Mozna paranoia, mozna ne... Nekdo me asi sleduje
No mne neleze do hlavy, proc treba (jako dneska):
* ceka u zadni casti vlaku
* kdyz jsem prisel, presel dopredu a sedl si do stejnyho vagonu
* kdyz pak vystupoval, nesel dverma, ktery mel metr od sebe, ale presel pres celej vagon dopredu (ja sedel vepredu). pak vystoupil, ale nadrazi bylo u zadni casti vlaku, tak se zase musel vracet. a jak se vracel, asi dvakrat se otocil mym smerem...
* ceka u zadni casti vlaku
* kdyz jsem prisel, presel dopredu a sedl si do stejnyho vagonu
* kdyz pak vystupoval, nesel dverma, ktery mel metr od sebe, ale presel pres celej vagon dopredu (ja sedel vepredu). pak vystoupil, ale nadrazi bylo u zadni casti vlaku, tak se zase musel vracet. a jak se vracel, asi dvakrat se otocil mym smerem...
E39 535i sedan
ja bych rekl, ze to je uchyl. kdyby ti neco chtel udelat, tak nebude takhle jančit a nebude porad kolem tebe krouzit a nebude ti davat najevo, ze je porad v tve blizkosti. takze se mu asi libis
bud za nim proste zajdi s tim, co chce nebo hrej tvrdaka a dej mu ultimatum, jestli to bude pokracovat, tak jednu slizne.
a nejake pouzitelne informace od Iva ?
bud za nim proste zajdi s tim, co chce nebo hrej tvrdaka a dej mu ultimatum, jestli to bude pokracovat, tak jednu slizne.
a nejake pouzitelne informace od Iva ?
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Když už bych teda nešel na bengárnu, tak bych ho fotil tak jak radí GeRox, ale aby věděl, že je fotografovanej.
Pak přitlačí svoji uchyláckou džku a začne se ptát : proččč mňě foťťíšš kuku jeden nádhernej
Protože chci dát tvojí fotku uchyláku jeden uchyláckej moldavcům ze stavby. Dám každýmu pětikiléččko, aby ti buzno s řetězem od kola a s násadama od krumpáčů předělali tvoji deviantskou držku debile.
Buď mě přestaneš furt náhodou potkávat, nebo uvidíšš.
Myslím, že jsi nabyl ve "svý" věci jistoty. Ten cápek Tě sleduje. Scizofrenik nejseš. Teplouš taky ne. Bude teplo - jaro, léto ten - Ti teď pokoj nedá. Já bych přestal zkoumat procento pravděpodobnosti stekávání se každej den 40x - to nejni náhoda
1) fotečka
2) benga
zdárec na pořadí nezáležžží a nebo bych s nim šel do kina na toho Nema
Pak přitlačí svoji uchyláckou džku a začne se ptát : proččč mňě foťťíšš kuku jeden nádhernej
Protože chci dát tvojí fotku uchyláku jeden uchyláckej moldavcům ze stavby. Dám každýmu pětikiléččko, aby ti buzno s řetězem od kola a s násadama od krumpáčů předělali tvoji deviantskou držku debile.
Buď mě přestaneš furt náhodou potkávat, nebo uvidíšš.
Myslím, že jsi nabyl ve "svý" věci jistoty. Ten cápek Tě sleduje. Scizofrenik nejseš. Teplouš taky ne. Bude teplo - jaro, léto ten - Ti teď pokoj nedá. Já bych přestal zkoumat procento pravděpodobnosti stekávání se každej den 40x - to nejni náhoda
1) fotečka
2) benga
zdárec na pořadí nezáležžží a nebo bych s nim šel do kina na toho Nema
BMW The Ultimate Driving Machine
No dneska uz jsem Fxovi snad dostatecne vysvetlil, proc je plynovka na dve veci
Uz hodne lidi vytahlo plynovku na nekoho, kdo mel ostrou a nevyplatilo se jim to a byli po pravu zastreleni, protoze ten na koho mirili se branil v souladu se zakonem o bezprostrednim ohrozeni. A hlavne kdo ma bouchacku, chodiva pravidelne strilet a tudiz byva s touto veci rychlejsi, presnejsi, zkratka trenovanejsi. A dela-li u bezpecnostni agentury, tak bych nesazel na to, ze se mu najaka ta S&W za opaskem neskryva 
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Priprav kamošov na to že bude zábava, ak zas za tebou pôjde, choď na miesto dohodnuté s kamošmi a daj mu poriadnu nakladačku. Ale tak aby to prežil!!! Prípadne si zaobstaraj pištoľku, najlepšie nejaký automat, prvý slepý, potom gumený a potom ostré... Dnes je divná doba plná divných ľudí.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-
Venca
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Teda hoši, abyste tu nakonec neřešili p.čovinu. Já teda všude jedu autem, takže něco podobnýho mi nehrozí, ale jestliže je to pán, se kterým jsem měl něco do činění a mluvil s ním, tak je dost divný, že by měl čas se celý dny se motat kolem mojí bezvýznamný osoby. Je možný, že se přestěhoval a teď bydlí o dvě ulice vedle a do práce jezdíme všichni, ne? První, co bych udělal, je přisednout k němu do kupé ve vlaku a zeptat se ho, jak je možný, že ho pořád vídávám, prostě se s ním normálně dát do řeči. To, že chceme řešit každej lidsky vyřešitelnej problém pistolí, to o něčem svědčí, pánové...Max-Max píše:Priprav kamošov na to že bude zábava, ak zas za tebou pôjde, choď na miesto dohodnuté s kamošmi a daj mu poriadnu nakladačku. Ale tak aby to prežil!!! Prípadne si zaobstaraj pištoľku, najlepšie nejaký automat, prvý slepý, potom gumený a potom ostré... Dnes je divná doba plná divných ľudí.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
No tak s ním prostě promluv, ne?Fx píše:No je krajne nepravdepodobny, ze by jezdil kazdej den do prace jinam a jindy, presne podle toho, kdy jedu ja do skoly.
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
já jen přidám jednu svou příhodu,že ty individua jsou nevyspytatelný!!Sedím v autě před nádražím a čekám na přítelkyni.Kolem přecházel nějaký ošumtělý chlapík a cosi vykřikoval,nevšímal jsem si ho a v pohodě sedím dál.pak ke mě přišel a pěstí bouchl třikrát do kapoty.To už jsem nevydržel,vyskočil z auta a než jsem mu stačil něco říct,přiskočil a měl jsem kudlu u krku.byl to dost hnusnej pocit!říkám mu sorry,kašleme na to.rozčilením se mu třepala ruka,jsem si říkal,teď mu ujedou nervy a je po mně!naštěstí se uklidnil,nůž schoval a odkráčel temným podchodem.
člověka pak napadne co by mohl udělat,ale v té chvíli jsem byl bezradnej!!
člověka pak napadne co by mohl udělat,ale v té chvíli jsem byl bezradnej!!
Nekupujte si auto! Kupte si BMW !
A odkial beries istotu ze aj tento je presne taky vysinuty magor? Ja by som sa priklanal k tej teplote, a ze sa mu Fx paci, alebo nahode, ze natrafil na niekoho kto je proste vsade tam kde onJirka325 píše:A s takovym by sis taky chtel lidsky popovidat ? Ja bych takovyhle vysinuty magory co napadaj lidi bezduvodne strilel pro vystrahu ostatnim.peca píše: a měl jsem kudlu u krku.byl to dost hnusnej pocit
Faszom a seggedbe verem te buzi 
Ja jsem preci nerek ze konkretne tohohle bych hned zastrelil. Ja jsem dost jasne popsal takovy mensi divadylko, ktery by mu jasne naznacilo - drz se ode me dal, zahravas si s ohnem. To ze pred nekym manipulujes se zbrani automaticky neznamena, ze ho zastrelis. Ale v tom druhym to vzbudi povedomy reflex, ze vi, ze si na tebe ma dat pozor a nic nezkouset.
Ja jen tvrdim ze idioti, co napadnou jinyho cloveka bez duvodu, jak psal peca s tou kudlou, tak takovy bych strilel jak holuby.
Ja jen tvrdim ze idioti, co napadnou jinyho cloveka bez duvodu, jak psal peca s tou kudlou, tak takovy bych strilel jak holuby.
Já bych to viděl asi takhle:
1)We should have shotguns for this kind of deal.
Butch.
Yes?
Will you give me oral pleasure?
So, you're gonna go out there and you're gonna say, "Good night. I've had a very lovely evening." Walk out the door, get in the car, go home, jerk off, and that's all you gonna do.
You ain't got no problem, Jules. I'm on the motherfucker. Chill them niggers out and wait for the Wolf, who should be coming directly.
I'm Winston Wolf. I solve problems.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers! And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee!
Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfuckin' last one of you.
I'm gonna call a couple of hard, pipe-hittin' niggers to go to work on the homes here with a pair of pliers and a blowtorch. I'm gonna get medieval on your ass.
Oh, man, I shot Marvin in the face.
Don't fuck with another man's vehicle.
Pro ty, kteří zas tolik nevládnou po anglicku.
1)Na takovejhle kšeft bysme měli mít brokovnice.
Butchi.
Ano?
Udělal bys mi to pusou?
Takže, teď vypadneš ven a řekneš, "Dobrou. Byl to krásnej večer." Vyjdeš ze dveří, nastoupíš do auta, odjedeš domů, vyhoníš si ho a hotovo, šmytec.
Nemáš vůbec žádnej problém, vole. O všechno se postarám. Hoďte se všichni pěkně do klidu a počkejte na Wolfa, kterej už je na cestě.
Jsem Winston Wolf. Řeším problémy.
A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry! A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!
Jestli se nějakej zkurvenej vocas jenom pohne, tak vás tu všechny voddělám do posledního kreténa.
Zavolám pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Tvá prdel pozná středověk.
Do prdele, já jsem ho střelil do ksichtu.
S auty cizích mužů se nešuká.
Thanx 2 Q. Tarantino's Pulp Fiction
1)We should have shotguns for this kind of deal.
Butch.
Yes?
Will you give me oral pleasure?
So, you're gonna go out there and you're gonna say, "Good night. I've had a very lovely evening." Walk out the door, get in the car, go home, jerk off, and that's all you gonna do.
You ain't got no problem, Jules. I'm on the motherfucker. Chill them niggers out and wait for the Wolf, who should be coming directly.
I'm Winston Wolf. I solve problems.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers! And you will know My name is the Lord when I lay My vengeance upon thee!
Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfuckin' last one of you.
I'm gonna call a couple of hard, pipe-hittin' niggers to go to work on the homes here with a pair of pliers and a blowtorch. I'm gonna get medieval on your ass.
Oh, man, I shot Marvin in the face.
Don't fuck with another man's vehicle.
Pro ty, kteří zas tolik nevládnou po anglicku.
1)Na takovejhle kšeft bysme měli mít brokovnice.
Butchi.
Ano?
Udělal bys mi to pusou?
Takže, teď vypadneš ven a řekneš, "Dobrou. Byl to krásnej večer." Vyjdeš ze dveří, nastoupíš do auta, odjedeš domů, vyhoníš si ho a hotovo, šmytec.
Nemáš vůbec žádnej problém, vole. O všechno se postarám. Hoďte se všichni pěkně do klidu a počkejte na Wolfa, kterej už je na cestě.
Jsem Winston Wolf. Řeším problémy.
A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry! A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!
Jestli se nějakej zkurvenej vocas jenom pohne, tak vás tu všechny voddělám do posledního kreténa.
Zavolám pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Tvá prdel pozná středověk.
Do prdele, já jsem ho střelil do ksichtu.
S auty cizích mužů se nešuká.
Thanx 2 Q. Tarantino's Pulp Fiction
BMW RULEZZZ !