Dálka na centrál
Staci to rozpojit a prostrikat nejakym kontaktolem vetsinou. nebo to urezlo ten pin upadl na jedny strane tak to pak leda napojit primo je asi nejjednodussi.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
ted jsem se v tom se Svarou hrabal. Zarazi me jedna vec, na schematu je nakresleno, ze dvere jsou zapojeny paralerne, takze kdyz jeden konektor prestane fungovat, tak by nemeli jit jen jedny dvere. Nebo to je jinak? !Ze kdyz je jeden konektor ve dverich v haji tak nejde ani zbytek. Nejak nechapu. Promerovali jsme to skouseli na tvrdo zapojit a ani tuk. JE to nejake divne. DO RJ jde 12V ale ani si neskrtne, takze nevim.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Pokud budeš dávat "dálku", je přiloženo schéma. Pokud si nebudeš jistej, jak co kam zapojit, podívej se na ŘJ centrálu, kterou najdeš pod levou repro v předu, vem si měřák černej drát z měřáku zapoj na kostru a červeným drátem z měřáku zkoušej propojovat kontakty u řídící jednotky. Když se dveře zamčou víš jak zapojit zamykání a naopak. Pokud máš někde studený spoj, nebo zoxidovaný spoj tak vyměň konektory. Stačí ucvaknout těsně nad konektorem a potom zapojit do nového. Ještě bych zkusil tu kabeláž, co vede do dveří(častý zdroj problému) mrkni na to a když to bude zoxidovaný, prostříkej to kontaktolem nebo něčím podobným.
BMW 316i,E30,r.v.1988,černá metalíza,plně v elektrice, zkrátka můj mazlíček, kterej vobčas zlobí
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem měl problém v tom konektoru, taky mi nefungovalo nic. Ba ani natankovat jsem nemohl, protože mi zůstala zamčená nádrž.marlin píše:ted jsem se v tom se Svarou hrabal. Zarazi me jedna vec, na schematu je nakresleno, ze dvere jsou zapojeny paralerne, takze kdyz jeden konektor prestane fungovat, tak by nemeli jit jen jedny dvere. Nebo to je jinak? !Ze kdyz je jeden konektor ve dverich v haji tak nejde ani zbytek. Nejak nechapu. Promerovali jsme to skouseli na tvrdo zapojit a ani tuk. JE to nejake divne. DO RJ jde 12V ale ani si neskrtne, takze nevim.