Osvětlení kufru
Osvětlení kufru
Ahoj, zkoušel jsem tu hledat ale nic jsem nanešel. Mám takovejhle problém: když otevřu kufr tak se mi tam nerozsvítí žádný světýlko i přestože je tam spínač kterej mi rozsvěcí vnitřní osvetlení. Mám E30 sedan na LPG, nádrž mám v kufru. Světýlko jsem hledal ale nenašel. Nevíte kde je schovaný, pokud tam vůbec je?
Re: Osvětlení kufru
Pokud máš chromáka tak je ve víku kufru vlevo od zámku,mě to taky nešlo a byl špatnej ten spínač,tváři lse ok.ale zůstával zaseklej.Ale chyby může být kdekoli,lampička,kabeláž,žárovka,chte to hledat a zkoušetLuda píše:Ahoj, zkoušel jsem tu hledat ale nic jsem nanešel. Mám takovejhle problém: když otevřu kufr tak se mi tam nerozsvítí žádný světýlko i přestože je tam spínač kterej mi rozsvěcí vnitřní osvetlení. Mám E30 sedan na LPG, nádrž mám v kufru. Světýlko jsem hledal ale nenašel. Nevíte kde je schovaný, pokud tam vůbec je?
Naposledy upravil(a) mattli dne 01. 02. 2008 12:22, celkem upraveno 1 x.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Tak už jsem to světýlko našel, ale když jsem do něj koukl, zjistil jsem že tam není žárovka.
Takže mám další dotaz: V kufru mám nádrž na LPG a mám podezření, že ta žárovka na osvětlení kufru tam není záměrně aby nezapálila případně uniklý plyn. Zas na druhou stranu jsou tam i zadní světla. Tak mám dilem dát jí tam nebo ne? Už jsem si připravoval řešení v podobě pásu LEDek.
Rozseknete to někdo za mě?
Děkuji.
Takže mám další dotaz: V kufru mám nádrž na LPG a mám podezření, že ta žárovka na osvětlení kufru tam není záměrně aby nezapálila případně uniklý plyn. Zas na druhou stranu jsou tam i zadní světla. Tak mám dilem dát jí tam nebo ne? Už jsem si připravoval řešení v podobě pásu LEDek.
Rozseknete to někdo za mě?
Děkuji.