ses blbej arogantnej zajebanej hnup kterej do puntiku splnuje definice zabrzdenyho policajta... na tvem miste bych tady moc o zidech nevyskakoval... § 198a TZ, § 260 TZ
jo, a vybiji ti tu baterku pocitac, mas to rozbity
magiccc píše:Já si myslím, že Ti baterku bude vybíjet počítač. Ale je to jen můj názor a nikomu to nevnucuju...![]()
OT: Zajímal by mě ten sníh na tom Kilimandžáru.. Myslíš že tam bude?
Ale o to se celou dobu snažím, abys už nereagoval, nikdo o to nestojí...Max-Max píše:Horisi, vis co? polib mi prdel, specielne u tebe mne to hodne bavi delat ti OT![]()
ses blbej arogantnej zajebanej hnup kterej do puntiku splnuje definice zabrzdenyho policajta... na tvem miste bych tady moc o zidech nevyskakoval... § 198a TZ, § 260 TZ
jo, a vybiji ti tu baterku pocitac, mas to rozbity
Jsem jsem si to myslel!horis píše:magiccc píše:Já si myslím, že Ti baterku bude vybíjet počítač. Ale je to jen můj názor a nikomu to nevnucuju...![]()
OT: Zajímal by mě ten sníh na tom Kilimandžáru.. Myslíš že tam bude?
No i když se jedná o Afriku, tak na vrcholu Kilimandžára sníh skutečně je
Tak nějak tě nechápu .... Já měl jen tech. dotaz, nic víc. Ptal jsem se na vybíjení baterky...samiq píše:Horisi, bezne na tve topiky nereaguji, ale Venca ti hned odpovedel k veci. Tedy pri vypnutem motoru MERIT odber proudu! Kdyz to neumis, urcite ti nekdo pomuze.
Tak se tim mas ridit a budes mit klid a nerozjedes opet diskusi do takovejch rozmeru. Teda jestli to neni tvuj prirozeny zajem
Lituji jen sebe, ty si to zasloužíš ... Pro mě je těžké žít s tebou na jednom fóru, bohužel to ale nezměním ...Max-Max píše:och ty modrej chudacku, ty vzor dokonalosti, jak tezke je pro tebe zit v tak hnusnem svete, soucitim s tebou
No asi takhle bych si představoval věcnou a plně vyčerpávající odpověď, k tématu, moc děkuji ... Odpověď bez emocí... Nic z těch "nesmyslů" v autě nemám, skutečně nevím co to může vybíjet. Dám to do "lepšího" servisu, tohle si sám skutečně neopravím. Ještě jednou děkuji za super odpověď, chovat se takhle všichni jako ty, to by se tu dýchalo .....Geront píše:2 horis:
Tak dobře, shrnu to, jestli jsem to pochopil správně, evidentně Tě trápí odběr, který se projeví až PO připojení počítače. Jenže tady je právě jádro pudla, samotný počítač nemá šanci mít tak vysoký odběr, aby vyžral všech dvaasedmdesát ampérhodin akumulátoru za jedinou noc. Ten zpropadenej krám (počítač) někde nechává něco zapnuté![]()
Něco málo o té mršce elektrice:
Jestliže je napětí na akumulátoru osm a méně voltů, nefunguje v autě většinou nic, ani žárovku to nerozsvítí, takže se nerozsvítí ani kontrolky. Dnešní technologií vyráběný akumulátor, vybitý pod osm voltů je na nejlepší cestě do věčných lovišť.
Jestli máš jistotu, že ti někde nesvítí nějaká žárovka, nebo nezůstává zapnutý jakýkoliv spotřebič, například rádio, CD changer, zesilovač, nabíječka na mobil, hands free sada, modrej zub a podobně, jestli nemáš nějakou démonickou tjůningovou vychytávku v autě po předchozím majiteli. Mám na mysli modré LED, spořič benzínu, infra LED pro oklamání policejního radaru, nebo nějakou podobnou píčovinu, zkus jestli trvale netopí vyhřívání zadního okna, zrcátek, nebo ostřikovačů. Mají dostatečně velký odběr, aby to baterku sežralo.
Podívej se, jestli nemáš někde v autě něco dobastlenýho, blbě zapojený alarm, nebo centrál umí opravdu divoké věci.
A znovu opakuju: jestli auto drandilo s "údajně opraveným počítačem" čtyři dny bez problémů, hledal bych problém jinde, sice to může spolu souviset, ale jedině tak, že na drátech vedoucích z počítače visí něco, co tam nemá co dělat.
No, a jestli máš někoho v okolí, kdo by ti mohl půjčit počítač na vyzkoušení, zkus to.