Většina manažírků co jsem viděl a měla E46 tak říkala a co že to ta E30 je? To má snad přední náhon, ne? No, zabít je málo

Současné BMW to je pomalu ale jistě komerce a la socwagen, to je hnus velebnosti

Ty ses asi hroznej sektar. Lituji, ale seru na tebe. Promin ze jsem to rek takhle. Tohle je myslim verejny forum stejne jako bmwklub.cz. Jak je mozny ze na bmwklub chodi par normalnich lidi s E30 a nemaj zadnej problem? Rad se s nema vidim a je mi fuk co maj za auto.Ace píše:Souhlasím s RedBaronem, beze zbytku![]()
Vůbec mi nejde do mojí zabedněný paliceto, že se tady furt pohybujou lidi s E36 a furt maj žvásty na E30 a E24. Ať jdou do BMW Klubu a nebo ať se zdržej těhle keců, proto tady TOTO FORUM, pokud vim, neni
![]()
![]()
Howgh, domluvil jsem
Generalizacni kecy .. ukaz mi jedinej muj prispevek tohodle typu ( az pujde bmwklub.cz .. coz bude doufam behem nekolika desitek hodin).RedBaron píše: Na bmwklubu je to hodně zajímavý. První den co jsem tam přišel, si někdo s E36 svítil na chčijící benzínový hadice zapalovačem, druhej den někdo taktéž s E36 hledal při jízdě něco v kastlíku a projel staženejma závorama, teď tady fotka s mašinkou, jednou tam je týpek s nějakou E36 s nějakým slabším motorem a tvrdí všem, jak se nedá s BMW v zimě předjíždět a jak to rozštípal, pak na bmwklubu dá někdo inzerát, že koupí E36 a Hanz ho bez jakéhokoli slitování zmydlí, že by to chtěl určitě za 120 blbeček a podobně, namachrovanost je tam na nejvyšší míře, na druhou stranu tam chodí takový ti kosmopolitní týpci co jsou trochu starší a už maj trochu rozumu, třeba darmon, Heery a pár dalších, jejichž modely nemaj na českým netu samostatný fórum, tak chodí na všechny BMW fóra - já to tak dělám taky, z lidí co maj šestku valná většina neví co je to internet, bejvaj to páni přes čtyřicítku
Hele, s tim, ze na mne seres, s tim teda kurevsky rychle brzdi!!! Kdo tady zacal prudit, jsi byl ty. Ja proti E36 nic nemam, ale kdyz nekdo zacne vstepovat do hlavy fandum E30, E24, E32 apod. , ze jeho moderni vuz je lepsi, myslim, ze to staci....LOPOLO píše:Ty ses asi hroznej sektar. Lituji, ale seru na tebe. Promin ze jsem to rek takhle. Tohle je myslim verejny forum stejne jako bmwklub.cz. Jak je mozny ze na bmwklub chodi par normalnich lidi s E30 a nemaj zadnej problem? Rad se s nema vidim a je mi fuk co maj za auto.Ace píše:Souhlasím s RedBaronem, beze zbytku![]()
Vůbec mi nejde do mojí zabedněný paliceto, že se tady furt pohybujou lidi s E36 a furt maj žvásty na E30 a E24. Ať jdou do BMW Klubu a nebo ať se zdržej těhle keců, proto tady TOTO FORUM, pokud vim, neni
![]()
![]()
Howgh, domluvil jsem
Jak si predstavujes ze mam na tohle reagovat? ..... ... ach jo. bez komentare.Ace píše:2RedBaron: tak to je fakt hustýNemám tyhle machírky zrovna moc v lásce
Vidím, že o nic nepřicházím. Prostě E30 forum.cz RULEZ
![]()
Cejtim jistou nenavist k manazerum .. ze by zavist? Neni pro lidi kteri nemaj auta jako prioritu fain ze ani nevi a nepoznaj co maj za nahon?Ace píše:Většina manažírků co jsem viděl a měla E46 tak říkala a co že to ta E30 je? To má snad přední náhon, ne? No, zabít je málo![]()
Současné BMW to je pomalu ale jistě komerce a la socwagen, to je hnus velebnosti
Ta šestka je sakra velká plochá a barevná, jenom dálkový nemá tolik čudlíkůJe to celkem funny. Ja narozdil od tebe nesmyslne netvrdim ze E36 je nejhezci nebo dokonce nejtypictejsi BMW. Nemyslis ze takovy tvrzeni je samo o sobe trosku mimo? Lidi co placou nad starejma dobrejma casama je pomerne dost. Proc ale mit malou, mono, cernobilou a kulatou "core" telku kdyz muzu mit velkou, stereo, barevnou a plochou?
Já si taky šestku nenechávám navždy, už jsem upgradoval.Spotrebni era? Ale jiste. Ja si rozhodne nehodlam nechat svy soucasny auto navzdy. Nevidim jedinej rozumnej duvod.
Já ASC+T u svý 540i považuju za něco, co mi dá skoro jistotu, že se mi i v zimě s autem mladá v pohodě vrátí zpátky, nic jinýho. Co se týče šestky, tam jsem to neměl, jezdil jsem s jejíma 218PS dvě zimy v největší pohodě a z řízených powerslidů jsem si mohl uplést svetrNarozdil od tebe nepovazuju vypinatelnou kontrolu trakce za "elektronickou" hovadinu.
Já jsem myslel, že tady všichni k autům přistupujeme tak nějak emotivně nebo proč se tu o těch plechovkách co nás vozí do práce vůbec handrkujeme?Opet se ohanis kecama urovne "duse auta". Myslim tim reci o poslednim poctivym aute. Jak to proboha myslis? Ze je z poctivyho materialu a ma lepsi vysledky v crach testech? Ze motor najede vic kilometru a min zere? Ze ma karoserii s lepsi ochranou proti korozi? O cem mluvis? O svejch vlastnich emocich ktery z auta mas nebo o faktech?
Stará šestka má tu výhodu, že se právě nikdy nebude dát přirovnat k 5 let starýmu počítači, je to něco, co může sloužit a dávat radost věčně.Hmm to ze stary sestky vyhravaly pred temer 1/4 stoletim zavody me nijak zvlast netankuje. Zajima me to zhruba stejne jako 5 let starej pocitac.
Nechci se opakovat ale pro me neni stara sestka nej- BMW auto jak pises.
ten v tom linkuKterej Chose?
Ale já to vůbec nemyslel jako osobní útok proti tobě, já tam taky chodím a někdy je tam plodná debata, ale mám pocit, že těch bezmozků je mezi těma E36 fakt dost a ještě se s těmahle kouskama chlubí na netu.LOPOLO píše:Generalizacni kecy .. ukaz mi jedinej muj prispevek tohodle typu ( az pujde bmwklub.cz .. coz bude doufam behem nekolika desitek hodin).
No jo, je to tak, prostě bych založil šestkový fórum a dopadlo by to tak, že bych tam hodil ze zoufalství 8 příspěvků ročně, tihle pánové by mi v tom určitě nepomohli, vždyť na celý německý fórum šestek chodí dohromady tak 20 lidí, a to je to země původu těchhle aut.To ze vetsina lidi ze sestkama nevi co je internet je smutny ale jasne to vypovida o jejich pristupu k novejm vecem. Me do ctyricitky moc nezbejva.
Muze bejt .. ja mam ale cudliky a jejich funkce rad.RedBaron píše: Ta šestka je sakra velká plochá a barevná, jenom dálkový nemá tolik čudlíků
Jak muzes mit mladou co neumi jezdit slidem?RedBaron píše: Já ASC+T u svý 540i považuju za něco, co mi dá skoro jistotu, že se mi i v zimě s autem mladá v pohodě vrátí zpátky, nic jinýho. Co se týče šestky, tam jsem to neměl, jezdil jsem s jejíma 218PS dvě zimy v největší pohodě a z řízených powerslidů jsem si mohl uplést svetr
Jinak je pokrok v odhlučnění motoru, což jsem mohl v šestce sadou za dvojku vyřešit k naprosto stejnému efektu, jenže tam ten hlučnější motor k tomu autu tak nějak patřil.
To netusim.RedBaron píše: Já jsem myslel, že tady všichni k autům přistupujeme tak nějak emotivně nebo proč se tu o těch plechovkách co nás vozí do práce vůbec handrkujeme?
Pochopitelne, ty mas starej top model a jeste z uplne jiny tridy a ja seriovy coupe. Nicmene, muzeme zkusit o kolik ujedes moji popelnici .. treba v Brne na okruhu. S M3 E36 uz ale tvoje auto srovnani nesnese ani nahodou i kdyz pujde jen o vic jak deset let starej trilitr.RedBaron píše: Jde o to, že je to opravdu fortelně postavený auto, na kterým se všechno dělá stejně snadno jako na Škodě 100 a přitom v dobrým stavu ujede tvojí E36 kdy bude chtít, to mě na tom baví.
Jsem vazne rad ze ti to auto dava i po tech letech radost. V kazdym pripade ho nema kazdej druhej.RedBaron píše: Stará šestka má tu výhodu, že se právě nikdy nebude dát přirovnat k 5 let starýmu počítači, je to něco, co může sloužit a dávat radost věčně.
Toho neznam.RedBaron píše: ten v tom linku
Ju, trochu jo. Chybí tomu ta atmosféra namachrovanosti a velkých peněz, kterou bmwklub přímo smrdí.LOPOLO píše:Jiste, ale copak tady je to jiny?RedBaron píše: Ale já to vůbec nemyslel jako osobní útok proti tobě, já tam taky chodím a někdy je tam plodná debata, ale mám pocit, že těch bezmozků je mezi těma E36 fakt dost a ještě se s těmahle kouskama chlubí na netu.
Kazdej tu hranici asi cejti nekde jinde .. me to neprijde, necejtim to a myslim ze nic takovyho tam neni. Vlastne ani nevim co tim presne myslis. Docela by me zajimal treba nejakej konkretni prispevek kterej na tebe tak pusobi.RedBaron píše:Ju, trochu jo. Chybí tomu ta atmosféra namachrovanosti a velkých peněz, kterou bmwklub přímo smrdí.LOPOLO píše:Jiste, ale copak tady je to jiny?RedBaron píše: Ale já to vůbec nemyslel jako osobní útok proti tobě, já tam taky chodím a někdy je tam plodná debata, ale mám pocit, že těch bezmozků je mezi těma E36 fakt dost a ještě se s těmahle kouskama chlubí na netu.
Sestka ma udelany lemy, ve stredu pro ni jedu do lakovny a musi pryc, nejsem magnat, ten podpis co mam mi doufam nevydrzi dyl nez 2 tejdnyLOPOLO píše:Mimochodem, cekal jsem ze se chytnes ty nabidky na pratelskej race na Brnenskym okruhu.