jakyho vyrobce doporucujete? jelikoz jak mi praskla siba tak se tesneni nemenilo a ti chuji to udelali tak na chuja ze do auta tece.Vim jak mi menili predni sklo tak objednali predni tesneni novy a to vubec nepasovalo tak se dalo stary a je klid ale vzadu to dodupali,tak bych potreboval poradit
jedna se o e30 coupe....
diky moc specha
zkusenosti s tesnenim zadnim na e30? specha diky
jaaaj , omlouvam se , sem nevedel ze tohle slovo "šiba" neznat, jinak to je jak rekl rostik okno,sklo....Rostik píše:to je oknoBMWAK píše:asi by bylo vhodný napsat co chceš..??co to je siba?
de mi hlavne o to,aby to tesneni bylo sedelo jak ma a do auta neteklo,tak jestli mate zkusenost s urcitym tesnenim (vyrobce) , okud koupit,a kolik je priblizna cena. Diky

Ty těsnění nesedí hlavně z toho důvodu že jsou v sáčcích ve kterých se dodávají hozené jak hnuj a zdeformují se prostě si pak s tím musíš pohrát hodně rozehřát a natarovat to tam v létě je nejlepší nahřívačka auto stojící na slunku hodíš těsnění za okno a je krásně měké. Jinak co se týče délk tam pokud je delší tak ho řízni a slep na spodní straně
Jinak pak při zasklívání nacpat do drášky špagát drážku postříkat jarovou vodou v rozprašovači (hlavně žádné maziva ve spreji guma pak popraská a sklo se furt mastí) a klnek nedávat žádným šroubovákem apod. ale klínkovačem a hlavně hodně hodně stříkat jarovou vodou (1/1) je to práce docela v poho a dá se zvládnout i v jednom člověku.
Jinak pak při zasklívání nacpat do drášky špagát drážku postříkat jarovou vodou v rozprašovači (hlavně žádné maziva ve spreji guma pak popraská a sklo se furt mastí) a klnek nedávat žádným šroubovákem apod. ale klínkovačem a hlavně hodně hodně stříkat jarovou vodou (1/1) je to práce docela v poho a dá se zvládnout i v jednom člověku.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour