Policajti a BMW!!!
To sou věci,já jezdim s mym báwkem přes tři roky a ještě ani jednou mě benga nezastavili.Někdá sice dost divně pozorovali mě i auto,už už sem viděl jak má uniformovaný pán našlápnuto,ale nakonec zas nic, byl sem jim nejspíš buřt
A vůbec,at mě už taky konečně zastavěj
Jinak asi dost provar pro policajty,když musí honit Felicií 1.3 típky s nadupanejma kárama,..kamarád tu v Plzni slouží a řiká,že cokoliv rychlejšího než Fáva jim ujede

-
Nápodobně a mlhovky- rozsvěcím jen za mlhy, hustýho sněžení a deště a zbytečně s tím nikoho neoslňuju. Někteří mají ty mlhovky docela ostrý. Další skupinou takyřidičů jsou zase "zadní mlhovkáři", co jezdí se zapnutými zadními mlhovkami, těm někdy stačí bliknout světelnou houkačkou, aby si je vypnuli a oni to pochopí, pokud ne, pustím na ně kontrasvětlo s modrou kontrolkou. V poslední době se ale hodně rozšiřují řady řidičů, kteří svítí př. mlhovkami za jasnýho počasí ve dne i v noci. Dokonce i autobusáci a řidiči kamionů, což už o něčem svědčí. Těžko asi můžou mluvit o omylu, jako jeden člen tady, že? Když jim na přístrojovce svítí do očí zelená a u zad. mlhovek oranžová kontrolka!hanys píše:Mě nezastavují vůbec, nebo sem si toho nevšiml

BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Na kamionech jezdí doslova kdejakej blb - stejní týpci jako ti, co svítí mlhovkama ve dne, "..protože auto líp vypadá..".NORMANN píše: Nápodobně a mlhovky- rozsvěcím jen za mlhy, hustýho sněžení a deště a zbytečně s tím nikoho neoslňuju. Někteří mají ty mlhovky docela ostrý. Další skupinou takyřidičů jsou zase "zadní mlhovkáři", co jezdí se zapnutými zadními mlhovkami, těm někdy stačí bliknout světelnou houkačkou, aby si je vypnuli a oni to pochopí, pokud ne, pustím na ně kontrasvětlo s modrou kontrolkou. V poslední době se ale hodně rozšiřují řady řidičů, kteří svítí př. mlhovkami za jasnýho počasí ve dne i v noci. Dokonce i autobusáci a řidiči kamionů, což už o něčem svědčí. Těžko asi můžou mluvit o omylu, jako jeden člen tady, že? Když jim na přístrojovce svítí do očí zelená a u zad. mlhovek oranžová kontrolka!
V pátek jsem potkal poblíž Rakovníka bambulu, co měl na Š-120 ve dne rozsvícený všechno, i blinkry, brzdovky, zabarvený couvačky a mlhovky.
když zabrzdil, všechny svítilny se rozsvítily ještě víc.
Asi tam měl debílek všude dvouvláknovky...

Tak mojí manželku zastavujou častěji než mě. Jednou v noci jí zastavili a když viděli co je to za řidiče tak prej řekli, že si až do teďka mysleli, že s takovýma autama jezděj jenom kriminální živly a né dlouhý blondýny, i když je možný že to bylo kvůli tomu, že jí chtěl zbalit (reference od manželky) tak chtěl zašprýmovat.
Pak jí stavěli ještě jednou, ale proto, že je málem sejmula, ale to je jiná kapitola.
Pak jí stavěli ještě jednou, ale proto, že je málem sejmula, ale to je jiná kapitola.
Zdravím BMW mám cca od konce dubna Mám černou E30 s laděným výfukem a zatím mě nezastavily
Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Přijde mi, že švestky berou jenom podezřelý auta...
měl jsem děravej lauf-každej šílenec s placačkou mával. Všude mě haltovaly.
Něco se zavařilo a benga neberou.
Ale mě je to buřt. Povinnou výbavu mám, jezdím tak jak se má, auto jako ze škatulky a jsem v klidu. Policajti dělají jenom svou práci a byl bych rád, kdyby jich bylo v terénu ještě víc.
měl jsem děravej lauf-každej šílenec s placačkou mával. Všude mě haltovaly.
Něco se zavařilo a benga neberou.
Ale mě je to buřt. Povinnou výbavu mám, jezdím tak jak se má, auto jako ze škatulky a jsem v klidu. Policajti dělají jenom svou práci a byl bych rád, kdyby jich bylo v terénu ještě víc.
BMW E28 525eA, BMW E28 ///M535
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi
Ex=E34 525i 24V, E32 735i, E28 525e, E21 318
New Car= BMW E24 635CSi

-
- Kontaktovat uživatele:
mě zastavili jen jednou a to na dalnici z breclavi do brna - jel jsem s kamosem pro auto k rakusakovi a on nemel jeste znacky(jen zelenou papirovou prevozni)=>podezrelej. rekl jsem mu at se drzi blizko za mnou, tak museli vzit i me, protoze jinak by ho nestacili zastavit.
ukazal jsem vsechny doklady i ty co nepotreboval, pochvalil mi auto a ze si mam umejt zadni svetla a popral mi pekny den.
kamos jim ukazal ze to ted koupil a ze to bude prihlasovat atd. a pustili ho taky.
Jinak mě vůbec neberou - černý touring, vše origo, žádny laufy, žádný křídla, žádný blikátka
PS: mlhy zhaslý
ukazal jsem vsechny doklady i ty co nepotreboval, pochvalil mi auto a ze si mam umejt zadni svetla a popral mi pekny den.
kamos jim ukazal ze to ted koupil a ze to bude prihlasovat atd. a pustili ho taky.
Jinak mě vůbec neberou - černý touring, vše origo, žádny laufy, žádný křídla, žádný blikátka
PS: mlhy zhaslý

'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex