Myslim žes tu břečkovu reakci nepochopil pašákuhoris píše:Ale neboj, až sem Márty87 nakoukne, vše odhalí, vysvětlí a my budeme s celou věcí řádně seznámenibřečka píše:taková škodaMusíš jen chvilku počkat, to je celé
dopravka z kladna
- MarfyE34
horis píše:No protože jsi hlupák hlupáků a takto již zůstanešmarty87 píše:2horis: ty potrefená huso, jak víš že jsem měl na mysli tebe?![]()
![]()
![]()
Téma je dopravka na Kladně a já nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu na dopravce. Proto jsi ten osel .....A nikomu tady nic vysvětlovat či objasňovat nebudu, od toho jsou tady jinačí chytrolíni
Horis klídeček, ser na rozčilování, nenech se vyprovokovat, je to jen o písmenkách, do očí by ti nikdo z místních pisálků nic neřekl. Já tě znám a myslim, že bejt takovejch cajtů jako jseš ty víc, tak spim hned klidnějc
lolMarťas Schneider píše:horis píše:No protože jsi hlupák hlupáků a takto již zůstanešmarty87 píše:2horis: ty potrefená huso, jak víš že jsem měl na mysli tebe?![]()
![]()
![]()
Téma je dopravka na Kladně a já nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu na dopravce. Proto jsi ten osel .....A nikomu tady nic vysvětlovat či objasňovat nebudu, od toho jsou tady jinačí chytrolíni
Horis klídeček, ser na rozčilování, nenech se vyprovokovat, je to jen o písmenkách, do očí by ti nikdo z místních pisálků nic neřekl. Já tě znám a myslim, že bejt takovejch cajtů jako jseš ty víc, tak spim hned klidnějcjoo a ty z dopravky na Kladně, no co na to říct, podlehli těm zasranejm papírkům za který si bohužel v dnešní době koupíme opravdu vše, a od nového roku i zdraví, zoufalá doba!
ja mu to rád do očí řeknu......jen at dorazí na džbán, nebo černák.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Marťas, no ale já jsem v klidu ..... Já ti pak na mini srazu povím velmi pikantní a zajímavé perličky, ohledně těch dopraváků...... Bude veliká změna, celá ČR bude koukat..... V kuloárech se to již proslýchá, není to žádná kachna. UvidíšMarťas Schneider píše:horis píše:No protože jsi hlupák hlupáků a takto již zůstanešmarty87 píše:2horis: ty potrefená huso, jak víš že jsem měl na mysli tebe?![]()
![]()
![]()
Horis klídeček, ser na rozčilování, nenech se vyprovokovat, je to jen o písmenkách, do očí by ti nikdo z místních pisálků nic neřekl. Já tě znám a myslim, že bejt takovejch cajtů jako jseš ty víc, tak spim hned klidnějcjoo a ty z dopravky na Kladně, no co na to říct, podlehli těm zasranejm papírkům za který si bohužel v dnešní době koupíme opravdu vše, a od nového roku i zdraví, zoufalá doba!
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
- MarfyE34
No už se těšim:-)))horis píše:Marťas, no ale já jsem v klidu ..... Já ti pak na mini srazu povím velmi pikantní a zajímavé perličky, ohledně těch dopraváků...... Bude veliká změna, celá ČR bude koukat..... V kuloárech se to již proslýchá, není to žádná kachna. UvidíšMarťas Schneider píše:horis píše: No protože jsi hlupák hlupáků a takto již zůstaneš![]()
![]()
![]()
![]()