Vyjimka : Audi Coupe Quattro 2.3 20V hlasovani jako ve skole

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Jak se Vám líbí ?

1
21
48%
2
10
23%
3
3
7%
4
3
7%
5
7
16%

Celkem hlasů: 44

Bobik

Příspěvek od Bobik » 02. 01. 2008 20:18

Tweety píše:Jinak další video Bobe očekávám nějaké takové :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=i1RA2aTTo-4&NR=1
na to si jeste netroufam a zbytecne gumy nicit :lol: :lol: :twisted: , ale kazdopadne si to vyzkouset budu chtit,jen s mensi delkou

jo jinak to video ktere je tocene na tom placku jak je snih je tocene mobilem,tedka sem si vzpomel,takze zvuk vypada jak vypada :lol: :lol:
Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 02. 01. 2008 20:32

Asi fajn auto, jen se mi prostě hrozně nelíbí, jak má třeba tohle auto a pak spousta novějších upe debilní poměr plechu/skla na dveřích, jako že má vysoký dveře a malý okna a hrozně vysokej kus plechu na blatníku nad přednim kolem, prostě nesnášim trend aut který kvůli bezpečnosti vypadaj debilně, kvůli koncernovejm podvozkům jsou ouzký, kvůli potřebě prostoru jsou vysoký, moc aut už se nevyrábí aby byly fakt hezký, měly vyvážený proporce a tak, třeba blbej Golf jak se furt nafukuje a zvětšuje, je to děs :oops:
E36 323i coupé

Bobik

Příspěvek od Bobik » 02. 01. 2008 21:18

Pawka G. píše:Asi fajn auto, jen se mi prostě hrozně nelíbí, jak má třeba tohle auto a pak spousta novějších upe debilní poměr plechu/skla na dveřích, jako že má vysoký dveře a malý okna a hrozně vysokej kus plechu na blatníku nad přednim kolem, prostě nesnášim trend aut který kvůli bezpečnosti vypadaj debilně, kvůli koncernovejm podvozkům jsou ouzký, kvůli potřebě prostoru jsou vysoký, moc aut už se nevyrábí aby byly fakt hezký, měly vyvážený proporce a tak, třeba blbej Golf jak se furt nafukuje a zvětšuje, je to děs :oops:
vsak tahle audi neni jeste koncernova myslim.... a je mensi jak e30,jelikoz mam tedka v garazi vice mista nez kdyz sem parkoval s e30 :lol:
me se tohle auto strasne libi,akorat me sere to kridlo a ty zimaky,tak to proste je
jinak sem si nikdy nevsim ze by byly okna nejaky mala,zalezi na uhlu pohledu a to ze sou bezpecnejsi tak tim lip
to auto je starsi jak moje e30 , tohle je rok 89 :lol: :lol: :)
Obrázek

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 03. 01. 2008 12:15

Bobik píše:[vsak tahle audi neni jeste koncernova myslim.... a je mensi jak e30
Tak tomu teda nevěřím!! Mrkni někde do papírů na rozměry, protože tohle tvrzení se mi fakt nezdá!! Nebo jsi měl na E30 Rieger Genesis? :)

Bobik

Příspěvek od Bobik » 03. 01. 2008 18:02

Asmodeus píše:
Bobik píše:[vsak tahle audi neni jeste koncernova myslim.... a je mensi jak e30
Tak tomu teda nevěřím!! Mrkni někde do papírů na rozměry, protože tohle tvrzení se mi fakt nezdá!! Nebo jsi měl na E30 Rieger Genesis? :)
tak akorat mensi vzadlenost na delku mezi koly ma coupe,jinak je vetsi,az sem z toho prekvapeny,tady obrazky

e30
Obrázek

coupe
Obrázek
Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 03. 01. 2008 22:54

Bobik píše:
Pawka G. píše:Asi fajn auto, jen se mi prostě hrozně nelíbí, jak má třeba tohle auto a pak spousta novějších upe debilní poměr plechu/skla na dveřích, jako že má vysoký dveře a malý okna a hrozně vysokej kus plechu na blatníku nad přednim kolem, prostě nesnášim trend aut který kvůli bezpečnosti vypadaj debilně, kvůli koncernovejm podvozkům jsou ouzký, kvůli potřebě prostoru jsou vysoký, moc aut už se nevyrábí aby byly fakt hezký, měly vyvážený proporce a tak, třeba blbej Golf jak se furt nafukuje a zvětšuje, je to děs :oops:
vsak tahle audi neni jeste koncernova myslim.... a je mensi jak e30,jelikoz mam tedka v garazi vice mista nez kdyz sem parkoval s e30 :lol:
me se tohle auto strasne libi,akorat me sere to kridlo a ty zimaky,tak to proste je
jinak sem si nikdy nevsim ze by byly okna nejaky mala,zalezi na uhlu pohledu a to ze sou bezpecnejsi tak tim lip
to auto je starsi jak moje e30 , tohle je rok 89 :lol: :lol: :)
Jo, jasný, ty hnusný malý okýnka jsou kvůli bezpečnosti, to chápu, menší není určitě, já ti jí neberu, a koncernová podle mně bude, i v audině 81GT Coupé z roku 85 sem měl díly na kterejch byly znaky VW. Tim všim ale netvrdim že to je auto který nemůže nikomu přinést radost, ať ti slouží :wink:
E36 323i coupé

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 04. 01. 2008 11:33

Bomba kára, i když jsem zaslepenej BMW tak dávám za 1, jelikož miluju všechny auta která jsou nějakym způsobem odlišná od ostatních a vystupujou z řady, a to AUDI Quattro bezesporu je! Máš to pěkný a zachovalý. A to video od Tweetyho to je masakr :lol: fakt efektní. No a to tvoje na sněhu nemá chybu, toužim po tom zkusit si zablbnout na sněhu se čtyřkolou :wink:

Bobik

Příspěvek od Bobik » 04. 01. 2008 12:54

pawka g : jasne,vsak kazdy ma svoje, mozna to jen vypada ze je mensi,jelikoz je kulatejsi az na tu lopatu na zadech, jelikoz e30 je hranatejsi....A i kdyby to bylo uz s nejakou carkou na rysovacim prkne fauve group tak mi to nijak zatim nevadi , ale docela me sere,ze se proste VW,seat,skoda prizivujou na tehle znacce..:cry:

Martas : diky, jak bude nekdy moznost a potkame se a bude cas tak svezu, snih s timhle autem a zimu sem zacal mit rad jenom v tomhle aute...
jen doufam ze se nesvezu v S2 jelikoz bych asi rychle prodaval to co mam a setril na ni , ale zatim sem maximalne spokojenej :D . o prazdninach budu cely spodek auta rozebirat,cistit,opiskuje se,komaxituje (ramena,stabik,atd..) a spodek auta chci nastrikat specialni srackou...Sem zvedav co na me vykoukne za tu dobu jak to budu rozebirat,doufam ze moc veci KO nebude a kdyz jo,tak budu mit aspon jistotu ze se to vymenilo :lol: :lol: :twisted:

edit : tak je fakt ze nektery dily budou podobny ale vetsina dilu na spodku auta a motoru budou hlavne audi,kor u quattra
Obrázek

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 04. 01. 2008 14:08

Bobik píše:pawka g : jasne,vsak kazdy ma svoje, mozna to jen vypada ze je mensi,jelikoz je kulatejsi az na tu lopatu na zadech, jelikoz e30 je hranatejsi....A i kdyby to bylo uz s nejakou carkou na rysovacim prkne fauve group tak mi to nijak zatim nevadi , ale docela me sere,ze se proste VW,seat,skoda prizivujou na tehle znacce..:cry:

Martas : diky, jak bude nekdy moznost a potkame se a bude cas tak svezu, snih s timhle autem a zimu sem zacal mit rad jenom v tomhle aute...
jen doufam ze se nesvezu v S2 jelikoz bych asi rychle prodaval to co mam a setril na ni , ale zatim sem maximalne spokojenej :D . o prazdninach budu cely spodek auta rozebirat,cistit,opiskuje se,komaxituje (ramena,stabik,atd..) a spodek auta chci nastrikat specialni srackou...Sem zvedav co na me vykoukne za tu dobu jak to budu rozebirat,doufam ze moc veci KO nebude a kdyz jo,tak budu mit aspon jistotu ze se to vymenilo :lol: :lol: :twisted:
Hlavně bacha na hlavu, mně praskla 2x teda u tý hranatý ještě

edit : tak je fakt ze nektery dily budou podobny ale vetsina dilu na spodku auta a motoru budou hlavne audi,kor u quattra
E36 323i coupé

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 05. 01. 2008 11:11

jen doufam ze se nesvezu v S2 jelikoz bych asi rychle prodaval to co mam a setril na ni , ale zatim sem maximalne spokojenej . o prazdninach budu cely spodek auta rozebirat,cistit,opiskuje se,komaxituje (ramena,stabik,atd..) a spodek auta chci nastrikat specialni srackou...Sem zvedav co na me vykoukne za tu dobu jak to budu rozebirat,doufam ze moc veci KO nebude a kdyz jo,tak budu mit aspon jistotu ze se to vymenilo

No tak to by bylo super, ještě nikdy jsem v žádném Quattru nejel a na sněhu to musí bejt fakt rally :lol: Držim palce ať práce na vylepšování jdou od ruky a ať ti jednou stojí v garáži S2 :wink: Já zase doufám že tam jednou bude stát M5 E39 :lol: utopie!

Bobik

Příspěvek od Bobik » 05. 01. 2008 16:58

Marťas Schneider píše:Martas : diky, jak bude nekdy moznost a potkame se a bude cas tak svezu, snih s timhle autem a zimu sem zacal mit rad jenom v tomhle aute...
jen doufam ze se nesvezu v S2 jelikoz bych asi rychle prodaval to co mam a setril na ni , ale zatim sem maximalne spokojenej . o prazdninach budu cely spodek auta rozebirat,cistit,opiskuje se,komaxituje (ramena,stabik,atd..) a spodek auta chci nastrikat specialni srackou...Sem zvedav co na me vykoukne za tu dobu jak to budu rozebirat,doufam ze moc veci KO nebude a kdyz jo,tak budu mit aspon jistotu ze se to vymenilo

No tak to by bylo super, ještě nikdy jsem v žádném Quattru nejel a na sněhu to musí bejt fakt rally :lol: Držim palce ať práce na vylepšování jdou od ruky a ať ti jednou stojí v garáži S2 :wink: Já zase doufám že tam jednou bude stát M5 E39 :lol: utopie!
myslim ze zadne utopie to nejsou,je to hodne realny , si vem , ze ty M5 nejsou az tak drahe,nejde o to kdy si ji koupis ale hlavne ze si ji koupis ne? :) :D
Obrázek

MarfyE34

Příspěvek od MarfyE34 » 05. 01. 2008 18:13

No něco na tom bude co píšeš :) Nová M5 stála 3000000kč a teď se dá sehnat za 500000Kč, no počkám až jí bude 16let a jdu do ní 8) - jako u mé E34 :lol:

Bobik

Příspěvek od Bobik » 05. 01. 2008 18:31

Marťas Schneider píše:No něco na tom bude co píšeš :) Nová M5 stála 3000000kč a teď se dá sehnat za 500000Kč, no počkám až jí bude 16let a jdu do ní 8) - jako u mé E34 :lol:
presne tak,sny se maji plnit nejen o vanocich
Obrázek

VLADAS

Příspěvek od VLADAS » 06. 01. 2008 02:50

čusan . Tak já auto chválim taky , jelikož jsem zrovna takovou adinu vlastnil taky a ze začátku jsem bil nadmíru spokojen , oblík jsem ji do celého paketu , jako je ta žlutá . Jízdní vlastnosti super , stim se zadokolka nedá rovnat , pak schodou okolností známej koupil to samé , ale v urbu , tak že 2.3 20V turbo , po svezení s turbínou mně nadšení opustilo a po roce mně odešel zadní dyferák , už delší dobu hučel . No co ti budu povídat bilo po radosti uplně . Po delší době jsem sehnal jinej a pak začla blbnout rychlostka a pokračovalo to . Prostě ta 4 kola je moc namáhaná . Tak šla do světa a dnes mam bmw spátky a jsem štastnej jak blecha a kruhy už do baráku nechci , jedině vrtule a tou vrtulí jsem si i splnil dlouholetej sen . Když náhodou budeš chtít celej paket k té zadní hrazdě , tak ten známej má komletní sadu , dělá si je sám . Opravdu slušná práce . tak budu končit a at dlouho slouží .
BMW je láska na celý život

Bobik

Příspěvek od Bobik » 06. 01. 2008 12:36

VLADAS píše:čusan . Tak já auto chválim taky , jelikož jsem zrovna takovou adinu vlastnil taky a ze začátku jsem bil nadmíru spokojen , oblík jsem ji do celého paketu , jako je ta žlutá . Jízdní vlastnosti super , stim se zadokolka nedá rovnat , pak schodou okolností známej koupil to samé , ale v urbu , tak že 2.3 20V turbo , po svezení s turbínou mně nadšení opustilo a po roce mně odešel zadní dyferák , už delší dobu hučel . No co ti budu povídat bilo po radosti uplně . Po delší době jsem sehnal jinej a pak začla blbnout rychlostka a pokračovalo to . Prostě ta 4 kola je moc namáhaná . Tak šla do světa a dnes mam bmw spátky a jsem štastnej jak blecha a kruhy už do baráku nechci , jedině vrtule a tou vrtulí jsem si i splnil dlouholetej sen . Když náhodou budeš chtít celej paket k té zadní hrazdě , tak ten známej má komletní sadu , dělá si je sám . Opravdu slušná práce . tak budu končit a at dlouho slouží .
u kazdyho auta se ti muze neco drazsiho znicit/porouchat tak tohle neresim,pokud se to stane tak se to stane,a budu se snazit opravit ci sehnat jiny kus....Nejde o to ze sou namahane,vsechny difery sou namahane,a myslim ze ten u zadokel jeste vice,jelikoz s tim kazdy dela prasarny...Jde jen o to jak se o to predchozi majitele starali a tak to je se vsim.....

btw diky za pochvalu :)

edit : je sice fakt ze sehnat difer starsi na moje auto je hodnekrat tezsi jak sehnat na e30 a e36 :cry: :cry:
Obrázek

Bumper

Audi

Příspěvek od Bumper » 10. 01. 2008 07:13

Chvalim tuto audinu i ked som nikdy nebol do nich nejak blazen to skor do BMW.Vsetko to pekne sedi a ma to peknu liniu az na to kridlo ktore je dost vyzyvave.Kedze si sam howoril ze si rad trosku tajny :) tak odporucujem dat nalepky dole,ale inac je to pekny tatos.Disky su nadherne a sedia tam jak uliate.Konecnu znamku davam 2 kedze fandim skor BMW ale inac je to kus :)

Bobik

Re: Audi

Příspěvek od Bobik » 10. 01. 2008 13:32

Bumper píše:Chvalim tuto audinu i ked som nikdy nebol do nich nejak blazen to skor do BMW.Vsetko to pekne sedi a ma to peknu liniu az na to kridlo ktore je dost vyzyvave.Kedze si sam howoril ze si rad trosku tajny :) tak odporucujem dat nalepky dole,ale inac je to pekny tatos.Disky su nadherne a sedia tam jak uliate.Konecnu znamku davam 2 kedze fandim skor BMW ale inac je to kus :)
diky , jj nalepky a kridlo de do prdele. Na leto novy kola a novy letni gumy treba tak sem zvedav, jake vyberu... :lol: :lol: :)
Obrázek

Bobik

Příspěvek od Bobik » 07. 02. 2008 14:36

takze nejaky novinky, kridlo je uz pryc (huraaaa) a nalepky taky vsechny krome haubny, ty budu sundavat az bude teploucko, jelikoz je tam rozmernejsi nalepka,tudiz premyslim jestli ji sundat nebo ne,aby pod ni nebylo to misto poskrabany nebo jinak poskozeny
Obrázek

Bobik

Příspěvek od Bobik » 07. 02. 2008 17:15

nejaky fotos

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

biker

Příspěvek od biker » 07. 02. 2008 20:51

sprejere :lol: :twisted: .uz jsem psal na icq, hezka je :wink: