Nebyl sem tam, bez autiii se mi tam nechtelo, musim ho dat co nejdriv do kupy, a co sem vyvadel? nic trosku mi ustrelila prdel a poslal sem to do stromumatISO píše:jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl.......vlcek_007 píše:OK a co jedeš na Čerňák??matISO píše:jj to si pis jezdi s nama a uz je toho natoceno vic.....nak to stahuje a prej to da vsechno nekam na net pak napisu...
svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????
Kdo byl na Džbánu
Re: ...
vlcek_007 píše:Nebyl sem tam, bez autiii se mi tam nechtelo, musim ho dat co nejdriv do kupy, a co sem vyvadel? nic trosku mi ustrelila prdel a poslal sem to do stromumatISO píše:jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl.......vlcek_007 píše: OK a co jedeš na Čerňák??svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????
, kdyz chces nakej driftiik tak to skoro nejde a kdyz za tebou jedou cajti a chces se normalne rozjet tak todle, proste smula
Ty kravo to je smula no.... me to tedka prave ustreluje furt.... nemuzu jet skoro rychlejs nez 70 ... tak tyo at to das co nejrychlejs dohromady a dalsi srazek uz te cekam....
Že váháš, na dalším se potkámematISO píše:vlcek_007 píše:Nebyl sem tam, bez autiii se mi tam nechtelo, musim ho dat co nejdriv do kupy, a co sem vyvadel? nic trosku mi ustrelila prdel a poslal sem to do stromumatISO píše: jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl.......svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????
, kdyz chces nakej driftiik tak to skoro nejde a kdyz za tebou jedou cajti a chces se normalne rozjet tak todle, proste smula
Ty kravo to je smula no.... me to tedka prave ustreluje furt.... nemuzu jet skoro rychlejs nez 70 ... tak tyo at to das co nejrychlejs dohromady a dalsi srazek uz te cekam....