Brno
Brno
Čus 30-tky
, nebyl jste někdo na Renocaru v Brně o vejkendu? Mě to nějak nevyšlo tak mě zajímá jestli jsem o něco přišel
Podle fotek na netu to vypadá že tam byla zima a ani moc lidí a kárek s hezkejma slečnama tam nebylo. Čus
-
Franta 327i
Pravda .. mam ji natocenou a byla to fakt nadhera. Udelam z toho pozdeji maly video. Diky nemu sem nakonec neodolal a vyrazil na okruh taky ( s o dost horsima vysledkama nez mel on)Franta 327i píše:Byla zima a mokro, ale v autě na okruhu bylo fajn. Kromě kolegy (červená 340i) jsem na okruhu potkal pouze jednu e30. Dost to klouzalo, což diváci ocenili, protože hlavně "třistačtyřicítka" jezdila pěkně bokem.
LOPOLO:No to je supr , jelikož sem tam nebyl, a Marek Is řikal že sem o nic nepřišel, tak bych rád mrknul na to videjo..., od tebe to zas bude ¨parádně sestřihany atd, nemusí bejt až tak krátky, ..radost se mrknout....LOPOLO píše:Pravda .. mam ji natocenou a byla to fakt nadhera. Udelam z toho pozdeji maly video. Diky nemu sem nakonec neodolal a vyrazil na okruh taky ( s o dost horsima vysledkama nez mel on)Franta 327i píše:Byla zima a mokro, ale v autě na okruhu bylo fajn. Kromě kolegy (červená 340i) jsem na okruhu potkal pouze jednu e30. Dost to klouzalo, což diváci ocenili, protože hlavně "třistačtyřicítka" jezdila pěkně bokem.. Ten byl jednoznacne nejlepsi. Ja bych rek, ze tohle hnusny pocasi je pro jizdu na okruhu uplne idealni .. teda aspon me bavi nejvic. Dalsi pozitivni vec je, ze se na to pak spousta lidi vykasle a okruh je celkem prazdnej. Me osobne se tam moooc libilo.
-
Franta 327i
A s čím jsi tam jezdil ty? Modrá M3 e36? Já bílé kupé e30.LOPOLO píše:Pravda .. mam ji natocenou a byla to fakt nadhera. Udelam z toho pozdeji maly video. Diky nemu sem nakonec neodolal a vyrazil na okruh taky ( s o dost horsima vysledkama nez mel on)Franta 327i píše:Byla zima a mokro, ale v autě na okruhu bylo fajn. Kromě kolegy (červená 340i) jsem na okruhu potkal pouze jednu e30. Dost to klouzalo, což diváci ocenili, protože hlavně "třistačtyřicítka" jezdila pěkně bokem.. Ten byl jednoznacne nejlepsi. Ja bych rek, ze tohle hnusny pocasi je pro jizdu na okruhu uplne idealni .. teda aspon me bavi nejvic. Dalsi pozitivni vec je, ze se na to pak spousta lidi vykasle a okruh je celkem prazdnej. Me osobne se tam moooc libilo.
-
Franta 327i
Ale máš na tom "emkovou" barvu a na okruh vás bylo v autě víc, že? Tak to už vím. Ale na okruhu jsme se nepotkali, to bych si určitě pamatoval a navíc jsem měl v autě umístěnou kameru a natáčel celé obě jízdy. Jsou tam pěkně vidět smyky 340i a taky moje hodinyLOPOLO píše:Modra E36 328i coupe.
Myslim ze nemam Mkovou barvu. Takhle to vypada.Franta 327i píše:Ale máš na tom "emkovou" barvu a na okruh vás bylo v autě víc, že? Tak to už vím. Ale na okruhu jsme se nepotkali, to bych si určitě pamatoval a navíc jsem měl v autě umístěnou kameru a natáčel celé obě jízdy. Jsou tam pěkně vidět smyky 340i a taky moje hodinyLOPOLO píše:Modra E36 328i coupe.. Jinak jízdy byly super, jen bych uvítal trošku větší konkurenci na dráze.

Ja jsem taky tocil, hodin jsem dostal trosku vic a konkurenci jsem nevyhledaval. Bavil jsem se ucenim driftu, ktery mi moc nejdou
-
Franta 327i
2 LOPOLO: e36 na takových kolech jsem tam nezaregistroval. Jedině, že bys měl jiný. Jo a až budeš mít to video, tak se prosím určitě ozvi.
Fotky z Brna jsou na: www.bmwpower.cz (Srazy a akce)
Fotky z Brna jsou na: www.bmwpower.cz (Srazy a akce)