinak ono když se člověk v Brně chová jako pražskej hejsek-kretén, alias cajzl, tak ho pošlou do pr..le všichni - a tohle platí i o nás v JČechách - to nemá rád nikdo nikde :-)

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 07. 02. 2008 14:34

KuaJa píše:Blbost, nechávali jsme auto s xAx XXXX RZ v Brně na různých parkovištích - i v Cejlu a nikdy nic. Je pravda, že k poctě pražských řidičů, když se tu motá někdo konkr. třeba s jihočeskou RZ, tak jsou k němu opatrnější a třeba právě přejíždění z pruhu do pruhu umožňují, zdá se mi, možná ochotněji.

Jinak ono když se člověk v Brně chová jako pražskej hejsek-kretén, alias cajzl, tak ho pošlou do pr..le všichni - a tohle platí i o nás v JČechách - to nemá rád nikdo nikde :-)
Ti kluci jsou naprosto v poho..., nemám důvod jim nevěřit.... Prostě, tak jak mi to vyprávěli, tak jsem to sem napsal .....
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 07. 02. 2008 14:44

horis píše:
honzeeek píše:
Pawka G. píše: Například slovo cajzl který nikde jinde než v Brně nepoužívaj ti asi uniklo,žejo...
Cajzl není nadávka, nýbrž výraz z brněnskýho hantecu a to taky vysvětluje, proč se nikde jinde nepoužívá :lol:

A co se týče cajzlovské značky ve štatlu, tak věř že nás brňáky to nerozhodí. Dost brnaku tu má firemní auta s Ačkem. Takže ty pražský naplaveniny spíš berem jako brňáky v pražských služebácích.

Co se tyče pneumatik letní/zimní tak v zimě sou zimní jasna volba. Co neubrzdíš neukecáš. Na letních v zimně jezdí takzvaní ,,horisovci". Mimoňové, obhajující i sebevětší blbost(letní gumy v zimě, puštěný mlhy ve chvili kdy to situace nevyžaduje a pod.) a prsící se nad přiznáním že se za tu blbost nestydí ba dokonce sou hrdi na to že to přiznali a nelhali i když to s sebou nese rizika. Horisi seš nejrovnější a nejlepší na světě Obrázek
Jsi opět na omylu.. Nejrovnější na světě je pravítko, nejlepší je Ferda... to ví přeci už každý dítě :D Nicméně, docela mě těší, že jsem středem tvého zájmu, dívej se mi na ruce, něco se naučíš.....

No a něco málo k OT .....

Těžko se mi to píše, ale naprosto se vším souhlasím (skoro to ani nemůžu napsat, ale můj morální a etický kodex mi to přikazuje), to co napsal můj největší oponent zde na fóru ( to si rád, že jsi předběhl Maxe, co ? :lol: ), Pawka G. :wink: :wink:
Mojí 3 kolegové a dobří kamarádi ( všichni Kladeňáci), studovali 99-2001 v Brně na policejní škole. Praha 9 bylo plná, tak chytili Brno. To co mi potom vyprávěli, to mi vyrazilo dech. Brňané, vycházejíc pravděpodobně z jejich zeměpistné neznalosti, z nich okamžitě udělali Pražáky ... Nepochopili, že sice Kladno je ve stř. Čechách, nicméně nemá s Prahou nic společného... No a dále.... Učitelky nä češtinu jim neustále dávali najevo, že jejich čeština je horší jak jejich, neustále ponižování, narážky, ... atd, to vše trvalo celé 2 roky. Když kluci po škole přišli někam na bar, bylo to samé. Pořád všude terčem posměšků. No a k těm R.Z. Člověk nemusí mít na "erzetě" pouze "A", postačí taky "S"-stř. Čechy. Kluci vyprávěli, jak jsou tyto auta nemilosrdně v Brně poškozovány.... Do Brna radši jezdili vlakem, bussem, nebo auto nechávali někde na kraji. Nikdy jsem nechápal, kde se bere ta nenávist vůči pražákům a všemu českému .....

Já osobně nikdy neměl s Brňany problémy, pouze jsem napsal, jak mi studium v Brně a následnou nenávist popsali kolegové, kterým bezmězně věří, roky jsme parťáci ...
:wink: :wink: Tolika autor ...
Si budem s Maxem to úžasný prvenství předávat, jo? :twisted:
E36 323i coupé

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 07. 02. 2008 14:59

KuaJa píše:Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Pafka G. je vyklidněnej pražák se zimákama a jen aby mel o cem psat a nahanel si prispevky, tak stoji na druhy strane barikady.
Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletou :wink:
E36 323i coupé

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 07. 02. 2008 15:04

Pawka G. píše:
KuaJa píše:Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletou :wink:
Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečný :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 07. 02. 2008 15:12

horis píše:
Pawka G. píše:
Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečný :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Sem rád že mam takovýho fanouška :lol:
E36 323i coupé

Odpovědět