co zavést splátkový systém???DC píše:hih přišlo to až včeraDan td píše:Hmm, já šel do nového roku s papírovou krabicí ?![]()

kazdej mesíc litr a beru Bi-xenony

co zavést splátkový systém???DC píše:hih přišlo to až včeraDan td píše:Hmm, já šel do nového roku s papírovou krabicí ?![]()
neni problém....DC píše:ty jo, historku o nemajetnejch taxikářích mi budeš muset asi povědět osobně
maxmilian stern píše:citát z novin z roku 1986--- ......sehnat taxi v pátek byl veliký problém jelikož většina pražských pánů taxikářů odjela odpočívat a rožnit na svoje přepychové chalupy již ve čvrtek večer...........
..jen tak na okraj...
JAk si přejete:ondra_m píše:No tak to bych chtěl taky slyšet....Lukas-e21 píše:neni problém....DC píše:ty jo, historku o nemajetnejch taxikářích mi budeš muset asi povědět osobně
jj. s tebou se člověk taky nenudí, jen seš v tý praze máloBlumen_071 píše:jo jo, Fido je dobry kamarad a umi skvele vypravet anekdoty - kdo by potom plakal, zeLukas-e21 píše:JInak v tomto topicu rovnou poděkuji věrným klientům, zvláště pak FIDOvi který hojně využívá mých přepravích služeb a hodněkrát člověku pomůže i k tomu aby domu nešel plačky......
ono tenkrát chlapci dokonce kilometry přitáčeli uměle, neb museli najezdit X km měsíčně......Tweety píše:No prdel to nebude, to věřimVšechny ty kšefty co tenkrát byly zlatou cestou jsou dávno pryč...