Zase se asi ukáže moje totální nováčkovství.. tak mě omluvte..
Ale jak je to se všema těma autama bez TP co se tu prodávaj ? To někdo tak často ztrácí techničák nebo je tu tolik aut neznámého původu? Nechci aby tady někdo pochopil že když prodává auto bez TP je pro mě zloděj.. jen mě zajímá kolika způsoby se dá dosáhnout toho že prodáva auto bez TP
Auta bez TP
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Teď už se to tolik nestává, ale když se dříve mohli vozit stará auta pouze na díly nebo přestavbu, tak se jednoduše stalo to, že si někdo přivezl na svojí zrezlou třícu z německa pěkný auto, udělal legální přestavbu v Autecu na papíry ze zrezlé třícy a logicky mu zůstalo auto bez papírů, která se pak třeba rozhodl prodat....
Nebo: Někdo koupil auto, prodávající mu nedodal včas papíry, tak se prodávající nasral a prodal auto dál bez papírů
Nebo: Někdo kupoval auto, které bylo sice na papírech, ale například 325 byla na papírech z 316 tak to jednoduše koupil bez papírů, páč si chtěl sehnat z 2,5 aby neměl problémy na stk
A další a další... Myslím že kradený auta je fakt malý procento a nejvíc toho asi docílíš jak jsem popsal výše... Podotýkám že jsem nikdy takovéhle auto neměl, jen se stačí nad tím zamyslet a je to jasný...
Nebo: Někdo koupil auto, prodávající mu nedodal včas papíry, tak se prodávající nasral a prodal auto dál bez papírů
Nebo: Někdo kupoval auto, které bylo sice na papírech, ale například 325 byla na papírech z 316 tak to jednoduše koupil bez papírů, páč si chtěl sehnat z 2,5 aby neměl problémy na stk
A další a další... Myslím že kradený auta je fakt malý procento a nejvíc toho asi docílíš jak jsem popsal výše... Podotýkám že jsem nikdy takovéhle auto neměl, jen se stačí nad tím zamyslet a je to jasný...
-
a z jakýho důvodu jsou povolený ty přestavby? Však přece abych to přestavěl to auto.. ta na něj musím mít TP ne ? Nebo mě stačí ukrádst auto.. a pak si z něj na jiný papíry udělat legál ? Opět se předem omlouvám za moji debilitu a jestli se to tu už řešilo tak se přiznávám že jsem to nenašel... Mě je vcelku jasný že je víc způsobů... ale prostě se mě zdá že po domech musí ležet Techničáků a techničáků
)

-