Kdo byl na Džbánu

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
vlcek_007

Re: ...

Příspěvek od vlcek_007 » 17. 01. 2008 11:58

matISO píše:
vlcek_007 píše:
matISO píše:jj to si pis jezdi s nama a uz je toho natoceno vic..... :twisted: nak to stahuje a prej to da vsechno nekam na net pak napisu...
OK a co jedeš na Čerňák?? 8)
jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl....... :( svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????
Nebyl sem tam, bez autiii se mi tam nechtelo, musim ho dat co nejdriv do kupy, a co sem vyvadel? nic trosku mi ustrelila prdel a poslal sem to do stromu :( , kdyz chces nakej driftiik tak to skoro nejde a kdyz za tebou jedou cajti a chces se normalne rozjet tak todle, proste smula

matISO

Příspěvek od matISO » 17. 01. 2008 18:59

vlcek_007 píše:
matISO píše:
vlcek_007 píše: OK a co jedeš na Čerňák?? 8)
jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl....... :( svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????
Nebyl sem tam, bez autiii se mi tam nechtelo, musim ho dat co nejdriv do kupy, a co sem vyvadel? nic trosku mi ustrelila prdel a poslal sem to do stromu :( , kdyz chces nakej driftiik tak to skoro nejde a kdyz za tebou jedou cajti a chces se normalne rozjet tak todle, proste smula

Ty kravo to je smula no.... me to tedka prave ustreluje furt.... nemuzu jet skoro rychlejs nez 70 ... tak tyo at to das co nejrychlejs dohromady a dalsi srazek uz te cekam.... :wink:

vlcek_007

Příspěvek od vlcek_007 » 21. 01. 2008 15:44

matISO píše:
vlcek_007 píše:
matISO píše: jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl....... :( svezes se s nekym?? nebo tam dorazis????

Ty kravo to je smula no.... me to tedka prave ustreluje furt.... nemuzu jet skoro rychlejs nez 70 ... tak tyo at to das co nejrychlejs dohromady a dalsi srazek uz te cekam.... :wink:
Že váháš, na dalším se potkáme 8)

Odpovědět