Diskuze ke cabriu DJ Honzy

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
spectator

Příspěvek od spectator » 09. 01. 2008 09:47

No ty jsi dobrej blázen. Měl bys možná zkusit nějakýho terapeuta :wink: :lol: :lol: :lol:

netopyr
Kontaktovat uživatele:

DJ cosi

Příspěvek od netopyr » 09. 01. 2008 09:56

spectator píše:No ty jsi dobrej blázen. Měl bys možná zkusit nějakýho terapeuta :wink: :lol: :lol: :lol:
no... upřímně - divíš se mu? přečti si ty příspěvky, co na něho byli směřovaný a na ty nadávky - to mi nepřijde fér i když se mi to auto taky nelíbí - podle mě by mělo být každé kabrio v originále a když úpravy, tak jen vratné - což v tomto případě prostě díky navařeným zadním blatníkům není možné bez svářečky, ale... chcete to koupit? ne? tak proč proboha prudíte?

2DJ - škoda těch blatníků, protože vždy platí, že originál je ceněný vždycky víc, než tuning, nebo ... to o krok dále :c)

net.

Marosqo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marosqo » 09. 01. 2008 17:18

Samotne kola niesu na predaj ? :wink:
E30 318is
E30 325i
E46 318iT

dj-vevis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-vevis » 15. 01. 2008 21:00

ahoj Dj ,hele přihlaš se do tuningového nějakakého klubu a kup na to M-Technik 2 sadu komplet a nižší podvozek místo toho tvého decentu a černou optiku do předu s čočkama a s xenonama a do zadu lampy černé origo jako má Snake na cabriu a nebo tuningové černé,ale z plasta pokud tam pudou a z perfektním vejfukem na obouch stranách,mračící lištu pod přední světla tu širokou přez ledvinky,ledvinky bych dal široké tuningové a bd bych to dostříkal do červené barvy,nebo do černé aby to splynulo s těma světlama a moc to vynikne..Dále bych všechny lištičky na boku auta nechal nastříkat do barvy vozu a ty kliky taky a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..Pokud to máš tak jak to už máš,tak kultové auto už to těžko bude,ale takové folie černé na oknech to aspoň doladěj..Poté bych tam dodal malej sportovní volant,nebo volant M-Technik 2..No a pokud bys sehnal malé decentní křídlo do zadu,určitě jako tuning vůz bych ho tam dodal a zase bych ho nastříkal do barvy vozu aby tam nebylo nic černého..No a ty mlhovky v předu kdybys tam měl tu sadu M-technik 2 jak ti radím,tak bych tam dal místo mlhovek malé čočky kulaté a na tuningu možná bys konkuroval nějakému šou-káru...Tak nezoufej..a učitě věřím tomu že to cabrio někde na tuning párty nebo na nějakém srazu určitě vynikne jako vůz v tuningu s úpravou M-technik 2..Myslím si že i když je zde spousta odpůrců na tohle auto,tak věřil bych tomu že ta M-technik sada tomu dodá takovej decentní šmrnc a určitě se to pak lidem i zalíbí a když né těm co auto uznávaj v originálu,tak aspoň těm co jsou pro ty tuningové káry ..Moje rada..Neprodával bych to,pač zde ti to asi nikdo v tomhle stavu nekoupí,že jsou zde hodně odpůrci,ale dodělal bych to a i dodal bych tam m-kové zrcátka a to auto pak bude mít styl pro tunery a zde pak se najde fajnšmekr co ho od tebe za zajímavou cenu koupí..Měj se a pokud zde jsem nikoho urazil,tak se omlouvám.. Origo je sice origo pro někoho,ale když už máš ty lemy takhle,není to nejhorší u mě,ale dohonil bych to tak jak zde píšu..Čágo :wink:
jsem DJ a nesnáším strašně SNAKE-ho
Obrázek

vwpavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vwpavel » 15. 01. 2008 21:23

dj-vevis píše: a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..
Pretri je jenom cernym Barakrylem - usetris :wink:

DJ HONZA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ HONZA » 16. 01. 2008 01:20

vwpavel píše:
dj-vevis píše: a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..
Pretri je jenom cernym Barakrylem - usetris :wink:

Nejsem jako ty,a šetřím akorát když potřebuju,jinak ke zbytku-no comment ! :!:
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623
Obrázek
http://www.dj-honza.estranky.cz

DJ HONZA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ HONZA » 16. 01. 2008 01:28

dj-vevis píše:ahoj Dj ,hele přihlaš se do tuningového nějakakého klubu a kup na to M-Technik 2 sadu komplet a nižší podvozek místo toho tvého decentu a černou optiku do předu s čočkama a s xenonama a do zadu lampy černé origo jako má Snake na cabriu a nebo tuningové černé,ale z plasta pokud tam pudou a z perfektním vejfukem na obouch stranách,mračící lištu pod přední světla tu širokou přez ledvinky,ledvinky bych dal široké tuningové a bd bych to dostříkal do červené barvy,nebo do černé aby to splynulo s těma světlama a moc to vynikne..Dále bych všechny lištičky na boku auta nechal nastříkat do barvy vozu a ty kliky taky a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..Pokud to máš tak jak to už máš,tak kultové auto už to těžko bude,ale takové folie černé na oknech to aspoň doladěj..Poté bych tam dodal malej sportovní volant,nebo volant M-Technik 2..No a pokud bys sehnal malé decentní křídlo do zadu,určitě jako tuning vůz bych ho tam dodal a zase bych ho nastříkal do barvy vozu aby tam nebylo nic černého..No a ty mlhovky v předu kdybys tam měl tu sadu M-technik 2 jak ti radím,tak bych tam dal místo mlhovek malé čočky kulaté a na tuningu možná bys konkuroval nějakému šou-káru...Tak nezoufej..a učitě věřím tomu že to cabrio někde na tuning párty nebo na nějakém srazu určitě vynikne jako vůz v tuningu s úpravou M-technik 2..Myslím si že i když je zde spousta odpůrců na tohle auto,tak věřil bych tomu že ta M-technik sada tomu dodá takovej decentní šmrnc a určitě se to pak lidem i zalíbí a když né těm co auto uznávaj v originálu,tak aspoň těm co jsou pro ty tuningové káry ..Moje rada..Neprodával bych to,pač zde ti to asi nikdo v tomhle stavu nekoupí,že jsou zde hodně odpůrci,ale dodělal bych to a i dodal bych tam m-kové zrcátka a to auto pak bude mít styl pro tunery a zde pak se najde fajnšmekr co ho od tebe za zajímavou cenu koupí..Měj se a pokud zde jsem nikoho urazil,tak se omlouvám.. Origo je sice origo pro někoho,ale když už máš ty lemy takhle,není to nejhorší u mě,ale dohonil bych to tak jak zde píšu..Čágo :wink:
Se vším naprosto souhlasím,díky za zajímavé náměty,býval jsem přízniovce opravdu minimálního decentního neaxtravagantního tuningu,o M-techu 2 jsem uvažoval,černé Helly jsou samořejmost,lišty nechám,m-kový zrcátka stále nevím-už podruhé si nabít hubu dát na hranatý auto další kulatej tvaqr abych dal další příčinu se tu nechat tlouct když jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager uhrovitej,SNAKE má na svoji nevymáchanou papulu vyjímečně dobrej vkus a k jeho autu není snad co vytknout,ještě jsem teda nemrkl na tu jeho 7-mu co prodává teď,ledvinky chci zachovat,do černý jsem nikdy moc nechtěl jít ale teĎ jsi mi s ní nasadil brouka do hlavy,původně jsem chtěl jen křiklavě žlutou RAIL 5650 nebo Chameleon fialová Purple Rain,chrom chci zachovat každopádně co nejvíc,ale v tý černý máš pravdu se ztratěj ty blatníky,nižší podvozek je nutnost,minimálně KW 50/50.
Ale to vše jsou jen vzdušný zámky teď už i když už jsem na to měl a cxhtěl to dodělat,protože takhle jak to je se to má během týdne/dvou prodat vážnému zájemci z plzeňska,nebo ještě jsou 2 další z Německa,kteří chtějí přijet,tudíž tento prodej nadále stornuji.Pěkný den všem,a díky i za slzu v moři ohledně kladného příspěvku plného zajímavých nápadů inspirativně založených
BMW E38 740i 95´ 210KW 285PSVIN:DG42623
Obrázek
http://www.dj-honza.estranky.cz

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 16. 01. 2008 21:02

dj-vevis píše:ahoj Dj ,hele přihlaš se do tuningového nějakakého klubu a kup na to M-Technik 2 sadu komplet a nižší podvozek místo toho tvého decentu a černou optiku do předu s čočkama a s xenonama a do zadu lampy černé origo jako má Snake na cabriu a nebo tuningové černé,ale z plasta pokud tam pudou a z perfektním vejfukem na obouch stranách,mračící lištu pod přední světla tu širokou přez ledvinky,ledvinky bych dal široké tuningové a bd bych to dostříkal do červené barvy,nebo do černé aby to splynulo s těma světlama a moc to vynikne..Dále bych všechny lištičky na boku auta nechal nastříkat do barvy vozu a ty kliky taky a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..Pokud to máš tak jak to už máš,tak kultové auto už to těžko bude,ale takové folie černé na oknech to aspoň doladěj..Poté bych tam dodal malej sportovní volant,nebo volant M-Technik 2..No a pokud bys sehnal malé decentní křídlo do zadu,určitě jako tuning vůz bych ho tam dodal a zase bych ho nastříkal do barvy vozu aby tam nebylo nic černého..No a ty mlhovky v předu kdybys tam měl tu sadu M-technik 2 jak ti radím,tak bych tam dal místo mlhovek malé čočky kulaté a na tuningu možná bys konkuroval nějakému šou-káru...Tak nezoufej..a učitě věřím tomu že to cabrio někde na tuning párty nebo na nějakém srazu určitě vynikne jako vůz v tuningu s úpravou M-technik 2..Myslím si že i když je zde spousta odpůrců na tohle auto,tak věřil bych tomu že ta M-technik sada tomu dodá takovej decentní šmrnc a určitě se to pak lidem i zalíbí a když né těm co auto uznávaj v originálu,tak aspoň těm co jsou pro ty tuningové káry ..Moje rada..Neprodával bych to,pač zde ti to asi nikdo v tomhle stavu nekoupí,že jsou zde hodně odpůrci,ale dodělal bych to a i dodal bych tam m-kové zrcátka a to auto pak bude mít styl pro tunery a zde pak se najde fajnšmekr co ho od tebe za zajímavou cenu koupí..Měj se a pokud zde jsem nikoho urazil,tak se omlouvám.. Origo je sice origo pro někoho,ale když už máš ty lemy takhle,není to nejhorší u mě,ale dohonil bych to tak jak zde píšu..Čágo :wink:
Tys měl radit Hitlerovi, by to tenkrát vyhrál :twisted:
E36 323i coupé

dj-vevis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-vevis » 16. 01. 2008 22:20

:lol: :lol: :lol: panebože zase chytrák se našel :roll:
Obrázek

T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 16. 01. 2008 22:25

to se to fakt potkalo dva DJs ... hosi vsechna cest ale jeden lepsi jak druhy kdyz sleduju Vase pusobeni tady na foru = jenom same sracky
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

dj-vevis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-vevis » 16. 01. 2008 22:28

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty jsi asi ideál na 100% :roll:
Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 16. 01. 2008 23:16

dj-vevis píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty jsi asi ideál na 100% :roll:
Můžeš mi tu nastínit jak bys ty domrdaný lemy doladil M-Technikem II? Fakt si rád necham poradit :twisted:
E36 323i coupé

Hanzz

Příspěvek od Hanzz » 17. 01. 2008 00:21

se doladi lepidlem na vokna prece :roll:
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???
Obrázek

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

dj-vevis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-vevis » 17. 01. 2008 00:24

určitě by to spasovat šlo,chce to být trochu šikovnej a pude to levou zadní..Už jsem to jednou takhle viděl na jednom kupátku a vypadalo to zajímavě..udává zde že to má rozdělané,ono když něco pak je hotové,tak to taky vypadá jinak..Pokud znáš VÁCU tak to jeho cabro je sice krasavec,ale kdybys to viděl jak to vypadalo dřív,tak jako děs a hrůza předtím,ale dnes je to dělo..Věřím tomu že tohle by mohlo být taky,jen to chce trochu fantazie a vše kompletně upravovat,což je hrozná práce a mě samotnému by se to dělat moc nechtělo,ale jako kdyby tu sadu M-Technik přispůsobyl k tomu,na tuningu by něco i vyhrál..Pro fajnšmekry tuningovejch aut, to auto bude mít velkou cenu ,než které koliv auto v originál stavu..Já jsem sice tuningovej člověk s fantazií,ale samotnému se mi líbí decent a originalita,ale tuning se mi taky líbí a tak ho neodsuzuju jako mnozí zde a právě naopak mu přeju aby to udělal něco ve stylu jak jsem mu poradil a určitě si to auto najde lidi a příznivce a bude to fešák jako to VÁCOVO hračka...Je hloupej že to prodává,dodělal bych to a foto bych pak vložil sem a s pěknou barvou se na to pár slintavců zaměří ... :wink:
Obrázek

Modestyna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Modestyna » 17. 01. 2008 00:28

proč to zelený cábro mají v avataru tři lidi? :shock: :lol:
E30 318i M10
E46 330iT
ObrázekObrázek

T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 17. 01. 2008 00:33

dj-vevis píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty jsi asi ideál na 100% :roll:
covece se divam ty kdybys aspon 10% toho co napises udelal tak jsou vsude mrakodrapy a neni se kam hnout ... xchat hadra, proc kazde tema kam napises svoje zvratky je znehodnocene a musi se zamknout ? zajimave :idea:
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

Hanzz

Příspěvek od Hanzz » 17. 01. 2008 00:34

Bohuzel taky nedisponuju fantazii, abych si predstavil dopasovani Mtechnik plastu na xy centimetrovy lemy navareny na auto....a to ze nakou fantazii mam :lol:
Naposledy upravil(a) Hanzz dne 17. 01. 2008 00:37, celkem upraveno 1 x.
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???
Obrázek

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 17. 01. 2008 00:36

Hanzz píše:Bohuzel nedisponuju fantazii, abych si predstavil dopasovani Mtechnik plastu na xy centimetrovy lemy navareny na auto....a to ze nakou fantazii mam :lol:
tys neslysel o silikonu a montazni pene?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Hanzz

Příspěvek od Hanzz » 17. 01. 2008 00:39

dobry napad :twisted: bude to trochu sirsi ta sada pak, dvere budou mit pul metru tloustku, to bude dost originalni a pujde to konkurovat tem soukarum....za cas asi nejlepsi auto z fora, nemyslis? :)
Obrázek

maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maca » 17. 01. 2008 00:50

jinak zeleny kabro z vevisovo avataru je balikovo, topro upresneni,a vacovo hracka kdyz ji privezl nabyla zadna popelnice,ale e 30 vytunena v nemeckym stilu,to auto nemelo chybu uz tehdy, az na zadni spoiler, to ze z toho vaca udelal to co z toho je ted, bylo ne z nouze,ale proste ze se mu to takhle libilo a dalsi dodatek vevisovo kupe v podpisu je byvale auto od snakeho, at si kazdej rika co chce,ale snake sakra vi co na e 30 patri a jak ma vypadat! vydrzte do jara :lol: snake vyjizdi skoro novou karou a vevisovi spadne brada aleono uz mozna jaro je,pac vevisovi uz kvetou lemy na kadetu :lol: jinak rada pro dj honza nejlepsi by asi bylo to vratit aspon rosku do puvodniho stavu,nemyslim si ze by bylo zas tak tezky ty lemy odriznout a bud posunout dovnitr, nebo proste koupit original a vratit to zpet,jeste nejsi po laku, tak se to da udelat a asi to vyjde levneji jak k tem lemum dodelavat zbytek auta ,mozna by to vypadalo zajimave, ale proste styl ferrari testarosa uz dneska neleti a hlavne je dost tezky k tomu rozsireni sehnat nejaky adekvatni kola,reseni mnohacentimetrovymi podlozkami neni asi to idealni reseni
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

Odpovědět