jediny co me napada, tak je jeden z ventilu, co sou na topeni? nebo ma nekdo nejaky jiny vysvetleni..nez to rozkucham, pac to de celkem blbe ven..
Klepajici topeni
Klepajici topeni
Od cca 1500ot mi zacne klepat neco u nohou, jako kdyz tukate prstem do stolu..to bych jeste prekous, ale kdyz to klepat prestane, tak prestane auto topit, coz je v zime celkem neprijemny..kdyz jezdim treba na zavodech, tak ok, ale jak jedu jen rovne na dalnici, tak to vetsinou nejde..
jediny co me napada, tak je jeden z ventilu, co sou na topeni? nebo ma nekdo nejaky jiny vysvetleni..nez to rozkucham, pac to de celkem blbe ven..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Klepajici topeni
ja to vidim na ten ventil kterej ovlada hlavni privod do radiatoru... mozna je jen blbej konektorIwan píše:Od cca 1500ot mi zacne klepat neco u nohou, jako kdyz tukate prstem do stolu..to bych jeste prekous, ale kdyz to klepat prestane, tak prestane auto topit, coz je v zime celkem neprijemny..kdyz jezdim treba na zavodech, tak ok, ale jak jedu jen rovne na dalnici, tak to vetsinou nejde..
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Max: no a dostanu se k nemu kdyz sundam jen tunel? uz si to nepamatuju.. ze bych to aspon zkontroloval, prostriknul..
Huncak: hadice davam porad stejne, pri kazdem vyndani si je oznacim...ale je mozny, ze uz to tak bylo pri prvni montazi novyho motoru..
Huncak: hadice davam porad stejne, pri kazdem vyndani si je oznacim...ale je mozny, ze uz to tak bylo pri prvni montazi novyho motoru..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
hehe, na to bych uplne zapomel
prohodil jsem hadice a uz to bylo v cajku, jezdi to tak do ted..
prohodil jsem hadice a uz to bylo v cajku, jezdi to tak do ted..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...