Hodnoty ve velkým BC
Hodnoty ve velkým BC
Ahoj všem, nevíte co je za hodnoty u velkého BC na stejným tlačítku jako je průměrná spotřeba? Jsou tam ještě dvě, který se při zrychlování snižujou a naopak. Dík za odpověď.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
aha, takze spatne napsane a mou neporozumene
spotreba by mela byt to verbr. a reichw je dojezd.
haj, tak to ani neznam, co popisujes
spotreba by mela byt to verbr. a reichw je dojezd.
haj, tak to ani neznam, co popisujes
Naposledy upravil(a) marlin dne 22. 01. 2008 22:07, celkem upraveno 1 x.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Hele tak to bude nejspíš nějaká skrytá funkce bc (údajně takový existujou) někdo to tady popisoval, už si nepamatuju kdo... Tohle asi nebude ten dojezd... Na to je tlačítko... Máš návod na BC jako takovej (betriebsanleitung) mám to v el. podobě a můžu ti to poslat, třeba se to tam dočteš, ale nevím to jistě, bc mám chvilku a nestihnul jsem to ještě důkladně nastudovat...
To bys byl moc hodnej, dám ho kamarádovi co umí německy ať to zkusí přeložit a uvidíme.Chvalda 318iS píše:Hele tak to bude nejspíš nějaká skrytá funkce bc (údajně takový existujou) někdo to tady popisoval, už si nepamatuju kdo... Tohle asi nebude ten dojezd... Na to je tlačítko... Máš návod na BC jako takovej (betriebsanleitung) mám to v el. podobě a můžu ti to poslat, třeba se to tam dočteš, ale nevím to jistě, bc mám chvilku a nestihnul jsem to ještě důkladně nastudovat...
Ještě můj mail h.driak@seznam.cz.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Máš to na mailu, ten odkaz na ten návod od Jirky už stejně nefunguje... Mimochodem je to anglicky tak snad nebude problém...lumik píše:To bys byl moc hodnej, dám ho kamarádovi co umí německy ať to zkusí přeložit a uvidíme.Chvalda 318iS píše:Hele tak to bude nejspíš nějaká skrytá funkce bc (údajně takový existujou) někdo to tady popisoval, už si nepamatuju kdo... Tohle asi nebude ten dojezd... Na to je tlačítko... Máš návod na BC jako takovej (betriebsanleitung) mám to v el. podobě a můžu ti to poslat, třeba se to tam dočteš, ale nevím to jistě, bc mám chvilku a nestihnul jsem to ještě důkladně nastudovat...
Tak ti dík, že je to v angl. je lepší já a translátor se s tím poperem. Ještě jednou dík.Chvalda 318iS píše:Máš to na mailu, ten odkaz na ten návod od Jirky už stejně nefunguje... Mimochodem je to anglicky tak snad nebude problém...lumik píše:To bys byl moc hodnej, dám ho kamarádovi co umí německy ať to zkusí přeložit a uvidíme.Chvalda 318iS píše:Hele tak to bude nejspíš nějaká skrytá funkce bc (údajně takový existujou) někdo to tady popisoval, už si nepamatuju kdo... Tohle asi nebude ten dojezd... Na to je tlačítko... Máš návod na BC jako takovej (betriebsanleitung) mám to v el. podobě a můžu ti to poslat, třeba se to tam dočteš, ale nevím to jistě, bc mám chvilku a nestihnul jsem to ještě důkladně nastudovat...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
ja chci taky na jirpil@centrum.cz
dk
dk
BMW E30 318iS - Musta Kissa,