Geront píše:Milý pšíteli slabší duchem, na pičítač bych to moc neviděl. Jestli je to tak, jak popisuješ a 72AH akundukumulátor to sežere přes noc úplně do mrtva, je to odběr jaxvině
Odkadem tak cca. 2 - 3A Koukni se, jestli nezůstává svítit nějaká járofka, podobný zapeklitý problém jsem kdysi měl. Byla to lampička v kufru, ale ta baterku sežrala za dva - tři dny. Chce to někoho, komu věříš, nech se zavřít do kufru a hned uvidíš která bije.
Spínač rozsvěcující, resp, zhasínající zmíněnou lampičku je nutné nastavit tak, aby skutečně zhasínala při zavření kufru. Že to funguje, zjistíš jedině tak, že si zopakuješ oblíbený způsob přepravy Dona Corleoneho, kterým dopravoval některé méně chápavé spoluobčany. Ten spolehlivej člověk tě pak pokaždé pustí ven
možná
Taky zkontroluj, jestli nesvítí kastlík, nehraje nějakej dobastlenej šunt, nebo jestli nemáš v zapalovači píchnutou dobíječku na mobila, zkrátka jestli náhodou nepodezíráš pičítač zbytečně. Nezdá se mi totiž, že jak píšeš, čtyři dny po opravě bylo vše O.K.
Hodně štěstí

Děkuji za odpověď, při čtení jsem znovu maturoval z ČJ.... Máš opravdu zvláštní styl psaní ..
Několik málo faktů ....
Když jsem auto kupoval v listopadu v bazaru, mělo odpojený PC. Rovnou mi řekli, že to odpojil minul. majitel, že počítač vybíjí baterku.
Já jsem takto 2 týdny jezdil. Počítač byl odpojený, auto normal. startovalo. Potom jsem ho dal do servisu, kde mi dělali spoustu věcí. Mimo jiné i údajně spravili počítač. Počítač fungoval, po 4 dnech mi vymlátil baterku. Kamarád mi půjčils svojí (moje se nabíjela), druhý den baterka byla K.O. Já se nasral a koupil novou 72Ah baterku. Druhý den opět K.O. Teď auto denně potřebuji, na noc odpojuji baterku. Vše funguje, startuje to v poho...
Potom to dám do jiného servisu, kde to nechám přeměřit a opravit
Sice jsem slabší duchem, el. nerozumím, tady to ale dělá skutečně počítač...
Ta co vy na to jako odborníci ????