a to je chudý student
no vidiš tak co se tady prsíšhanys píše:Jo to má, ale je to chudý student, který si umí poraditduska píše:jen mezi nami, nema ji on ale na LPG..?hanys píše:Rostik ma taky 3.5 a ma to ještě dál a nebrečí
a to je chudý student
Brutalni Monstrum Wole píše:no vidiš tak co se tady prsíšhanys píše:Jo to má, ale je to chudý student, který si umí poraditduska píše: jen mezi nami, nema ji on ale na LPG..?bude to mět za polovinu...
ne vpoho, jen mi jde o to, že by to mělo být někde ve středu republiky, ať to má každý stejně. Ale asi jiná možnost tak dobrého placu není....
Moc tam chci jet, podle fotek se mi to moc líbylo.
A mimochodem jezdím s 2,8 a nevím co si ta 3,5 veme, mám těžkou nohu
prcek093 píše:tak měsíć před tim dostanu papíry už se na to moooc těšim lidičky moje 318 is se právě připravuje na akci už aby to bylo .... očekávejte zajímavou upravu... jen to počasí musí vyjít. a naše kary se budou jen leskonout jezděte bez nehod ať se tam všichni ptkáme bmw zdar ...!!!![]()
![]()
Tak to se ti vůbec nedivim. Bude tam nejen spousta namachrovanejch bezmozků, zlodějů, ale taky dostatek lidí s dostatkem řidičskejch zkušeností.tomik píše:A sakra.Začínám být nervozní...
bawas píše:no, hele, ona ta sedma je dost velka..neslo by na kazde strane pul metru pridat?DC píše:vyčleníme jí speciálni plac 100x200metrů - myslíš že se tam vejde![]()