Sklénky BMW - PODĚKOVÁNÍ str.7
Thx 4 glas
Díkes moc za půlitry! Jsou fakt bezvadný... moc se povedly! Děkuju ještě jednou, vyšlo to fakt parádně... good job! 

Kluci vzhledem k tomu, že už jsou 2 případy, kdy pošta doručila sklo rozbité, otevřete prosím balík na poště. Je to pojištěné, tak ať se s tím pošta popasuje. Oba rozbité balíky jsou z várky kterou jsem posílal 18.12. Mám podezření, že sice milá, ale blbá paní na přepážce neoznačila balíky nálepkou ,,křehké" i když jsem za to připlácel. 18.10. jsem posílal balík členům: bojler, hanys, pinki, tony, ala e30 +2 kterym to došlo už rozbité 

balík skutečně označenej jako "křehké" nebyl,paňáč jsem hned začal plísnit pošťačku co s tím jako dělali.Mám ovšem pocit,že tu tlupu nestandartů na třídírně zásilek by nezastavilo ani kdyby ten balík byl těma nálepkama polípanej ve dvou vrstvách.Měl jsem vsadit na konkurenci a využít Fidovu kurýrní službu.
-
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem v sobotu vyzvednul pulitry z posty, vybalil a vse ok, diky moc, je na nich podstiva prace, jsou krasne tezky 
trochu OFF TOPIC: trochu me zarazilo, ze my jako sklarska velmoc musime tahat pulitry z Turecka
bravo, nase vlado (myslim tim vládu české republiky, Vláďa s tim nema nic spolecneho - aspon doufam...
)

trochu OFF TOPIC: trochu me zarazilo, ze my jako sklarska velmoc musime tahat pulitry z Turecka

bravo, nase vlado (myslim tim vládu české republiky, Vláďa s tim nema nic spolecneho - aspon doufam...

Tak dneska konečně dorazil balíček, poslaný byl 17. 12., to se zase pošta předvedla.
Ale co hlavně že došel, všechno v pořádku, na balíku byla nálepka pozor křehké, takže už mám na silvestra z čeho pít.
Moc děkuji Honzeeekovi, je to paráda. 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

Není nad osobní předání a potřásání si pravicema 

Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným za bezproblémovou akci, balíky si všichni vzorně vyzvedli a penízky na účet taktéž dorazili od všech těch co si zvolili jinou cestu dopravy, než-li dobírku. Mrzí mě že na dobírku pár kusů nedorazilo v pořádku. Mojí chybou bylo, že jsem nezkontroloval zda paní za přepážkou oblepila všechny balíky nálepkou křehké
Těm nešťastníkům, kteří měli místo skleniček střepy se ještě jednou omlouvám, v brzké době to zkusím nějakým způsobem vykompenzovat. Kdyby jste měl někdo nějaké spešl přání, které bude v rámci možností realizovatelné, nebráním se další ,,spolupráci"
Skleničky na Whisky jsou už koupené. Jak bude čas, odvezu je vypískovat a udělám foto.