Stříška nad zadní okno Rieger Nová 400Kč
- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
Dobírka
no já jsem zase moc zvědav na reakci jak se lízo bude líbit a kdy hlavně dojde poštou při jejich slepičím tempu..Byl jsem na poště posílat včera tlumiče a nějaké drobnosti,které si 2 lidi odemě objednali a mohu říct,že mě bylo zmíněno,že teď to je nahnuté a normální balík jim dlouho trvá než ho dodají..Pokud si to člověk nechá poslat obchodním balíkem,tak to tam je sice dřív,ale taky si to ten druhej zaplatí tu dobírku...Je tam třeba rozdíl až 50kč..Tak doufám že každej kdo tohle čte a kdo z vás si odemě něco objednal a já mu to poslal poštou,tak mu přeju hodně spokojenosti a pevné nervy s dodacíma lhůtama naší české pošty..Někdy dělám to ,že když se jedná o křehkou věc,nechávám to pojistit,raději!!!Tak jak se říká,kdo si na to počká,ten se dočká..Není pravda co se píše na Poště že dnes podáte a zítra dodáme..
,Možná tak dnes podáte a do 10dnů dodáme..Přesněji řečeno..Tak zatím.. 

- dj-vevis
- Kontaktovat uživatele:
Lidi zbejvaj mi tu z Hlavní nabídky pro vás Prahy Rieger a Zadní stříška Rieger na zadní okno..Tak neváhejte a pište dokavaď zboží je.Dále z vedlejší nabídky je tu věcí ještě k dispozici dost a z nabídky dle požadavků je zde ještě nějaké vozidla na rozebrání.Je jen na vás co se komu co hodí.Děkuji za váš zájem všem
.