Tak já nikoho nasrat nechci, vy ste stejně samonasíracíhonzeeek píše:Šeredně se pleteš, nás nenasereš cajzlePawka G. píše: No mně například slovo cajzl sere jako vás slovo vidlák![]()

nechtěj po mě prosím abych si dělal obrázek o všech obyvatelích každýho města podle komentářů v diskuzích na internetuPawka G. píše:Neboj, už tam nestavimTo co napsala ta buchta je možná moc, ale proto sou tam i komentáře, a z toho už si člověk obrázek udělat může
Ten članek je pěknou pohádkou pro zakomlexovaný cajzly, ale jinak totál blbost. Aby na ni mluvilo v takovým krátkým intervalu tolik brňáku hantecem a navíc slovama který ani ve slovníku hantecu nejsou, je dost unrealPawka G. píše:Mimochodem všem obyvatelům Brna doporučuju přečíst tohle včetně komentářů, nejsem jedinej komu to tam připadá na palici:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004092701
jesi to dobře chápu, tak paní si chtěla koupit lístek na tramvaj a časopis v okýnku určeném pro výdej tramvajenek, nebo jak vy tomu řikate(po našem šalinkarta), a ještě se diví, že ji nedostalateta z cajzlova píše:Chtěla jsem jízdenku na tramvaj. Nikoliv vysomrovat, ale koupit. Ne na dluh, platím cash. Jezinka v okénku zahlásila, že nic takového (jízdenky) nemá. Ale, světe, div se, šalinkartu (kterou chtěla paní stojící za mnou) měla… Zaraženě jsem odešla, nechtělo se mi vyvolávat konflikt. Výše zmíněnou MF Dnes jsem už koupila v supermarketu…
Nikdo to po tobě nechce, a vůbec, běžte do prdelebřečka píše:nechtěj po mě prosím abych si dělal obrázek o všech obyvatelích každýho města podle komentářů v diskuzích na internetuPawka G. píše:Neboj, už tam nestavimTo co napsala ta buchta je možná moc, ale proto sou tam i komentáře, a z toho už si člověk obrázek udělat může
Opravdu nerad bych měl například všechny pražáky, slováky a podobně za čuráky
Jestli Ty takhle "funguješ" tak potěš koště
Jsi opět na omylu.. Nejrovnější na světě je pravítko, nejlepší je Ferda... to ví přeci už každý dítěhonzeeek píše:Cajzl není nadávka, nýbrž výraz z brněnskýho hantecu a to taky vysvětluje, proč se nikde jinde nepoužíváPawka G. píše: Například slovo cajzl který nikde jinde než v Brně nepoužívaj ti asi uniklo,žejo...![]()
A co se týče cajzlovské značky ve štatlu, tak věř že nás brňáky to nerozhodí. Dost brnaku tu má firemní auta s Ačkem. Takže ty pražský naplaveniny spíš berem jako brňáky v pražských služebácích.
Co se tyče pneumatik letní/zimní tak v zimě sou zimní jasna volba. Co neubrzdíš neukecáš. Na letních v zimně jezdí takzvaní ,,horisovci". Mimoňové, obhajující i sebevětší blbost(letní gumy v zimě, puštěný mlhy ve chvili kdy to situace nevyžaduje a pod.) a prsící se nad přiznáním že se za tu blbost nestydí ba dokonce sou hrdi na to že to přiznali a nelhali i když to s sebou nese rizika. Horisi seš nejrovnější a nejlepší na světě
Ti kluci jsou naprosto v poho..., nemám důvod jim nevěřit.... Prostě, tak jak mi to vyprávěli, tak jsem to sem napsal .....KuaJa píše:Blbost, nechávali jsme auto s xAx XXXX RZ v Brně na různých parkovištích - i v Cejlu a nikdy nic. Je pravda, že k poctě pražských řidičů, když se tu motá někdo konkr. třeba s jihočeskou RZ, tak jsou k němu opatrnější a třeba právě přejíždění z pruhu do pruhu umožňují, zdá se mi, možná ochotněji.
Jinak ono když se člověk v Brně chová jako pražskej hejsek-kretén, alias cajzl, tak ho pošlou do pr..le všichni - a tohle platí i o nás v JČechách - to nemá rád nikdo nikde
Si budem s Maxem to úžasný prvenství předávat, jo?horis píše:Jsi opět na omylu.. Nejrovnější na světě je pravítko, nejlepší je Ferda... to ví přeci už každý dítěhonzeeek píše:Cajzl není nadávka, nýbrž výraz z brněnskýho hantecu a to taky vysvětluje, proč se nikde jinde nepoužíváPawka G. píše: Například slovo cajzl který nikde jinde než v Brně nepoužívaj ti asi uniklo,žejo...![]()
A co se týče cajzlovské značky ve štatlu, tak věř že nás brňáky to nerozhodí. Dost brnaku tu má firemní auta s Ačkem. Takže ty pražský naplaveniny spíš berem jako brňáky v pražských služebácích.
Co se tyče pneumatik letní/zimní tak v zimě sou zimní jasna volba. Co neubrzdíš neukecáš. Na letních v zimně jezdí takzvaní ,,horisovci". Mimoňové, obhajující i sebevětší blbost(letní gumy v zimě, puštěný mlhy ve chvili kdy to situace nevyžaduje a pod.) a prsící se nad přiznáním že se za tu blbost nestydí ba dokonce sou hrdi na to že to přiznali a nelhali i když to s sebou nese rizika. Horisi seš nejrovnější a nejlepší na světěNicméně, docela mě těší, že jsem středem tvého zájmu, dívej se mi na ruce, něco se naučíš.....
No a něco málo k OT .....
Těžko se mi to píše, ale naprosto se vším souhlasím (skoro to ani nemůžu napsat, ale můj morální a etický kodex mi to přikazuje), to co napsal můj největší oponent zde na fóru ( to si rád, že jsi předběhl Maxe, co ?), Pawka G.
![]()
![]()
Mojí 3 kolegové a dobří kamarádi ( všichni Kladeňáci), studovali 99-2001 v Brně na policejní škole. Praha 9 bylo plná, tak chytili Brno. To co mi potom vyprávěli, to mi vyrazilo dech. Brňané, vycházejíc pravděpodobně z jejich zeměpistné neznalosti, z nich okamžitě udělali Pražáky ... Nepochopili, že sice Kladno je ve stř. Čechách, nicméně nemá s Prahou nic společného... No a dále.... Učitelky nä češtinu jim neustále dávali najevo, že jejich čeština je horší jak jejich, neustále ponižování, narážky, ... atd, to vše trvalo celé 2 roky. Když kluci po škole přišli někam na bar, bylo to samé. Pořád všude terčem posměšků. No a k těm R.Z. Člověk nemusí mít na "erzetě" pouze "A", postačí taky "S"-stř. Čechy. Kluci vyprávěli, jak jsou tyto auta nemilosrdně v Brně poškozovány.... Do Brna radši jezdili vlakem, bussem, nebo auto nechávali někde na kraji. Nikdy jsem nechápal, kde se bere ta nenávist vůči pražákům a všemu českému .....
Já osobně nikdy neměl s Brňany problémy, pouze jsem napsal, jak mi studium v Brně a následnou nenávist popsali kolegové, kterým bezmězně věří, roky jsme parťáci ...
![]()
Tolika autor ...
Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletouKuaJa píše:Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Pafka G. je vyklidněnej pražák se zimákama a jen aby mel o cem psat a nahanel si prispevky, tak stoji na druhy strane barikady.
Fakt dekadence..
Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečnýPawka G. píše:Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletouKuaJa píše:Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Pafka G. je vyklidněnej pražák se zimákama a jen aby mel o cem psat a nahanel si prispevky, tak stoji na druhy strane barikady.
Fakt dekadence..
Sem rád že mam takovýho fanouškahoris píše:Neboj, ty si nenapodobitelný, jedinečnýPawka G. píše:Uživatele Pafka G. sem nikdy neviděl, ale má dost podobnej nick, měl by si to změnit ať si nás nějaký kreténi nepletouKuaJa píše:Tohle je seriozní forum, ale tohle je tema, o kterym se dycky flejmí a dycky nejvíc hájí letní pneumatiky pražáci.
Fakt dekadence..![]()
![]()
![]()
![]()