Prodam svoje e36 320i s ALU kola 15" zimne a 17" ALU letne.
inzerat na http://auto.rychle.cz/xchanger/arc/cd2. ... 8820528264
tel: 7 7 7 6 6 6 7 4 2
e36 320i coupe za 70.000kc s 15" ALU+17" ALU navic
Koupil jsem ji v Listopadu, nevim jak si ji poznal, asi podle barvy.hanzikk píše:Bylo prodáváno na bmw klubu tak před měsícem - tak co s tím je??A nebudou to jen kosmetické vady??

Vymenil jsem mu zadne disky, remen jeste par drobnosti ale chce zadne tlumice.Uz nechci do nej cpat prachy.
Kdyby to byla 325i uz by mi za to stala dat ji do lepsiho stavu, ale ja ji nebudu mit dlouho tak ci tak.
Jestli mas zajem tak se pojd podivat a svest.
Praha 5.

oprava zacina
Bude se delat, mam zname ktery opravuji auta, maly poctivy servis.
Za dobrou cenu se to da, prece jsou to malickosti. K cene pridam presne castku kterou zaplatim za dily a prace, uz jsem si vsiml jaky jsou ceny za opravu a prave asi se vsechny boji ze se to nevyplati pak. A mozna to tak je.
Radili mi ze 320i je slaba a ze mam jit rovno do 325i, ja neposlechl a ted to trochu lituji. moje prvni auto i kdyz tak trochu muj sen musi na prodej.Na PS zalezi, zvykly jsem na motorku .

Za dobrou cenu se to da, prece jsou to malickosti. K cene pridam presne castku kterou zaplatim za dily a prace, uz jsem si vsiml jaky jsou ceny za opravu a prave asi se vsechny boji ze se to nevyplati pak. A mozna to tak je.
Radili mi ze 320i je slaba a ze mam jit rovno do 325i, ja neposlechl a ted to trochu lituji. moje prvni auto i kdyz tak trochu muj sen musi na prodej.Na PS zalezi, zvykly jsem na motorku .

Re: oprava zacina
Ti je 150 PS v e36 málo ???? Nesmíš to srovnávat s motorkou ...emil36 píše:Bude se delat, mam zname ktery opravuji auta, maly poctivy servis.
![]()

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

horis píše: Ti je 150 PS v e36 málo ???? Nesmíš to srovnávat s motorkou ...

ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.
horis píše:Ti je 150 PS v e36 málo ???? Nesmíš to srovnávat s motorkou ...emil36 píše:Bude se delat, mam zname ktery opravuji auta, maly poctivy servis.
![]()

mimochodem jdu dolu s cenou, dohoda jista.
Svest se nekde po Praze treba je mozne po - pa po 18h a vikendy.