Kam "smažky" prodávají náš majetek...?
Kam "smažky" prodávají náš majetek...?
Zdravim, už je tomu nějaký pátek co mi nějaká smažka šlohla BMW, bohužel i se spoustou mých věcí, jako kožená bunda, spacáky, rádio a pod... Zatím jsem nic z toho neobjevil, ale stále doufám, že někde najdu v bazaru prodávat mé autorádio, ke kterému mi zbyl jen panel a záručák. Auto jsem naštěstí našel dřív, než ho stačily prodat, rozebrat, nebo rozmlátit. Tak mě napadlo, jestli nemáte někdo zkušenost s nálezem takových věcí někde po bazarech, třeba se ukáže, že mají v oblibě jen pár míst, kde od nich kradené zboží vykupují. Myslím tím hlavně Prahu. Třeba najde více nasraných majitelů a fandů BMW alespoň část odcizených věcí...
No pozóór, už to nejsou takový blbci jako dřív. Třeba zmrdi z Kladna to dávají do Prahy a obráceně a většinou na kradenou občanku, tak se to stejně nedohledá a neobjasní....
Já tvrdím, že až někoho chytnu u svého auta ke kterému mám citový vztah, jak tam třeba něco rabuje, zůstane mi u auta pod rukou...
Spočítám mu to za ostatní
Sekat jim ruce jako v Indii, zmrdům zasranym ....

Já tvrdím, že až někoho chytnu u svého auta ke kterému mám citový vztah, jak tam třeba něco rabuje, zůstane mi u auta pod rukou...
Spočítám mu to za ostatní

Sekat jim ruce jako v Indii, zmrdům zasranym ....

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Jojo, ale neřikej, že když se ukáže na jaká místa zmrdi choděj a bude si tam poté chodit stále více lidí pro své věci, které prokážou že jsou jejich a třeba i s policií v zádech, tak věřim tomu že přestane spousta bazarů od těhto kryplů vykupovat. Myslim že to štěstí chytit zmrda při činu se asi jen tak nepodaří...i když by to bylo asi přání každýho...
Těch zastaváren jsou ale desítky, nezapomeň .... A oni to už prodávají mezi sebou, na parkovištích, po hospodách, po barech, je to moc těžké ....petr_k píše:Jojo, ale neřikej, že když se ukáže na jaká místa zmrdi choděj a bude si tam poté chodit stále více lidí pro své věci, které prokážou že jsou jejich a třeba i s policií v zádech, tak věřim tomu že přestane spousta bazarů od těhto kryplů vykupovat. Myslim že to štěstí chytit zmrda při činu se asi jen tak nepodaří...i když by to bylo asi přání každýho...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

To souhlasim, ale přece musí být nějaký způsob jak jim nahnat strach, přece se nenecháme stále takhle vochcávat, neříkám nic proti profesionálním zlodějům, ale "naše" káry, tím myslím e30, 34, 36 a starší, to kradou povětšinou floutkové co neumí nic, tak kradou jen tak pro zábavu a pak to buťo za pár šupů někam prodaji, nebo to rozmlátí...mě to prostě sere... 

- despiseyou
Někteří lidi sou kurvy nehorázný,nechal sem dneska na střeše auta ani ne 3min. panel od rádia,došel domů,zjistil to a hned pro něj běžel...byl v píče...jak píše Horis:ROZKOPAT JIM PRDELE NA SRACKU!!!
A přitom jim bude k hovnu,auto sem přeparkoval a zbytek rádia vyndal..ale hlavně,že ho maj,bitches!!!!

to musíš jak kámoš ceduli za oknem "Radio si klidně vem ale nerozbijej mi okno není zamknuto" a nic nikdo nikdy do toho auta nevlezl šlo o starou jettu
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
To je prcat. Nám se stal úplnej opak. Tata nechal panel na střeše auta a vůbec si to neuvědomil. Ráno jde k autu a čučí co tam má na střeše, no panel od radia, tak ho nasadil a jelBegbi e32 píše:Někteří lidi sou kurvy nehorázný,nechal sem dneska na střeše auta ani ne 3min. panel od rádia,došel domů,zjistil to a hned pro něj běžel...byl v píče...jak píše Horis:ROZKOPAT JIM PRDELE NA SRACKU!!!A přitom jim bude k hovnu,auto sem přeparkoval a zbytek rádia vyndal..ale hlavně,že ho maj,bitches!!!!

BMW E46 318i tour - takový obyčejný auto
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
Hmm, tak to je veliká náhoda, to už se mu nepovede ...dr.zejus píše:To je prcat. Nám se stal úplnej opak. Tata nechal panel na střeše auta a vůbec si to neuvědomil. Ráno jde k autu a čučí co tam má na střeše, no panel od radia, tak ho nasadil a jelBegbi e32 píše:Někteří lidi sou kurvy nehorázný,nechal sem dneska na střeše auta ani ne 3min. panel od rádia,došel domů,zjistil to a hned pro něj běžel...byl v píče...jak píše Horis:ROZKOPAT JIM PRDELE NA SRACKU!!!A přitom jim bude k hovnu,auto sem přeparkoval a zbytek rádia vyndal..ale hlavně,že ho maj,bitches!!!!
Ale to je opravdová haluz, vydržel tam celou noc.

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i