tak tohle mě poslalo pod stůl na hodně dlouhoDJ HONZA píše: jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager uhrovitej
Diskuze ke cabriu DJ Honzy
[quote="dj-vevis"]určitě by to spasovat šlo,chce to být trochu šikovnej a pude to levou zadní..
No jasně když se chce tak i chcíplá koza jde
Já být váma dvěma tak to dám dohromady jeho šikovnost ,tvé nápady a na jaře bude kábro zralé k ekologické likvidaci
Nebo porad i mě,já bych tky rád své cabro rád poladil - decentně
Já být váma dvěma tak to dám dohromady jeho šikovnost ,tvé nápady a na jaře bude kábro zralé k ekologické likvidaci
Nebo porad i mě,já bych tky rád své cabro rád poladil - decentně
Naposledy upravil(a) mattli dne 17. 01. 2008 13:08, celkem upraveno 1 x.
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Jojo, jedna ze zatim nej hlasek od DJ...spectator píše:tak tohle mě poslalo pod stůl na hodně dlouhoDJ HONZA píše: jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager uhrovitej
Osobne jeho vek typuji na 21.... No neni to jiz prece uhrovitej teenager
Ale ma to tu neco do sebe... Pustej sem dva debily a clovek se uz nenudi v praci
- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
1: bude mi 23vwpavel píše:Jojo, jedna ze zatim nej hlasek od DJ...spectator píše:tak tohle mě poslalo pod stůl na hodně dlouhoDJ HONZA píše: jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager uhrovitej
Osobne jeho vek typuji na 21.... No neni to jiz prece uhrovitej teenager![]()
![]()
Ale ma to tu neco do sebe... Pustej sem dva debily a clovek se uz nenudi v praci
2:jednou dojezdíš neboj !
To Dj Vevis -Nekrad mi fotky mejch aut,sam si mel jen 316i,tak si ji tam dej at kazdej vidi ze si taky bmw srdcar!!!
nejste brachove???
Dj H+Dj V
DJ DEBILISMUS
nejste brachove???
Dj H+Dj V
Naposledy upravil(a) SNAKE dne 17. 01. 2008 12:39, celkem upraveno 1 x.
TEL: 722 935 480
E36 325ic M-PAKET -NYNÍ TOP STAV
-JAKO Z KATALOGU-
PÁR DÍLŮ NA E36 A E30 BY SE NAŠLO
-JAKO Z KATALOGU-
DJ HONZA píše:JSI HULVÁT A UMÍŠ JEN TLACHATSNAKE píše:To Dj Vevis -Nekrad mi fotky mejch aut,sam si mel jen 316i,tak si ji tam dej at kazdej vidi ze si taky bmw srdcar!!!![]()
nejste brachove???
Dj H+Dj VDJ DEBILISMUS
-JAKO Z KATALOGU-
-JAKO Z KATALOGU-
DJ HONZA píše:Možná zde člověk nesmí prezentovat fotky počátků stavby auta ale teprv hotového díla,protože by těm kokotům osobně musel všem namlátit do jednoho
dj debils, jak jsi prisel na to, ze bych na necem setril???DJ HONZA píše:vwpavel píše:Pretri je jenom cernym Barakrylem - usetrisdj-vevis píše: a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..
Nejsem jako ty,a šetřím akorát když potřebuju,jinak ke zbytku-no comment !![]()
Třeba mně osobně je úplně u zadku co si kdo dělá s autem, ať je klidně hází ze skály, ale ohromě se bavím těmi tvými polodementními a smysl postrádajícími příspěvky a neustálými výhružkami ostatním členům fóra.DJ HONZA píše:Možná zde člověk nesmí prezentovat fotky počátků stavby auta ale teprv hotového díla,protože by těm kokotům osobně musel všem namlátit do jednoho
Je to fakt trapný člověče...měl by ses nad sebou zamyslet, nebo zkusit chvíli abstinovat, jestli něco foukáš
Jeste schanis auto Vevisi???
mel bych tu pro tebe jeden fajn bourak v Německu!!!!!!!
dieses Auto ist im die Tschechische Republic icq:332297570 telefon:++420 724966286
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... cwbvqbhxfe
-JAKO Z KATALOGU-
-JAKO Z KATALOGU-
- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar Snake...dobrej vtip..díky ale já raději to co máš ty,myslím že bych v tom aspoň nebyl za idiota tady,ale za pořádného uctívajícího člena s tím co máš doma v garáži..To víš to tvoje je Ideál a tady každej kdo co má,tak není taková libovka jako máš ty...
Jinak všem ostatním,to co mám v profilu za fota jsou káry co obdivuju..Kopíruju Snakeho,však taky je proč..On má jen kvalitu

dj-vevis píše:Nazdar Snake...dobrej vtip..díky ale já raději to co máš ty,myslím že bych v tom aspoň nebyl za idiota tady,ale za pořádného uctívajícího člena s tím co máš doma v garáži..To víš to tvoje je Ideál a tady každej kdo co má,tak není taková libovka jako máš ty...Jinak všem ostatním,to co mám v profilu za fota jsou káry co obdivuju..Kopíruju Snakeho,však taky je proč..On má jen kvalitu
![]()
![]()
Naposledy upravil(a) mattli dne 17. 01. 2008 17:45, celkem upraveno 1 x.