Máš ? A cena ?
Díky
špáča
Je to ze sítí a za 700 ti ji nedam...jeeena píše:To je obyčejná nebo se sítí? Obyč 400 až 700 dle stavu.
jo bude ale momentálně jsem prodej pozastavym z rodiných duvodu nato ted nemam čas,jinak platí vše co jsem komu slíbyl.jen to trošku potrvá.Chvalda 318iS píše:Hele co ten BC? Pořád žádná odpověď.... Jestli je tak mám zájem, viz moje doručená SZ...
Chápu, nevím, komu jsi ho slíbil nebo neslíbil, každopádně jsme o tom jednali...Montyjack píše:jo bude ale momentálně jsem prodej pozastavym z rodiných duvodu nato ted nemam čas,jinak platí vše co jsem komu slíbyl.jen to trošku potrvá.Chvalda 318iS píše:Hele co ten BC? Pořád žádná odpověď.... Jestli je tak mám zájem, viz moje doručená SZ...
Jen nevym jestly jsem ho slíbyl zrovna tobě...
Za roletu? alespon 1500,-ale určitě se něják dohodnemjeeena píše:? Zatim žádná odpověd.
Asi někde jo..Spooky-0987 píše:nemáš tam volnoběžnej ventil do L
Difer mam Asi 3,64 ale to se ještě radši kouknuj4cKO3o píše:ahoj, máš ještě ty přední sesle na coupé (jak jsou na té fotce)?
pokud ano, kolik by sis za ně představoval?
ale každopádně bych potřeboval diferák na 320i, samo v dobrym stavu bez vydávajícíh pazvuků, poměr ideálně 3,45, možno i 3,64
dík za echo
poslal bys mi fotku sportaku ?Montyjack píše:Difer mam Asi 3,64 ale to se ještě radši kouknuj4cKO3o píše:ahoj, máš ještě ty přední sesle na coupé (jak jsou na té fotce)?
pokud ano, kolik by sis za ně představoval?
ale každopádně bych potřeboval diferák na 320i, samo v dobrym stavu bez vydávajícíh pazvuků, poměr ideálně 3,45, možno i 3,64
dík za echo
Ty sedačky ti dam za 500,- obě,mam i sportovní do coupe