manželka versus BMW
-
- člen E30.cz
14 aut,32 let stejná manželka,až u prvnîho bawora začala vnímat že ten vůz je neco jiné než byli předešlé,a tu černou 36 miluje,zatím se mnou byla jen na akcích na Slovensku,ale polepšime se,jsem moc rád když je se mnou,jen se dost bojí v hustém provozu,ale moje šílenosti po okreskách si užíva.Přeju Vám všem takovou partnerku na celý život.
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
to se casem upravi, neboj...nebo az mne moje omrzi, propujcim ti jiTweety píše:Jo, ale teď už je to v prdeliMax-Max píše: spatna vychovaA ono je to někdy lepší. Do mejch peněz má hovno co mluvit a od auta ať se drží dál, je to tak lepší. Jediné co bych rád změnil je to, že na mokru mě předjíždí i Š120, jelikož jakmile přidám a zadek jemně zatancuje, je schopná se rozbračet v autě.
A to jistě chápeš, že mé mladické, závodnické a nerozvážné řidičské EGO trochu trápí

ona bude mit zajicka a ja klid

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Dudek Lubomír
To ta moje Věruna s koupí zásadně nesouhlasila,E30 se jí prostě nelíbí a to protože je moc hranatá a starodávná,ale když má příležitost sama někam řídit,nezapomene si udělat nějakou tu projížďku jen tak navíc.Pak zaparkuje a z okna na ní koukám jak jí lehce pohladí a tak dvakrát se za ní ještě otočí.Ona to teda nepřizná,ale vrtá jí určitě v hlavě jak může bejt tak starý auto zábavný a proč se za ní chlapi vlastně otáčeli.
Skutečnou cenu dílů a jejich seznam jí zatim mlžim,ale za to si můžu sám a to tím,že jí popisuju třícu jako etalon své doby s příkladnýma vlastnostma a pořád jí jen v něčem vychvaluju.No a ona si tím pádem myslí,že tak skvělé auto přece ani nic nepotřebuje a každá zpráva o potřebě něco opravit jí vždy přivede k údivu.No a pak jsem zas na začátku.Zásadně nesouhlasí.
No a co jí vadí nejvíc je,že většinou auťák postává v garáži a v zimě nejezdí vůbec.Ale nemá nakonec šanci uspět,neboť láska ke starému parťákovi zůstane navždy hluboko v mém srdci a ona to moc dobře ví

Skutečnou cenu dílů a jejich seznam jí zatim mlžim,ale za to si můžu sám a to tím,že jí popisuju třícu jako etalon své doby s příkladnýma vlastnostma a pořád jí jen v něčem vychvaluju.No a ona si tím pádem myslí,že tak skvělé auto přece ani nic nepotřebuje a každá zpráva o potřebě něco opravit jí vždy přivede k údivu.No a pak jsem zas na začátku.Zásadně nesouhlasí.
No a co jí vadí nejvíc je,že většinou auťák postává v garáži a v zimě nejezdí vůbec.Ale nemá nakonec šanci uspět,neboť láska ke starému parťákovi zůstane navždy hluboko v mém srdci a ona to moc dobře ví

Joooo to moje roštajda nejdřív hlasovala proti,začalo se jí zdát,že svého Ferdu moc opečovávám,ale pak sem jí ho několikrát pučil a hned byl klid
Ted si sama jezdí v Superbu a já mam autíko jen pro sebe a ještě i klidek.Tenhle rok sem do něj zainvestoval přes 55tis. a ani to s ní nehlo...dokonce řekla,že by se mnou jela i na sraz,tak uvidíme 

Bejvalka na bmw žárlila dost, každou chvíli řeči typu že tomu autu věnuju víc času a peněz než jí.. tak jako ona to nebyla tak uplně nepravda, ale řikat to nemusela
No a teď žádná stálá slečna není a naprosto mi to vyhovuje.. když mi nějaká auto pochválí, tak sem rád a poděkuju, ale jakmile prohodí něco ve smyslu že je to starý a žere to a že nechápe co na tom autě vidim, tak jí svezu dveřma a pak pošlu do.. no víte kam
Viz. http://www.youtube.com/watch?v=Sn7FFmmN3tY

No a teď žádná stálá slečna není a naprosto mi to vyhovuje.. když mi nějaká auto pochválí, tak sem rád a poděkuju, ale jakmile prohodí něco ve smyslu že je to starý a žere to a že nechápe co na tom autě vidim, tak jí svezu dveřma a pak pošlu do.. no víte kam

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
tak ja sem na tom taky celkem dobře paní bytná mi schvaluje že jsem zalezlej v garáži aspoň ví že se někde nek....m a skutečnou hodnotu věcí ji taky člověk nesmí říct a když ju teda omylem pustím za volant tak tomu mojemu mazlovi dává čočku až je mi ho líto
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
-
- Kontaktovat uživatele:
Albert píše:Bejvalka na bmw žárlila dost, každou chvíli řeči typu že tomu autu věnuju víc času a peněz než jí.. tak jako ona to nebyla tak uplně nepravda, ale řikat to nemusela![]()
![]()
No a teď žádná stálá slečna není a naprosto mi to vyhovuje.. když mi nějaká auto pochválí, tak sem rád a poděkuju, ale jakmile prohodí něco ve smyslu že je to starý a žere to a že nechápe co na tom autě vidim, tak jí svezu dveřma a pak pošlu do.. no víte kam![]()

- Tomaš Marek
- Kontaktovat uživatele:
bmw
tak to je drsna debata,
Tak ja to mam asi:
prijedu na pumpu, tankuju, vratim se a mam:
1 vysypany popelnik
2 odkladaci prostor ve dverich pazdny
3 koberecky vysypany
4 nalestenou palubku
5 a okoli radicky
6 obcas stihne i okna
7 vytvori poradek v kastliku
8 ma naladeny radio jaky chce
9 kdyz jse zakecam tak luxuje!!!
miluju Ilonku a e34 ... e30tom

1 vysypany popelnik
3 koberecky vysypany
4 nalestenou palubku
5 a okoli radicky
6 obcas stihne i okna
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: bmw
Tomaš Marek píše:tak to je drsna debata,Tak ja to mam asi:
1 vysypany popelnik
3 koberecky vysypany
4 nalestenou palubku
5 a okoli radicky
6 obcas stihne i okna

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Přijedu na pumpu a následuje :Tomaš Marek píše:tak to je drsna debata,Tak ja to mam asi:
1 vysypany popelnik
3 koberecky vysypany
4 nalestenou palubku
5 a okoli radicky
6 obcas stihne i okna
1 to už jedeš zase tankovat ? To žere, proč to neprodáš
2 natankuju
3 ptám se, kam mi zase uklidila peněženku
4 vrátim se, sedí na tomtéž místě a pije colu
5 normálně se rozjíždim
6 colu kterou si položila na palubku mi poleje půl interiéru
7 dostanu vynadáno že se rozjíždim jak debil
8 zastavuji a nabízím jí cestu autobusem, ať už mě nesere
druhý den příběh pokračuje :
9 myju celý interiér zalepený od posraný coca-coly z ještě posranějšího McDonaldu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tweety píše:Přijedu na pumpu a následuje :Tomaš Marek píše:tak to je drsna debata,Tak ja to mam asi:
1 vysypany popelnik
3 koberecky vysypany
4 nalestenou palubku
5 a okoli radicky
6 obcas stihne i okna
1 to už jedeš zase tankovat ? To žere, proč to neprodáš
2 natankuju
3 ptám se, kam mi zase uklidila peněženku
4 vrátim se, sedí na tomtéž místě a pije colu
5 normálně se rozjíždim
6 colu kterou si položila na palubku mi poleje půl interiéru
7 dostanu vynadáno že se rozjíždim jak debil
8 zastavuji a nabízím jí cestu autobusem, ať už mě nesere
druhý den příběh pokračuje :
9 myju celý interiér zalepený od posraný coca-coly z ještě posranějšího McDonaldu
Tweety nepřipadal jsi mi takovej drson když jsem se s tebou bavil!!! Ale je pravda že ženské dělají svoje ovšem já si nemohu stěžovat!...zase si mě pobavil:-)
manzelku nemam (: zatim nastesti (: ale pritelkine ma mi bawko docela rada jen na nej asi zarly a prej je to starej hranatej srac (: a prej uz nesypu tolik penizku do ni kdyz mam "ten cervenej srac" ale kdyz pro ni mam jet do skoly to je najednou hodny auticko (: heh ale nesnasim ten bordel co delaji holky v autech :/ a zatim sem na vyjimku nenarazil (: ale sem este mlade ((: 

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
- Tomaš Marek
- Kontaktovat uživatele:
TO TWEETY
tak to je taky drsne.
prispevek 5,7,8, me dostava:
5.:7: NORMALNE SE ROZJIZDIM: Ja taky, akorat me nadava at uberu
8.: TAKY SERE /PORADNE/ soukroma mycka se nevejde do autobusu

tak to je taky drsne.
prispevek 5,7,8, me dostava:
5.:7: NORMALNE SE ROZJIZDIM: Ja taky, akorat me nadava at uberu
8.: TAKY SERE /PORADNE/ soukroma mycka se nevejde do autobusu

Já si nemám nač stěžovat. Když jsme se s mladou rozhodli koupit auto tak nepřišlo v úvahu jiné auto než E30, takže jsem neměl žádnou práci s přemlouváním a vysvětlováním jak dobrý to auto je. U nich v rodině se Baworu vystřídalo dost, tak už v nich měla zalíbení. Teď je z auta nadšená a říká, že by ho neprodala ani za nic. Tady budu muset zapracovat, páč já bych to rád vyměnil za touringa 325i 

BMW E46 318i tour - takový obyčejný auto
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
My máme oddělený finance, takže mi do toho nekafrá. Poslední, co jsem kupoval byly kolesa (aby autí vypadalo v létě jako opravdový) a ty se jí zdály levný. Jinak ji vůbec všechno, co se týká aut nechává hodně chladnou, na tom budu muset asi zapracovat.
Touring 318i E30 M40 - po výměně motoru -> 318i E30 M43 - díky, brácho...
Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku
Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku