záměna budíku?
záměna budíku?
zdravím.mám takový dotaz,ukazuje mi blbě otačkoměr(ukazuje málo) no a zdá se mi že to je úplně jiná palubovka než tam má být tak bbych se chtěl poptat jaká má být palubovka do 316i M10?a ještě jedna věc ta co tam mám nemá ten štekr a mám doma ještě jednu palubovku a ta ten štekr má ale zase nevím jestli to je do toho auta, na tom štekru je napsáno BMW 13 nějaké číslo 1381635!-je to ten štekr co tam má být.už sem to tady na foru hledal ale moc sem neuspěl a už sem stoho jelen tak jestli mi poradíte tak vám budu moc vděčný
Re: záměna budíku?
Jestli ti ukazuje cca 2/3 skutečných otáček, je tam pravděpodobně kódovací člen z šestiválce.gedyman píše:zdravím.mám takový dotaz,ukazuje mi blbě otačkoměr(ukazuje málo) no a zdá se mi že to je úplně jiná palubovka než tam má být tak bbych se chtěl poptat jaká má být palubovka do 316i M10?a ještě jedna věc ta co tam mám nemá ten štekr a mám doma ještě jednu palubovku a ta ten štekr má ale zase nevím jestli to je do toho auta, na tom štekru je napsáno BMW 13 nějaké číslo 1381635!-je to ten štekr co tam má být.už sem to tady na foru hledal ale moc sem neuspěl a už sem stoho jelen tak jestli mi poradíte tak vám budu moc vděčný
Hledals asi špatně, je tu toho psáno dost.
jo možné to je protože jak jsou ty diody na palubovce tak tam mám 3 červené takže to ta palubovka není a ta druhá co mám má jen 1 červené ale ten týpek co mi ji dával říkal že si mám vyměnit ty štekry pokut bych to mněnil ale já tam v tom autě nemám štekr takže mám jenom jeden štekr ale nevím jestli to je to toho auta a jestli by to správně fungovalo