no... upřímně - divíš se mu? přečti si ty příspěvky, co na něho byli směřovaný a na ty nadávky - to mi nepřijde fér i když se mi to auto taky nelíbí - podle mě by mělo být každé kabrio v originále a když úpravy, tak jen vratné - což v tomto případě prostě díky navařeným zadním blatníkům není možné bez svářečky, ale... chcete to koupit? ne? tak proč proboha prudíte?spectator píše:No ty jsi dobrej blázen. Měl bys možná zkusit nějakýho terapeuta![]()
![]()
![]()
Se vším naprosto souhlasím,díky za zajímavé náměty,býval jsem přízniovce opravdu minimálního decentního neaxtravagantního tuningu,o M-techu 2 jsem uvažoval,černé Helly jsou samořejmost,lišty nechám,m-kový zrcátka stále nevím-už podruhé si nabít hubu dát na hranatý auto další kulatej tvaqr abych dal další příčinu se tu nechat tlouct když jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager uhrovitej,SNAKE má na svoji nevymáchanou papulu vyjímečně dobrej vkus a k jeho autu není snad co vytknout,ještě jsem teda nemrkl na tu jeho 7-mu co prodává teď,ledvinky chci zachovat,do černý jsem nikdy moc nechtěl jít ale teĎ jsi mi s ní nasadil brouka do hlavy,původně jsem chtěl jen křiklavě žlutou RAIL 5650 nebo Chameleon fialová Purple Rain,chrom chci zachovat každopádně co nejvíc,ale v tý černý máš pravdu se ztratěj ty blatníky,nižší podvozek je nutnost,minimálně KW 50/50.dj-vevis píše:ahoj Dj ,hele přihlaš se do tuningového nějakakého klubu a kup na to M-Technik 2 sadu komplet a nižší podvozek místo toho tvého decentu a černou optiku do předu s čočkama a s xenonama a do zadu lampy černé origo jako má Snake na cabriu a nebo tuningové černé,ale z plasta pokud tam pudou a z perfektním vejfukem na obouch stranách,mračící lištu pod přední světla tu širokou přez ledvinky,ledvinky bych dal široké tuningové a bd bych to dostříkal do červené barvy,nebo do černé aby to splynulo s těma světlama a moc to vynikne..Dále bych všechny lištičky na boku auta nechal nastříkat do barvy vozu a ty kliky taky a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..Pokud to máš tak jak to už máš,tak kultové auto už to těžko bude,ale takové folie černé na oknech to aspoň doladěj..Poté bych tam dodal malej sportovní volant,nebo volant M-Technik 2..No a pokud bys sehnal malé decentní křídlo do zadu,určitě jako tuning vůz bych ho tam dodal a zase bych ho nastříkal do barvy vozu aby tam nebylo nic černého..No a ty mlhovky v předu kdybys tam měl tu sadu M-technik 2 jak ti radím,tak bych tam dal místo mlhovek malé čočky kulaté a na tuningu možná bys konkuroval nějakému šou-káru...Tak nezoufej..a učitě věřím tomu že to cabrio někde na tuning párty nebo na nějakém srazu určitě vynikne jako vůz v tuningu s úpravou M-technik 2..Myslím si že i když je zde spousta odpůrců na tohle auto,tak věřil bych tomu že ta M-technik sada tomu dodá takovej decentní šmrnc a určitě se to pak lidem i zalíbí a když né těm co auto uznávaj v originálu,tak aspoň těm co jsou pro ty tuningové káry ..Moje rada..Neprodával bych to,pač zde ti to asi nikdo v tomhle stavu nekoupí,že jsou zde hodně odpůrci,ale dodělal bych to a i dodal bych tam m-kové zrcátka a to auto pak bude mít styl pro tunery a zde pak se najde fajnšmekr co ho od tebe za zajímavou cenu koupí..Měj se a pokud zde jsem nikoho urazil,tak se omlouvám.. Origo je sice origo pro někoho,ale když už máš ty lemy takhle,není to nejhorší u mě,ale dohonil bych to tak jak zde píšu..Čágo
Tys měl radit Hitlerovi, by to tenkrát vyhráldj-vevis píše:ahoj Dj ,hele přihlaš se do tuningového nějakakého klubu a kup na to M-Technik 2 sadu komplet a nižší podvozek místo toho tvého decentu a černou optiku do předu s čočkama a s xenonama a do zadu lampy černé origo jako má Snake na cabriu a nebo tuningové černé,ale z plasta pokud tam pudou a z perfektním vejfukem na obouch stranách,mračící lištu pod přední světla tu širokou přez ledvinky,ledvinky bych dal široké tuningové a bd bych to dostříkal do červené barvy,nebo do černé aby to splynulo s těma světlama a moc to vynikne..Dále bych všechny lištičky na boku auta nechal nastříkat do barvy vozu a ty kliky taky a ty chromové lišty co máš kolem dveří bych sundal a dal bych tam černé,pač na tu červenou barvu to vynikne více něž ten chrom..Pokud to máš tak jak to už máš,tak kultové auto už to těžko bude,ale takové folie černé na oknech to aspoň doladěj..Poté bych tam dodal malej sportovní volant,nebo volant M-Technik 2..No a pokud bys sehnal malé decentní křídlo do zadu,určitě jako tuning vůz bych ho tam dodal a zase bych ho nastříkal do barvy vozu aby tam nebylo nic černého..No a ty mlhovky v předu kdybys tam měl tu sadu M-technik 2 jak ti radím,tak bych tam dal místo mlhovek malé čočky kulaté a na tuningu možná bys konkuroval nějakému šou-káru...Tak nezoufej..a učitě věřím tomu že to cabrio někde na tuning párty nebo na nějakém srazu určitě vynikne jako vůz v tuningu s úpravou M-technik 2..Myslím si že i když je zde spousta odpůrců na tohle auto,tak věřil bych tomu že ta M-technik sada tomu dodá takovej decentní šmrnc a určitě se to pak lidem i zalíbí a když né těm co auto uznávaj v originálu,tak aspoň těm co jsou pro ty tuningové káry ..Moje rada..Neprodával bych to,pač zde ti to asi nikdo v tomhle stavu nekoupí,že jsou zde hodně odpůrci,ale dodělal bych to a i dodal bych tam m-kové zrcátka a to auto pak bude mít styl pro tunery a zde pak se najde fajnšmekr co ho od tebe za zajímavou cenu koupí..Měj se a pokud zde jsem nikoho urazil,tak se omlouvám.. Origo je sice origo pro někoho,ale když už máš ty lemy takhle,není to nejhorší u mě,ale dohonil bych to tak jak zde píšu..Čágo
covece se divam ty kdybys aspon 10% toho co napises udelal tak jsou vsude mrakodrapy a neni se kam hnout ... xchat hadra, proc kazde tema kam napises svoje zvratky je znehodnocene a musi se zamknout ? zajimavedj-vevis píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()